Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Aardbeving Turkije: Dode en gewonden op Grieks vakantie-eiland Lesbos

De Turkse kuststad Izmir is gisteren getroffen door een aardbeving die ook zorgde voor schade op het nabijgelegen Griekse vakantie-eiland Lesbos. De beving had een kracht van 6,3 op de schaal van Richter.

Een vrouw is op Lesbos om het leven gekomen, ze kwam onder het puin van haar huis terecht en werd later dood gevonden. Tientallen gebouwen op het eiland zijn beschadigd, sommige wegen zijn niet meer begaanbaar. Zeker tien mensen zijn gewond, daar zitten geen Nederlandse vakantiegangers onder.

Lesbos is een geliefd eiland dat door veel toeristen bezocht wordt, zowel door Grieken als door niet-Grieken. De hoofdstad van Lesbos is Mytilini. Het is het derde grootste eiland van Griekenland, na Kreta en Evia en heeft een oppervlakte van 1630 km2.

Categoriën: Nieuws

Tags: , ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.