Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Zeker 63% van reizigers zegt niet alles uit hun vakantie te halen

Zeker 63% van reizigers zegt niet alles uit hun vakantie te halenUit onderzoek blijkt dat 44% van de mensen graag een grenzeloze reiziger wil zijn, maar 63% zegt nu niet alles uit een vakantie te halen. Ook blijkt dat 20% zich nog nooit echt ‘grenzeloos’ heeft gevoeld, zo laat Booking.com weten.

Reizigers maken zich zorgen om een taalbarrière. Zeker 28% geeft aan dat dit ze kan belemmeren bij het boeken van een reis en 20% is bang te verdwalen. Ook belemmert het bij het zoeken van een geschikte accommodatie (34%) en 26% is bezorgd over onbekende situaties tijdens het reizen.

Als gevraagd wordt wat zorgen over toekomstige reizen zou kunnen wegnemen, dan noemt men:

  • goede accommodatiemogelijkheden (37%):
  • positieve beoordelingen (35%):
  • de mogelijkheid om vragen te stellen en de weg te vragen in de lokale taal (26% en 23%):
  • favoriet eten kunnen bestellen (22%).

Ruim 55% zegt dat ‘uit je comfortzone komen’ het mooiste aan reizen is. Bovenaan het lijstje van reizen die mensen nog graag zouden willen maken staan:

  • een vrijwilligersreis (39%);
  • gastronomisch avontuur (38%):
  • mystery-trip (38%):
  • sabbatical-reis (36%):
  • en een DNA-reis op zoek naar je roots (36%).

Categoriën: Nieuws

Tags: ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.