Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Allianz reisverzekering met pechhulp voor je auto nu 10% premiekorting!

"Allianz"/

alli logo th

Kies voor de vernieuwde en verbeterde kortlopende reisverzekering (eventueel met annuleringsdekking) met nog meer flexibiliteit!

Wat is er nieuw?

  • Je hebt de mogelijkheid om zelf de hoogte van je bagagedekking te bepalen.
  • Gemakkelijker en sneller kiezen uit 3 pakketten.
  • Nu ook Allrisk annuleringsdekking mogelijk.
  • Annuleringsverzekering: 3e graad familie meeverzekerd, ook dekking voor goede vriend/vriendin (tijdens de reis) en zaakwaarnemer standaard opgenomen.
Pakket 1:
Basis
Pakket: 2
Uitgebreid
Pakket 3:
Compleet
SOS-hulpverleningSOS-hulpverleningSOS-hulpverlening
Bagagedekking
(1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€3.500,- of €5.000,-)
Geen dekking voor medische kostenInclusief medische kostenInclusief medische kosten
Geen uitbreidingen mogelijkKeuze voor wintersport en risicosporten, autohulp en annulering (ook Allrisk)Keuze voor ongevallen, wintersport en risicosporten, autohulp en annulering (ook Allrisk)
Premie v.a. €1,31 per dagPremie v.a. €1,54 per dagPremie v.a. €1,81 per dag
Maak vrijblijvend een premieberekening voor het pakket en de eventuele opties die je kiest.

Premie berekenen en afsluiten:

Meer informatie:

Heb je vragen over de nieuwe kortlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Let op: De tekst hieronder is in bewerking en nog niet geheel aangepast aan het nieuwe product.


Een reisverzekering met pechhulp is een goede keuze als je met de auto op vakantie gaat. Je wilt immers geen tijd verliezen aan autopech en mocht dat wel gebeuren dan wil je snel hulp en weer op weg naar je bestemming.

De dekking automobilistenhulp op de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance biedt dekking bij het uitvallen van de bestuurder, maar ook bij het uitvallen van het motorrijtuig (of aanhanger) door pech of ongeval tijdens jouw vakantie.

Allianz reisverzekering met auto pechhulp nu 10% premiekorting!

Reisverzekering met pechhulp, nu 10% korting!
Reisverzekering met auto pechhulp

Als je met de auto op vakantie gaat, wil je zonder problemen kunnen genieten van je reis. Je wilt niet dat autopech je vakantieplezier verstoort, en als het toch gebeurt, wil je dat het snel en efficiënt wordt opgelost. Daarom is een reisverzekering met pechhulp van Allianz Global Assistance de perfecte keuze.

Met onze dekking voor automobilistenhulp op de kortlopende reisverzekering, krijg je niet alleen hulp bij pech onderweg, maar ben je ook gedekt als de bestuurder van de auto niet in staat is om te rijden. Daarnaast zijn problemen met je motorrijtuig (of aanhanger) door pech of een ongeval gedekt tijdens je vakantie.

Deze verzekering biedt je zekerheid, wetende dat je in goede handen bent mocht er iets misgaan. Je krijgt snel hulp en kunt zo weer op weg naar je bestemming. Hierdoor kun je meer tijd besteden aan het genieten van je vakantie en minder tijd aan het zorgen maken over wat er kan gebeuren.

Een reisverzekering met pechhulp van Allianz Global Assistance betekent gemak en zekerheid tijdens je vakantie. Het betekent minder zorgen, meer plezier en een veilig gevoel dat je gedekt bent, waar je ook heen gaat.

10% premiekorting

Voor slechts eenmalig €17,96 (inclusief 10% extra korting) ben je tijdens je vakantie in heel Europa verzekerd tegen autopech met de automobilistenhulp dekking op de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Automobilistenhulp extra dekking kortlopende reisverzekering

Als je de extra automobilistenhulp-dekking aan je kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance toevoegt, krijg je ook een vervangende auto als dat nodig is. Deze extra dekking geldt alleen als je in Europa reist. Zodra je weer thuis bent, is deze dekking niet meer actief. Dus, als je autodekking wat aan de magere kant is, zorgt deze extra automobilistenhulp-dekking ervoor dat je gerust op pad kunt. Met een kortlopende reisverzekering inclusief automobilistenhulp ben je verzekerd voor:

  • Repatriëring van motorrijtuig en/of aanhanger.
  • Noodreparatie langs de weg, berging en vervoer.
  • Bewaking van het motorrijtuig en/of aanhanger.
  • Toezending vervangende onderdelen.

Wat kost de dekking Automobilistenhulp?

Bij Reisverzekeringkorting.nl ontvang je 10% extra korting. Je betaalt daarom bij ons slechts eenmalig €17,96 voor deze optie op je kortlopende reisverzekering.

Leeftijd van de auto geen probleem

Heb je een oude auto? Geen probleem bij Allianz Global Assistance. Deze wordt gewoon geaccepteerd, dit in tegenstelling bij veel andere reisverzekeraars. Dus ook voor een oude auto kan je zonder premietoeslag of dekkingsbeperkingen een kortlopende reisverzekering met vervangend vervoer afsluiten.

Automobilistenhulp voor autopech afsluiten

Het afsluiten van een kortlopende reisverzekering met automobilistenhulp is vrij eenvoudig. Kies voor een kortlopende reisverzekering en vink de optie ‘automobilistenhulp’ aan. Bereken hier zelf de premie voor een kortlopende reisverzekering met automobilistenhulp:

Allianz Global Assistance: kies zelf online je dekkingen

Een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je gemakkelijk zelf online samenstellen. Je hebt de keuze uit:

  • Europa- of werelddekking
  • Reisongevallen
  • Medische Kosten
  • Geld en reischeques
  • Automobilistenhulpverzekering
  • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
  • Annuleringsverzekering

Pech met je auto tijdens vakantie

Ieder jaar krijgen vakantiegangers pech met hun auto. De top vijf van meest voorkomende autopech is:

  1. Een oververhitte motor.
  2. Een lekke band of een klapband.
  3. Defecte remmen (bijvoorbeeld door te laag remvloeistofniveau).
  4. Elektrische storingen (bijvoorbeeld door intensiever gebruik van de airco).
  5. Overige motorproblemen.

Voorkom autopech
Vakantiegangers kunnen autopech in het buitenland voorkomen door met een goed onderhouden auto op pad te gaan. Men dient er rekening mee te houden dat een zwaarbeladen auto en caravan bergop in de file voor een Alpentunnel enorm veel vraagt van de koppeling en koeling van de auto.

Check je auto voor je op reis gaat
Om autopech tijdens je vakantie in het buitenland te voorkomen moet je zorgen dat je auto in topconditie is. Laat je auto controleren door je garage en vertel dat je op vakantie gaat. Dan kan de garagehouder hier rekening mee houden. Ben je net naar de garage geweest? Check dan toch nog voordat je op stap gaat de volgende zaken:

  • Vloeistoffen (oliepeil, koelvloeistof enz.)
  • Bandenspanning (ook reservewiel!).

Neem altijd een creditcard mee i.v.m. vervangend vervoer!

Let op! In Nederland moet je, bij het verkrijgen van vervangend vervoer, altijd je bankpas of creditcard tonen. Uiteraard moet je ook in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. In het buitenland vraagt het verhuurbedrijf, naast een geldig rijbewijs, altijd om een creditcard voor de borgstelling. Neem dus altijd een creditcard mee tijdens je vakantie.

Het hele jaar verzekerd tegen autopech

Wil je niet alleen tijdens je vakantie, maar het gehele jaar door voordelig tegen autopech verzekerd zijn? Kies dan voor de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance! Je kunt dan rekenen op snelle en professionele hulp bij autopech in geheel Europa. Ook voor oudere auto’s! Meer informatie: Pechhulp Verzekering – Allianz Global Assistance

Vragen?

Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar: [email protected] of bel: 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.