Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Allianz Global Assistance gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland

Reisrevue-Veren-Verkiezing

Beste reisverzekeraar van Nederland

Reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance uit Amsterdam is op de Vakantiebeurs in Utrecht verkozen tot winnaar van de ‘Veer voor beste reisverzekeraar van Nederland’.

De prestigieuze prijs werd op de vakdag van de beurs uitgereikt aan medewerkers van Allianz Global Assistance.

De Verenverkiezing is een initiatief van het vakblad voor de reisbranche; TravMagazine en de winnaars worden elk jaar traditiegetrouw op de Vakantiebeurs bekend gemaakt. Het onderzoek naar de winnaars in 19 categorieën wordt door Trendbox onder reisprofessionals in Nederland uitgevoerd. Allianz Global Assistance won de prijs ook al in 2011.

Eindcijfer 7,8

Met een gemiddeld cijfer van 7,8 is Allianz Global Assistance tot winnaar uitgeroepen. Europeesche Verzekeringen behaalde de tweede plaats, gevolgd door Unigarant.

“Wij zijn heel trots dat we de Veer voor beste reisverzekeraar hebben gewonnen. Voor ons is de waardering van reisagenten een belangrijke maatstaf voor onze verdiensten van het afgelopen jaar. Een mooie kroon op ons werk en een geweldige stimulans om ook dit jaar weer het verschil te maken en de hoogste kwaliteit te leveren”, aldus Willem Snijders, algemeen directeur Allianz Global Assistance.

Categoriën: Nieuws

Tags: ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.