Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Lang op reis? Reisverzekering v.a. € 8,51 per maand – Tot 20% korting op de premie!

Lang op reis? Reisverzekering v.a. € 8,51 per maand

Ga jij lang op reis? Je heb hier al een speciale reisverzekering voor lange reizen v.a. € 8,51 per maand. Dat is inclusief 20% korting op de premie.

Lekker op reis bijvoorbeeld backpacken, een wereldreis maken of studeren in het buitenland. In dat geval is een doorlopende reisverzekering niet de juiste keuze. Voor een verblijf tot 24 maanden in het buitenland is de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance het meest geschikt.

Hier ontvang je tot 20% korting op een Globetrotter Verzekering. Deze korting bestaat uit 10% online korting en tot 10% jongerenkorting wanneer je jonger bent dan 27 jaar.

Lang op reis

Voor een paar weekjes strand is een kortlopende reisverzekering prima. Ga je echter voor een lange periode naar het buitenland, dan doe je er verstandig aan om een speciale reisverzekering voor lang verblijf te kiezen. Denk daarbij aan de volgende situaties:

  • Je gaat als Au Pair werken.
  • Stage lopen in het buitenland.
  • Backpacken eventueel gecombineerd met werken.
  • Overwinteren.
  • Wereldreis.
  • Studeren in het buitenland.

Doorlopende reisverzekering biedt geen oplossing

Heb je al een doorlopende reisverzekering? Bedenk dan dat de meeste doorlopende reisverzekeringen een maximale reisduur van zes aaneengesloten maanden kennen. Bij sommige verzekeraars kan je dit uitbreiden tot een jaar. Dat is niet standaard en deze langere reisduur moet je dan extra bijverzekeren. Daarnaast is het niet toegestaan om te werken op een doorlopende reisverzekering. Voor een lange reis is een doorlopende reisverzekering daarom niet of minder geschikt.

Globetrotter Verzekering

Er is een uitstekende reisverzekering voor Nederlanders die voor een langere periode naar het buitenland vertrekken. Deze verzekering is volledig afgestemd op de situatie van reizigers die tot 24 maanden in het buitenland verblijven.

De voordelen van de Globetrotter Verzekering zijn:

  • Een reisduur van 1 maand tot 24 maanden is mogelijk.
  • Je kunt de verzekering tussentijds verlengen (tot maximaal 24 maanden).
  • Tijdelijke terugkeer naar Nederland is toegestaan
  • Werken tijdens de reis is toegestaan

Denk er aan dat als je gaat werken tijdens je verblijf in het buitenland (bijvoorbeeld vakantiewerk, vrijwilligerswerk, of tijdelijk werk) dit niet op een standaard doorlopende reisverzekering meeverzekerd is.

Let er daarnaast ook op dat als je langer dan een jaar in het buitenland verblijft en daar gaat werken (ook vrijwilligerswerk of studeren), je mogelijk jouw basiszorgverzekering moet opzeggen. Je kunt daarvoor de dekking medische kosten volledig meeverzekeren (Globetrotter Verzekering).

Bereken zelf de premie en sluit af!

Bereken zelf eenvoudig de premie. Je kunt daarna de Globetrotter Verzekering afsluiten in slechts een paar stappen. De polis en voorwaarden ontvang je direct per e-mail. Handig, snel en voordelig. Betalen doe je via iDeal of via een éénmalige automatische incasso.

Heb je nog geen Globetrotter Verzekering met korting voor jouw lange reis naar het buitenland? Sluit hem hieronder af:

Extra services

Tijdens je verblijf in het buitenland ondersteunt de Globetrotter Verzekering je met verschillende extra services. Innovatieve diensten zoals Geld Service en de Persoonlijke Reis- assistent. De Persoonlijke Reisassistent is onderdeel van de alarmcentrale en helpt 24/7 antwoord te vinden op allerlei reisvragen. De Geld Service is bedoeld voor reizigers in het buitenland die, door bijvoorbeeld verlies of beschadiging van hun bankpas, geen toegang hebben tot hun geld. In dat geval kan Allianz Global Assistance tijdelijk een bedrag beschikbaar stellen via één van de 400.000 kantoren van Western Union wereldwijd. Iedere verzekerde met bagagedekking heeft recht op Geld Service.

Allianz Global Assistance voor de beste reis- en annuleringsverzekeringen

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Zo opereert Allianz Global Assistance op vijf continenten, in 29 landen, waaronder Nederland. De 11.000 eigen werknemers werken samen met ruim 400.000 dienstverleners én een internationaal netwerk van lokale agenten in landen waar Allianz Global Assistance geen eigen vestiging heeft. Zo kunnen ze dag en nacht voor je klaar staan, waar ter wereld je ook bent. Het motto is ‘How can we help?’ Wereldwijd profiteren 250 miljoen verzekerden van de uitstekende dienstverlening van Allianz Assistance. Dat is zelfs 4% van de hele wereldbevolking.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 – 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.