Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

SkyTrax: Qatar Airways beste luchtvaartmaatschappij ter wereld 2017

SkyTrax: Qatar Airways beste luchtvaartmaatschappij ter wereld 2017Qatar Airways is bij de uitreiking van de World Airline Awards van SkyTrax gekozen tot ’s werelds beste luchtvaartmaatschappij 2017. Singapore Airlines is nummer twee, gevolgd door All Nippon Airways.

De uitreiking van de prestigieuze prijs vond dinsdag plaats tijdens de Paris Air Show 2017. SkyTrax houdt jaarlijks een uitgebreid onderzoek naar de kwaliteit van 325 luchtvaartmaatschappijen. Dit jaar werden bijna twintig miljoen enquêteformulieren ingevuld door reizigers uit 105 landen.

Qatar Airways won met ruime meerderheid. De maatschappij won ook de awards voor ’s werelds beste Businessclass, beste First Class Lounge en Beste Airline in het Midden-Oosten.

Vorig jaar won Emirates maar dit jaar werd de luchtvaartmaatschappij uit Dubai vierde. KLM is terug te vinden op plaats 22, twee plekken hoger dan vorig jaar.

The World’s Top 15 Airlines 2017

 1. Qatar Airways
 2. Singapore Airlines
 3. ANA All Nippon Airways
 4. Emirates
 5. Cathay Pacific
 6. EVA Air
 7. Lufthansa
 8. Etihad Airways
 9. Hainan Airlines
 10. Garuda Indonesia
 11. Thai Airways
 12. Turkish Airlines
 13. Virgin Australia
 14. Swiss Int’l Air Lines
 15. Qantas Airways
Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.