Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

SkyTrax: Qatar Airways beste luchtvaartmaatschappij ter wereld 2017

Qatar Airways is bij de uitreiking van de World Airline Awards van SkyTrax gekozen tot ’s werelds beste luchtvaartmaatschappij 2017. Singapore Airlines is nummer twee, gevolgd door All Nippon Airways.

De uitreiking van de prestigieuze prijs vond dinsdag plaats tijdens de Paris Air Show 2017. SkyTrax houdt jaarlijks een uitgebreid onderzoek naar de kwaliteit van 325 luchtvaartmaatschappijen. Dit jaar werden bijna twintig miljoen enquêteformulieren ingevuld door reizigers uit 105 landen.

Qatar Airways won met ruime meerderheid. De maatschappij won ook de awards voor ’s werelds beste Businessclass, beste First Class Lounge en Beste Airline in het Midden-Oosten.

Vorig jaar won Emirates maar dit jaar werd de luchtvaartmaatschappij uit Dubai vierde. KLM is terug te vinden op plaats 22, twee plekken hoger dan vorig jaar.

The World’s Top 15 Airlines 2017

 1. Qatar Airways
 2. Singapore Airlines
 3. ANA All Nippon Airways
 4. Emirates
 5. Cathay Pacific
 6. EVA Air
 7. Lufthansa
 8. Etihad Airways
 9. Hainan Airlines
 10. Garuda Indonesia
 11. Thai Airways
 12. Turkish Airlines
 13. Virgin Australia
 14. Swiss Int’l Air Lines
 15. Qantas Airways

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.