Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

KLM en TUI gaan samen marathon pakketreizen aanbieden

KLM en TUI gaan samen internationale marathon pakketreizen aanbieden. Het aanbod richt zich op de groeiende groep internationale marathonlopers, supporters en belangstellenden. Vanaf 2018 bieden KLM en TUI marathonpakketten aan. Dat zal bestaan uit: een KLM-vlucht, een startbewijs voor de desbetreffende marathon en accommodatie.

Het aanbod van KLM en TUI bestaat uit de World Major Marathons, deze richt zich op de zes wereldwijd meest prestigieuze marathons, ook wel genoemd ‘The Big Six’, in onder andere Tokyo, New York en Berlijn. Daarnaast ook op bijzondere hardloopevenementen, zoals de Walt Disney World Marathon in Florida of de Two Oceans Marathon in Zuid-Afrika.

Voor alle marathonreizen geldt dat het pakket bestaat uit een KLM-retourvlucht, een startbewijs voor één van de verschillende afstanden van de marathon en accommodatie.

Steeds meer mensen willen bewuster en gezonder leven. Beweging is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. De populariteit van loopsportevenementen is dan ook in korte tijd wereldwijd erg gegroeid. Hardlopen is goed voor lichaam en geest. Bovendien is het een sport die ook op reis gemakkelijk uit te oefenen is. Voor de frequente reiziger een goede manier om fit te blijven.

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.