Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Vernieuwde Globetrotter Verzekering

Vernieuwde Globetrotter VerzekeringMondial Assistance heeft de Globetrotter Verzekering vernieuwd.

Het verschilt nogal of je een jaar gaat studeren in Barcelona, gaat werken in Afrika of een rondreis gaat maken door Amerika. Een reden voor Mondial Assistance om de Globetrotter Verzekering te vernieuwen. Zodat elke reiziger nu helemaal op maat verzekerd op pad kan. Met het vernieuwde product is het mogelijk om een verzekering helemaal op maat te maken voor ieder lang verblijf in het buitenland.

Globetrotter Verzekering

Globetrotter Verzekering is de nieuwe naam voor de Globetrotter Reisverzekering. Deze nieuwe naam geeft aan dat het niet alleen om reizen gaat. Naast het reizen is namelijk ook (vrijwilligers)werk en studeren in het buitenland standaard meeverzekerd. Door de flexibele opbouw is het mogelijk de verzekering precies op maat te samen te stellen. Tot slot biedt Mondial Assistance hierbij innovatieve diensten zoals Geld Service en Persoonlijke Reisassistent.

Unieke voordelen

Geld Service is een gratis dienst, die onderdeel uitmaakt van de Bagagedekking. Het is bedoeld voor reizigers in het buitenland die, door bijvoorbeeld verlies of beschadiging van hun bankpas, geen toegang hebben tot hun geld. In dat geval kan Mondial Assistance tijdelijk een bedrag beschikbaar stellen via één van de 400.000 kantoren van Western Union wereldwijd.

De Persoonlijke Reisassistent kan worden ingeschakeld voor advies over bijvoorbeeld blokkering van de pinpas, medische zaken of het omboeken van vliegtickets. Iedereen met een Globetrotter Verzekering kan tijdens de reis gratis gebruik maken van deze dienst.

Enkele andere unieke voordelen van de Globetrotter Verzekering:

  • Flexibele bagagedekking van € 1.000 tot wel € 5.000,-
  • Werk in het buitenland met verhoogd risico is tegen een toeslag mee te verzekeren.
  • Medische kosten kunnen Aanvullend op de huidige zorgverzekering worden afgesloten, maar ook Volledig als vervanging van de Nederlandse zorgverzekering.
  •  Online schademeldingen binnen maximaal 5 dagen verwerkt.
  • Verlenging van een Globetrotter Verzekering kan eenvoudig vanuit het buitenland.

Premie berekenen en afsluiten

Met de online premieberekening kies je de dekkingen die op jouw situatie van toepassing zijn en zie je per dekking wat je kwijt bent. Zo kun je snel bepalen of de Globetrotter Verzekering ook voor jou de beste en meest aantrekkelijke reisverzekering is. Betalen doe je via iDeal of via een éénmalige automatische incasso. Je hebt al een Globetrotter Verzekering vanaf slecht € 8,51 per maand (inclusief jongerenkorting en 10% online korting).

Vragen?

Heb je nog vragen over reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren: 055-5400409

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.