Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering voor werken in het buitenland nu tot 20% korting

Reisverzekering voor werken in het buitenland nu tot 20% korting

Ben je op zoek naar een reisverzekering voor werken in het buitenland? Allianz Global Assistance heeft de beste en voordeligste oplossing: de Globetrotter Verzekering.

Je sluit hier eenvoudig een reisverzekering af waarbij het toegestaan is om te werken in het buitenland. Deze reisverzekering sluit je al af vanaf € 8,51 per maand. Je mag dan werkzaamheden verrichten zoals vakantiewerk, stage of vrijwilligerswerk of betaald werk.

Werken in het buitenland

Ga je werken in het buitenland? Dan heb je een speciale reisverzekering nodig. Het is namelijk niet op iedere reisverzekering toegestaan om werkzaamheden te verrichten. Het maakt niet uit of het betaald of onbetaald werk is (vrijwilligerswerk).

Werken tijdens je vakantie

Je kunt besluiten om tijdens je vakantie te gaan werken. Gedurende je backpackreis druiven plukken om iets extra’s te verdienen, skiles geven in Oostenrijk of achter de bar staan in één van de populaire badplaatsen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van beroepen die jongeren in het buitenland uitvoeren.

Soms om langer weg te kunnen blijven of wat meer zakgeld te hebben. Veel backpackers gaan werken tijdens de vakantie om hun reis en verblijf te bekostigen. Vakantie vieren en geld verdienen is natuurlijk een prima combinatie.  Met een Globettotter reisverzekering is dat allemaal mogelijk. Om te weten hoe je verzekerd moet worden, dien je vooraf de volgende zaken te bepalen:

 • Blijf je in Europa of ga je buiten Europa werken?
 • Welke dekking biedt je huidige zorgverzekering?
 • Houd je jouw zorgverzekering aan of zeg je deze tijdelijk op?
 • Hoe lang ga je weg?
 • Wat voor werkzaamheden ga je doen?

Globetrotter reisverzekering

Allianz Global Assistance heeft speciaal voor iedereen die voor een langere tijd (maximaal twee jaar) naar het buitenland gaat een uitstekende verzekering: de Globetrotter reisverzekering.

Het bijzondere aan deze reisverzekering is dat je hem voor een langere periode kan afsluiten, zelf voor maximaal 24 maanden. Het is de enige reisverzekering die je nog kunt afsluiten, indien je jouw zorgverzekering hebt opgezegd. Wat ook afwijkt, is dat je werkzaamheden mag verrichten in het buitenland.

Deze reisverzekering is onder andere bestemd voor:

 • Personen die in het buitenland gaan werken.
 • Studenten die stage gaan lopen in het buitenland.
 • Studenten die in het buitenland gaan studeren.
 • Personen die vrijwilligerswerk gaan verrichten in het buitenland.
 • Wanneer je als ‘au pair’ gaat werken in het buitenland.
 • Backpackers die tijdens hun reis af en toe gaan werken.
 • Iedereen die zijn zorgverzekering opzegt en als alternatief daarvoor een reisverzekering afsluit.
 • Iedereen die voor een langere periode naar het buitenland vertrekt.

Toeslag voor bepaalde beroepen

Afhankelijk van je beroep of welke werkzaamheden je gaat verrichten in het buitenland, kan er sprake zijn van een toeslag. Ga je administratief of commercieel werk doen? Dan is er geen sprake van een toeslag op de premie.

Waarom een Globetrotter reisverzekering?

De Globetrotter reisverzekering heb je nodig wanneer je minimaal 6 weken tot maximaal 24 maanden in het buitenland vakantiewerk gaat doen. Met deze verzekering verzeker je jezelf onder andere voor:

 • Reisongevallen
 • Reisbagage
 • SOS-kosten
 • Rechtsbijstand (niet tijdens werk)
 • Aansprakelijkheid (niet tijdens werk)
 • Bijzondere sporten (optioneel)
 • Medische kosten (aanvullend of volledig).

Je kunt 24 uur per dag contact opnemen met de Alarmcentrale voor hulp.

Voordelen Globetrotter Reisverzekering

De belangrijkste voordelen van een Globetrotter reisverzekering op een rijtje:

 • Afgestemd op de reiziger die voor een langere periode naar het buitenland gaat om te reizen en/of werken.
 • Zonder een basisverzekering in Nederland kan je deze reisverzekering afsluiten (je dient dan medische kosten volledig mee te verzekeren).
 • De verzekering biedt dekking voor werkzaamheden, vrijwilligerswerk, studie, stage en sporten in het buitenland.
 • De mogelijkheid om tussentijds een bezoek aan Nederland te brengen.
 • Goedkoper dan een kortlopende reisverzekering.

Reisverzekering voor werken in het buitenland afsluiten?

Bij Reisverzekeringkorting kan je eenvoudig een Globetrotter reisverzekering afsluiten. De reisverzekering voor globetrotters, backpackers, studie, stage of vakantiewerk in het buitenland. Bereken zelf eenvoudig de premie. Je kunt daarna de Globetrotter Verzekering afsluiten in slechts een paar stappen. De polis en voorwaarden ontvang je direct per e-mail. Handig, snel en voordelig. Betalen doe je via iDeal of via een éénmalige automatische incasso.

Vragen over werken in het buitenland en de juiste reisverzekering?

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.