Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Speel de game ‘Waar is Sam?’ en win kaartje voor de Vakantiebeurs

De wereld is mooi, dus trek erop uit. Geniet daarbij onbezorgd door je goed voor te bereiden. Dit doe je door een geschikte reisverzekering af te sluiten, geldige reisdocumenten (paspoort/visa) mee te nemen en vooraf het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken te lezen.

Mocht je hulp of meer informatie nodig hebben dan heb je, waar je ook bent, met de 24/7 BZ producten overal toegang tot hulp en advies. Download nu de 24/7 BZ Reis-app met reisadviezen. Ook kan je in de app met een druk op de knop direct contact opnemen met het 24/7 BZ Contact center of bel +31 (0)247 247 247. De medewerkers van Buitenlandse Zaken zitten 7 dagen in de week, 24 uur per dag klaar voor informatie, reisadviezen en noodgevallen. Ook is BZ bereikbaar via Twitter: @247BZ.

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft van 15 december 2016 t/m 5 januari 2017 elke dag 4×2 gratis kaartjes voor de Vakantiebeurs weg.

Wil je hierop kans maken? Speel dan de game Waar is Sam? Raad zoveel mogelijk plaatsen goed en win! Je kunt elke dag opnieuw meedoen om kans te maken. Succes!

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.