Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Voordelige schoolreisverzekering met aansprakelijkheidsdekking

schoolreisverzekering

Ga je een schoolreis plannen? Een goede verzekering is daarbij erg belangrijk. De voordelig schoolreisverzekering van Allianz Global Assistance is dan een uitstekende keuze. De hele groep die op schoolreis gaat, is dan tegen een relatief lage premie verzekerd bij één verzekeraar.

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 36 landen en een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners, staan we altijd voor je klaar. We weten precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Dus waar je ook bent, als je belt met Allianz Global Assistance word je altijd snel geholpen. In het Nederlands. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

De Groeps- en schoolreisverzekering bestaat uit zes standaard dekkingen die je kan uitbreiden met een bagagedekking en/of wintersport. De standaard dekkingen zijn:

  • SOS hulpverlening
  • Ongevallen;
  • Schade aan logiesverblijven;
  • Medische kosten;
  • Rechtsbijstand;
  • Aansprakelijkheid.

Als er wat gebeurt dan wordt iedereen door Allianz Global Assistance geholpen, dus daar heb je geen omkijken naar. Je kan er voor kiezen om de dekking uit te breiden met ‘Bagage’ en ‘Wintersport’ toe te voegen. Ideaal als de groep reist met waardevolle bagage of een meerdaagse (wintersport)trip wil plannen naar bijvoorbeeld Winterberg.

Heb je nog geen voordelige schoolreisverzekering? Bereken dan nu de premie of sluit hem hieronder af!

Aansprakelijkheid deelnemers en begeleiders meeverzekerd

Als je een schoolreis organiseert, dan ben je verantwoordelijk voor de deelnemers. Natuurlijk wil je dan zo min mogelijk risico lopen. Het organiseren van de reis is vaak al een hele klus en tijdens de schoolreis wil je nergens omkijken naar hebben. Daarom is het goed om te weten dat aansprakelijkheid is meeverzekerd. Als deelnemers of begeleiders door derden aansprakelijk worden gesteld, dan biedt de Groeps- en Schoolreisverzekering hiervoor dekking. Ook kan je een beroep doen op rechtsbijstand als er een geschil is over de geboekte reis.

De ideale verzekering voor meerdere dagen weg

De Schoolreisverzekering kan je al afsluiten vanaf € 0,23 per persoon per dag. Daarmee is dus de hele groep in één keer verzekerd. Bovendien wordt iedereen via één noodnummer geholpen als er iets gebeurt. Een geruststellende gedachte voor de thuisblijvers.

Vragen?

Heb je nog vragen over de schoolreisverzekering? Stuur een e-mail naar info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons: Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.