Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Nederlandse wintersporters getroffen door lawine: een dode, twee ernstig gewonden

Een lawine in Tirol, in de buurt van het dorp Obergurgl in het Ötztal, heeft zaterdag omstreeks het middaguur een groepje skiërs verrast. Daarbij is een Nederlandse wintersporter om het leven gekomen en zijn twee andere Nederlanders zwaar gewond geraakt, zo laat de NOS weten.

Een groep van acht of tien skiërs werden op 3000 meter hoogte getroffen door de losgekomen sneeuw. Enkelen bleven ongedeerd en waarschuwden de hulpdiensten. De ernstige gewonde Nederlanders zijn beiden zijn in levensgevaar. Ze werden met een helikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Innsbruck.

Het gezelschap is mogelijk door het slechte zicht op gevaarlijk, rotsachtig terrein terechtgekomen en daar door de lawine verrast.

Categoriën: Nieuws, Wintersport

Tags: , ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.