Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Engelstalige verzekeringsverklaring (medische reisverzekering)

Engelstalige verzekeringsverklaring (medische reisverzekering)
Engelstalige verzekeringsverklaring (medische reisverzekering)

Een gratis Engelstalige verzekeringsverklaring (dekking 100.000 USD) van een medische reisverzekering met Covid-19 dekking ontvang je hier, als je een kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz afsluit.

Heb jij voor je reis naar Thailand, Vietnam, Filipijnen, Maleisië, Indonesie of een ander land een Engelstalige verzekeringsverklaring nodig? Hier kan je snel en eenvoudig een dergelijke verklaring krijgen. Op de verklaring staat:

Verzekerde heeft een reisverzekering voor medische kosten die wereldwijd alle spoedeisende gezondheidszorg dekt, inclusief gezondheidszorg gerelateerd aan het Covid-19-virus, tot $ 100.000.

bovenstaande tekst staat in het engels op de verzekeringsverklaring

De Engelstalige verzekeringsverklaring (buitenlandverklaring) is soms nodig voor bijvoorbeeld de aanvraag van een visum of andere inreisvoorwaarden die landen nu stellen. Met de verzekeringsverklaring kan je aantonen dat je tijdens jouw verblijf verzekerd bent voor medische zorg, ook tegen Covid-19.

Kortlopende- en doorlopende reisverzekering met 10-20% korting!

Je ontvangt hier 10-20% korting op je reisverzekering. Dus ook nog eens extra voordelig. Je hebt hier al een Allianz kortlopende reisverzekering met dekking voor medische kosten, werelddekking en een gratis verzekeringsverklaring voor € 2,39 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met dekking voor medische kosten, werelddekking en gratis verzekeringsverklaring v.a.: € 3,09 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Voordelen van deze Engelstalige verzekeringsverklaring (ook voor Covid-19)

Een Engelstalige verzekeringsverklaring bij Allianz biedt de nodige voordelen, zoals:

 • Je hoeft niet meer apart een dure ziektekostenverzekering af te sluiten.
 • Er worden GEEN leeftijdstoeslagen gehanteerd, dus de premie is zeer gunstig.
 • Iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht je gezondheid (je hoeft geen gezondheidsvragen in te vullen).
 • Ook geschikt voor oudere reizigers, iedereen wordt geaccepteerd ongeacht je leeftijd, al ben je 100 jaar.
 • De verzekeringsverklaring van minimaal 100.000 US-dollar is gratis. Deze wordt op verzoek aangemaakt en zo snel mogelijk per e-mail aan je verzonden.
 • De premie voor de kortlopende reisverzekering (medische kosten + werelddekking) met verzekeringsverklaring is slechts € 2,39 per dag.
 • Premie voor de doorlopende reisverzekering (medische kosten + werelddekking) met verzekeringsverklaring is slechts € 3,09 per maand (maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je uitbreiden naar 180 dagen).

Let op: Deze reisverzekeringen kunnen alleen worden afgesloten door ingezetenen van Nederland met een Nederlandse basiszorgverzekering. Woon je definitief in het buitenland en ben je uitgeschreven in Nederland, dan kan je geen gebruik maken van de genoemde reisverzekeringen. Woon je in het buitenland? Informeer dan bij ons voor andere mogelijkheden: [email protected]

Hoe kom ik aan een verzekeringsverklaring voor mijn buitenlandse reis?

Een Engelstalige verzekeringsverklaring voor jouw reis naar het buitenland met vermelding van de 100.000 dollar is eenvoudig en snel te verkrijgen:

 • Stap 1. Sluit hier op deze website online een kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz af (met minimaal medische kosten en werelddekking).
 • Stap 2. Wacht tot je de polis per e-mail hebt ontvangen (meestal binnen 10 minuten).
 • Stap 3. Stuur ons een e-mail met vermelding van je polisnummer en de periode van verblijf naar [email protected] en vraag om de Engelstalige verzekeringsverklaring.
 • Stap 4. Deze wordt aangemaakt en per e-mail naar je verzonden.

Mocht het zo zijn dat de verklaring door de buitenlandse autoriteiten wordt afgewezen dan wordt de reisverzekering geannuleerd en ontvang je de betaalde premie volledig retour. Je loopt dus geen risico.

Reisverzekering van Allianz met verzekeringsverklaring afsluiten

Wil je een gratis Engelstalige verzekeringsverklaring bij een kortlopende- of doorlopende reisverzekering? Sluit dan hieronder de reisverzekering van jouw keuze af (minimaal medische kosten en werelddekking is verplicht):

Ga je voor langere periode naar het buitenland? Kies voor de doorlopende reisverzekering!

Ga je voor een langere periode naar het buitenland dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uitgaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand

Heb je voor je reis naar Thailand een medische verzekering nodig met een dekking van tenminste 20.000 dollar en dekking voor Covid-19? Een medische verzekering voor Thailand kan je hier snel en voordelig afsluiten. Je ontvangt dan een Engelstalige verzekeringsverklaring met Covid-dekking voor 100.000 dollar, die wordt geaccepteerd voor de aanvraag van een Thailand Pass QR-code!

Engelstalige verzekeringsverklaring voor Vietnam

Reis je naar Vietnam? De Vietnamese autoriteiten willen dat je een medische reisverzekering hebt afgesloten die minimaal USD 20.000 dekt.

Engelstalige verzekeringsverklaring voor Maleisië

Reis je naar Maleisië? De Maleisische autoriteiten willen dat je een medische reisverzekering hebt afgelsloten die minimaal USD 20.000 dekt.

Engelstalige verzekeringsverklaring voor de Filipijnen

Reis je naar de Filipijnen? De Filipijnse autoriteiten willen dat je een medische reisverzekering hebt afgelsloten die minimaal USD 35.000 dekt.

Engelstalige verzekeringsverklaring voor Indonesie

Reizigers naar Indonesië dienen een bewijs van reisverzekering te kunnen tonen die COVID-gerelateerde kosten dekt van tenminste USD 25.000.

Engelstalige verzekeringsverklaringen voor andere landen

Uiteraard is de Engelstalige verzekeringsverklaring van Allianz ook geschikt voor andere landen die een verklaring eisen, zoals Rusland en Cuba.

Meeste gestelde vragen en antwoorden over een verzekeringsverklaring (FAQ)

Lees hier vaak gestelde vragen en antwoorden.

Geven jullie een gratis Engelstalige verzekeringsverklaring af?

Ja. Heb je voor je reis een Engelstalige verzekeringsverklaring nodig? Die kunnen wij verstrekken als je op deze website een kortlopend- of doorlopende medische reisverzekering van Allianz afsluit.

Staat in de verzekeringsverklaring ook dat ik voor covid-19 verzekerd ben?

Jazeker, tot 100.000 dollar.

Wat komt er in de Engelstalige verzekeringsverklaring van Allianz te staan?

Onder andere, het soort reisverzekering, de naam van de verzekerde, polisnummer, geldigheidsdatum van de polis, werelddekking en het telefoonnummer van de verzekeraar. Verder deze tekst: We hereby confirm that the person named below has Travel Insurance for medical costs that covers all emergency health care, including health care related to the Covid-19 virus, up to $ 100.000. Only if not covered by a health insurance policy and if the abovementioned insured person has not travelled against government advice.

Welke landen vragen om een Engelstalige verzekeringsverklaring?

In ieder geval de volgende landen: Thailand, Vietnam, Filipijnen, Maleisië, Indonesie, Cuba, Rusland, Venezuela en Zuid-Afrika. Maar staat jouw land er niet bij, dat is geen probleem. De verklaring kan in principe voor ieder land worden gebruikt.

Wat als de Engelstalige verzekeringsverklaring niet goedgekeurd wordt?

Dat hebben wij nog niet meegemaakt, maar mocht dat toch zo zijn dan maken wij de verzekering ongedaan en ontvang je de betaalde kosten voor 100% terug. Je loopt dus nooit enig risico.

Welke dekkingen voor de reisverzekering moet ik kiezen?

In ieder geval medische kosten en werelddekking. Je kan de reisverzekering verder uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Wat kost de medische reisverzekering?

Je hebt al een Allianz kortlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring v.a.: € 2,39 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring v.a.: € 3,09 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen). Hier is de korting van 10-20% al inbegrepen.
Let op: De korting krijg je alleen op deze website!

Wat is het verschil tussen een kortlopende- of doorlopende reisverzekering?

Ga je voor een langere periode naar het buitenland dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Kan ik ook een annuleringsdekking meeverzekeren?

Ja, dat kan. Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld omdat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Vragen?

Heb je vragen over een kortlopende- of doorlopende medische reisverzekering met een Engelstalige verzekeringsverklaring? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400409 of stuur een e-mail: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.