Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Reisorganisatie Neckermann: Nederlandse vakantieganger kiest vaker voor kwaliteit

Uit onderzoek van NBTC-NIPO research blijkt dat Nederlanders naar verwachting steeds vaker en luxer op vakantie gaan. Reisorganisatie Neckermann maakt het haar reizigers makkelijk door de beste vakantieselectie te maken onder het label Signature. De vakanties met het label Signature behoren tot het spreekwoordelijke ‘neusje van de zalm’.

Neckermann Reizen (onderdeel van de Thomas Cook Groep) wil via dit label het premium aanbod selecteren binnen het eigen portfolio. Met een knipoog naar de naam Signature wil het reisbedrijf benadrukken dat ze tekenen voor een kwalitatief hoogwaardige vakantie beleving.

De selectie is gemaakt op basis van uitstekende klantervaringen en tevredenheid met de beste ligging. Klanten kunnen rekenen op buitengewoon comfort, culinaire hoogstandjes en goede faciliteiten die op elkaar afgestemd zijn.

Signature staat voor speciaal geselecteerde hotels met minimaal 4 sterren op bijzondere bestemmingen.

Categoriën: Nieuws

Tags: , ,

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.