Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Verzekering voor een schoolreis of groepsreis nu 10% korting!

Verzekering voor een schoolreis of groepsreis nu 10% korting!
Verzekering voor een schoolreis of groepsreis

Een verzekering voor een schoolreis of een groepsreis vergoedt eventuele schade als je met een school, klas, team, vereniging of groep op reis bent. De groeps- en schoolreisverzekering van Allianz Global Assistance is een eenmalige verzekering voor de duur van de reis. De verzekering wordt door de organisator van de groepsreis of schoolreis afgesloten voor alle personen die mee gaan met de reis of met het uitje.

De premies voor de groepsreisverzekering en schoolreisverzekering zijn bijzonder gunstig en vooral omdat je, alleen op deze website, ook nog eens 10% extra korting krijgt. Zo is een deelnemer aan de groepsreis al v.a. € 0,23 uitstekend verzekerd.

Verzekering voor schoolreis of groepsreis

Als je kiest voor de de groepsreisverzekering of de schoolreisverzekering, dan is de hele groep waar je mee op reis gaat goed verzekerd tegen onvoorziene kosten en repatriëring. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers, ook dit is gedekt op de aansprakelijkheidsdekking. Verzekerd zijn:

  • SOS kosten: Je krijgt altijd hulp van de Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden ze vervoer naar huis en hulp aan jou en de andere groepsleden. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. Daarnaast zijn de leden van de groep verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.
  • Medisch: Alle groepsleden hebben recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Het verplichte eigen risico van de zorgverzekering valt ook onder de dekking. We vergoeden het verschil tussen zorgkosten die een groepslid moet betalen en waarvoor men al via de zorgverzekering verzekerd is.
  • Ongevallen: Als een van de groepsleden tijdens de reis een ongeval krijgt, waardoor hij blijvend invalide wordt of overlijdt, dan keren wij een vast bedrag uit.
  • Rechtsbijstand:  Met dit onderdeel van de verzekering ben je als organisator verzekerd voor geschillen die in verband met de reis of het uitje zijn ontstaan. Daarnaast ontvangen alle groepsleden juridische ondersteuning bij het verhalen van schade aan hun spullen.
  • Aansprakelijkheid: Wij vergoeden de schade die is toegebracht aan anderen of de spullen van anderen waarvoor een van de verzekerden aansprakelijk is.

De onderstaande dekkingen zijn optioneel en kan je kiezen als uitbreiding op de standaarddekking.

  • Bagage: Kies je hiervoor dan zijn de deelnemers aan de groeps- of schoolreis verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van bagage.
  • Bijzondere sporten: Ga je met de groep op wintersport? Of beoefenen jullie een bijzondere sport? Dan is deze aanvullende dekking nodig om verzekerd te zijn voor hulpverlening of medische kosten, als een van de groepsleden een ongeval krijgt tijdens de beoefening van die sport.

Europadekking

Je bent verzekerd voor reizen binnen Europa. Tot Europa rekenen wij ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse zee.

Be­gin en einde van de dek­king

Deze verzekering voor een schoolreis of groepsreis begint op de ingangsdatum van de reis en stopt automatisch op de einddatum van je reis zoals vermeld op het polisblad.

Premiebetaling

Je betaalt de premie bij het afsluiten van de verzekering voor een schoolreis of groepsreis. Betalen kan via iDEAL of automatische incasso.

Gunstige premie

De premie is erg voordelig mede dankzij de 10% korting op de premie die je alleen hier krijgt. Zo heb je al een verzekering voor een schoolreis of groepsreis vanaf € 0,23 per persoon dag (Europadekking). De deelnemers zijn dan verzekerd voor SOS-hulpverlening, Ongevallen, Medische kosten, Rechtsbijstand en Aansprakelijkheid. Hoe groter de groep hoe lager de premie. Maak vrijblijvend een premieberekening.

Vragen?

Heb je vragen over de verzekering voor een schoolreis of groepsreis? Stuur een e-mail naar [email protected]l of bel ons: Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen). Whatsappen kan ook. Whatsapp: wa.me/31555400409 

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.