Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Bezoek de Vakantiebeurs van 11 tot en met 15 januari 2017

Nog even en dan barst het jaarlijkse reisspektakel weer los in de Jaarbeurs in Utrecht; van 11 tot en met 15 januari vindt de Vakantiebeurs 2017 plaats.

Laat je inspireren bij een van de honderden reisaanbieders op het event, ontdek nieuwe bestemmingen, praat met locals en werk je bucketlist bij. Maar je kan nog veel meer doen dan je alleen laten informeren; laat je danskunsten zien en doe mee met traditionele dansen, proef heerlijke lokale delicatessen, test je uithoudingsvermogen tijdens het suppen en het beklimmen van een rotswand.

Dit is niet alles, er is nog veel meer te doen, ervaren en te beleven. Waan je in Zuid-Afrika, in de jungle van Oeganda en Azië. Wandel van Frankrijk naar Portugal en Italië.

Het kan allemaal op de Vakantiebeurs. Maak jouw rondje rondom de wereld en voel je alsof je al op je volgende vakantiebestemming bent aangekomen.

Vakantiebeurs – Alsof je er al bent

OPENINGSTIJDEN

De Vakantiebeurs vindt dit jaar plaats van woensdag 11 t/m zondag 15 januari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Openingstijden bezoekers:

 • Woensdag 11 januari: 10.00 – 17.00 uur
 • Donderdag 12 januari: 10.00 – 17.00 uur
 • Vrijdag 13 januari: 10.00 – 20.00 uur (avondopening)
 • Zaterdag 14 januari: 10.00 – 17.00 uur
 • Zondag 15 januari: 10.00 – 17.00 uur

PRIJZEN
Zin in een dagje vakantievoorpret? Op de Vakantiebeurs laat je je inspireren door duizenden bestemmingen. Wat kost een kaartje?

Online voorverkoop

 • Dagkaart* € 12,-
 • Middagkaart* € 9,-
 • Vrijdagavond kaart* € 8,-

Kaartverkoop aan de kassa

 • Dagkaart € 15,50
 • Middagkaart € 12,-
 • Vrijdagavondkaart € 9,-

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen.*Deze prijzen zijn exclusief eenmalige transactiekosten van € 1,-

Koop hier je kaartje!

Kom je met de trein naar Utrecht dan kun je in de NS Spoordeelwinkel ook een entreekaart in combinatie met een treinticket kopen. Dat doe je hier.

ROUTE & CONTACT

ADRES
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Jaarbeurs Utrecht ligt heel centraal in het hart van Nederland. Diverse snelwegen én talloze spoorlijnen komen samen in en bij Utrecht. De Vakantiebeurs is dan ook makkelijk te bereiken.

Vanwege de verwachte drukte willen we iedereen aanraden om te reizen door middel van het openbaar vervoer of gebruik te maken van een Park & Ride in de omgeving van Utrecht. Zo voorkom je dat je lang in de file staat rondom de Jaarbeurs.

PER OPENBAAR VERVOER / TREIN
De trein is de meest makkelijke manier om naar Jaarbeurs Utrecht te komen. Jaarbeurs Utrecht ligt namelijk pal naast het Centraal Station. Om het je nog makkelijker te maken kun je in de NS Spoordeelwinkel een voordelig treinkaartje en een entreekaart voor de Vakantiebeurs kopen.

PARK & RIDE
Een combinatie van auto en openbaar vervoer is heel goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn namelijk diverse stations met een Park & Ride voorziening.

PER AUTO
Utrecht is eigenlijk de spin in het Nederlandse wegennetwerk. Jaarbeurs Utrecht staat bovendien al op de ring van Utrecht goed aangegeven. Deze borden leiden je naar de ruime parkeergelegenheid rondom de Jaarbeurs.

Reis je met een navigatiesysteem, dan vul je Jaarbeursplein in.

Categoriën: Nieuws

Tags:

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.