Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering met auto pechhulp nu 10% premiekorting!

Reisverzekering met pechhulp, nu 10% korting!
Reisverzekering met auto pechhulp

Een reisverzekering met pechhulp is een goede keuze als je met de auto op vakantie gaat. Je wilt immers  geen tijd verliezen aan autopech en mocht dat wel gebeuren dan wil je snel hulp en weer op weg naar je bestemming.

De dekking automobilistenhulp op de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance biedt dekking bij het uitvallen van de bestuurder, maar ook bij het uitvallen van het motorrijtuig (of aanhanger) door pech of ongeval tijdens jouw vakantie.

10% premiekorting

Voor slechts eenmalig € 12,37 (inclusief 10% extra korting) ben je tijdens je vakantie in heel Europa verzekerd tegen autopech met de automobilistenhulp dekking op de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Automobilistenhulp extra dekking kortlopende reisverzekering

Automobilistenhulp biedt ook vervangend vervoer en kan worden afgesloten als aanvullende dekking op de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. De dekking Automobilistenhulp maakt onderdeel uit van reizen binnen Europa. Als je weer thuis bent van de reis, dan stopt de dekking. Met deze uitgebreide dekking voor Automobilistenhulp heb je extra zekerheid als je een beperkte autoverzekering hebt. Met een kortlopende reisverzekering met automobilistenhulp ben je verzekerd voor:

 • Repatriëring van motorrijtuig en/of aanhanger.
 • Noodreparatie langs de weg, berging en vervoer.
 • Bewaking van het motorrijtuig en/of aanhanger.
 • Toezending vervangende onderdelen.

Wat kost de dekking Automobilistenhulp?

Bij Reisverzekeringkorting.nl ontvang je 10% extra korting. Je betaalt daarom bij ons slechts eenmalig € 12,37 voor deze optie op je kortlopende reisverzekering.

Leeftijd van de auto geen probleem

Heb je een oude auto? Geen probleem bij Allianz Global Assistance. Deze wordt gewoon geaccepteerd, dit in tegenstelling bij veel andere reisverzekeraars. Dus ook voor een oude auto kan je zonder premietoeslag of dekkingsbeperkingen een kortlopende reisverzekering met vervangend vervoer afsluiten.

Automobilistenhulp voor autopech afsluiten

Het afsluiten van een kortlopende reisverzekering met automobilistenhulp is vrij eenvoudig. Kies voor een kortlopende reisverzekering en vink de optie ‘automobilistenhulp’ aan. Bereken hier zelf de premie voor een kortlopende reisverzekering met automobilistenhulp:

Het afsluiten van een kortlopende reisverzekering met automobilistenhulp is vrij eenvoudig. Kies voor een kortlopende reisverzekering en vink de optie ‘automobilistenhulp’ aan. Bereken hier zelf de premie voor een kortlopende reisverzekering met automobilistenhulp:

Allianz Global Assistance: kies zelf online je dekkingen

Een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je gemakkelijk zelf online samenstellen. Je hebt de keuze uit:

 • Europa- of werelddekking
 • Reisongevallen
 • Medische Kosten
 • Geld en reischeques
 • Automobilistenhulpverzekering
 • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
 • Annuleringsverzekering

Pech met je auto tijdens vakantie

Ieder jaar krijgen vakantiegangers pech met hun auto. De top vijf van meest voorkomende autopech is:

 1. Een oververhitte motor.
 2. Een lekke band of een klapband.
 3. Defecte remmen (bijvoorbeeld door te laag remvloeistofniveau).
 4. Elektrische storingen (bijvoorbeeld door intensiever gebruik van de airco).
 5. Overige motorproblemen.

Voorkom autopech
Vakantiegangers kunnen autopech in het buitenland voorkomen door met een goed onderhouden auto op pad te gaan. Men dient er rekening mee te houden dat een zwaarbeladen auto en caravan bergop in de file voor een Alpentunnel enorm veel vraagt van de koppeling en koeling van de auto.

Check je auto voor je op reis gaat
Om autopech tijdens je vakantie in het buitenland te voorkomen moet je zorgen dat je auto in topconditie is. Laat je auto controleren door je garage en vertel dat je op vakantie gaat. Dan kan de garagehouder hier rekening mee houden. Ben je net naar de garage geweest? Check dan toch nog voordat je op stap gaat de volgende zaken:

 • Vloeistoffen (oliepeil, koelvloeistof enz.)
 • Bandenspanning (ook reservewiel!).

Neem altijd een creditcard mee ivm vervangend vervoer!

Let op! In Nederland moet je, bij het verkrijgen van vervangend vervoer, altijd je bankpas of creditcard tonen. Uiteraard moet je ook in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. In het buitenland vraagt het verhuurbedrijf, naast een geldig rijbewijs, altijd om een creditcard voor de borgstelling. Neem dus altijd een creditcard mee tijdens je vakantie.

Het hele jaar verzekerd tegen autopech

Wil je niet alleen tijdens je vakantie maar het gehele jaar door voordelig tegen autopech verzekerd zijn? Kies dan voor de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance! Je kunt dan rekenen op snelle en professionele hulp bij autopech in geheel Europa. Ook voor auto’s ouder dan 12 jaar! Een uitgebreide Pechhulp Verzekering, nu v.a. slechts: € 2,63 p/m! Meer informatie: Pechhulp Verzekering – Allianz Global Assistance

Vragen?

Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar: [email protected] of bel: 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.