Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Goedkoopste Globetrotter Verzekering van Allianz voor backpacken, werken, studeren of voor een wereldreis nu 10-20% korting op de premie!

Allianz Travel Risk Insurance


Globetrotter Verzekering voor lange reizen en werken

alli logo th

Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden.

✔  Standaard (vrijwilligers)werk is gratis gedekt.

10% korting voor jongeren onder 27 jaar.

Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service en Reisarts.

Laptop, telefoon en iPad goed verzekerd.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.

Nu 10% extra online korting, alleen op deze website!

Meer informatie:

Ga je voor langere tijd naar het buitenland bijvoorbeeld om avontuurlijk te gaan backpacken, te werken, voor een studie of voor een prachtige wereldreis? Wij hebben in dat geval de goedkoopste Globetrotter Verzekering voor jou, want bij ons krijg je 10-20% korting op de standaardpremie van Allianz Assistance. Wij geven zelfs de laagsteprijsgarantie, dus voordeliger kun je het niet krijgen. Lees verder en pak je voordeel.

Je hebt hier op de website al een Globetrotter Verzekering met korting v.a. € 8,51 (incl. 20% korting) als je jonger bent dan 27 jaar! Deze verzekering is een eenmalige verzekering. Je betaalt de premie (de prijs) in een keer en de verzekering stopt vanzelf na het aantal maanden dat je zelf hebt gekozen. Blijf je toch langer weg? Geen punt je kunt tijdens je verblijf in het buitenland de verzekering verlengen (tot maximaal 24 maanden)

Als je plannen maakt om er voor een periode tussen een maand en twee jaar even helemaal uit te zijn, misschien om te backpacken, werken of zelfs studeren in het buitenland, dan hebben we de beste verzekering! We hebben de supervoordelige Globetrotter Verzekering voor jou, die speciaal is ontworpen voor dit soort lange reizen en die bovendien veel goedkoper is dan een kortlopende reisverzekering.

Pak de extra korting van 10% en eventueel ook de leeftijdskorting!

Met deze verzekering krijg je alleen op deze website een behoorlijke korting op de standaardpremie van Allianz Assistance, variërend van 10 tot 20%. Ja, je leest het goed! En daar bovenop garanderen we je de laagste prijs, zodat je zeker weet dat je geen betere deal vindt.

Voor de prijs van 2 koppen koffie, v.a. slechts € 8,51 (inclusief 20% korting), ben je al goed verzekerd! Vooral als je jonger bent dan 27, want dan krijg je 10% leeftijdskorting op alle algemene en aanvullende dekkingen.

Maar er is nog meer! Bij de Globetrotter Verzekering bepaal je helemaal zelf hoe je verzekerd wilt zijn zodat je nooit teveel betaalt. Of je nu wel of geen zorgverzekering aanhoudt, je bent gedekt voor medische kosten in het buitenland (aanvullend of volledig) mits je dit meeverzekerd. En dat niet alleen, je krijgt ook gratis medisch advies van de Allianz reisarts. Verlies je per ongeluk je creditcard of pinpas? Geen nood, je kunt het melden bij Allianz en vervolgens een voorschot ophalen bij een lokaal wisselkantoor. Zo zit je nooit zonder geld.

Zodra je deze verzekering afsluit, ontvang je na acceptatie de polis per e-mail! Kortom, de Globetrotter Verzekering is jouw partner op reis en een onmisbaar item op jouw inpaklijst voor je avontuur in het buitenland.

backpack globetrotter Goedkoopste Globetrotter Verzekering van Allianz voor backpacken, werken, studeren of voor een wereldreis nu 10-20% korting op de premie!
Goedkoopste Globetrotter Verzekering van Allianz voor backpacken, werken, studeren of voor een wereldreis nu 10-20% korting op de premie!

Gunstige premie door internetkorting en jongerenkorting tot 20%!

Je bespaart hier al snel veel geld op de premie voor de Globetrotter verzekering. Want iedere verzekerde onder 27 jaar krijgt 10% korting op alle algemene en aanvullende dekkingen. Als je de dekking Bagage Uitgebreid of Compleet kiest, dan krijg je zelfs 10% korting op alle algemene en aanvullende dekkingen.

Deze speciale eenmalige reisverzekering is geschikt voor een langer verblijf in het buitenland, je kunt de Globetrotter Verzekering voor 1 maand tot 24 maanden afsluiten. En daarmee is de verzekering voordeliger dan een normale kortlopende reisverzekering. De voordelen van de Globetrotter Verzekering in het kort:

  • Betaal nooit teveel: bepaal zelf je dekking.
  • Ook zonder zorgverzekering gedekt voor medische kosten.
  • Gratis medisch advies van de Allianz reisarts.
  • Bij verlies van creditcard of pinpas kun je in het buitenland een voorschot ophalen bij een wisselkantoor in de buurt.

Allianz Global Assistance voor alle zekerheid op reis

Het is goed om te weten dat Allianz Assistance de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld is, met alarmcentrales in 37 landen wereldwijd. Daar door kan Allianz beschikken over een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Assistance heeft een wereldwijde medische database over de uitrusting en kwaliteit van ziekenhuizen weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Zo weet je zeker dat je bij medische problemen de beste hulp krijgt. Maar waar jij je ook bevindt, als je belt met de alarmcentrale word je professioneel en in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Stel zelf je Globetrotter verzekering samen zoals jij het wilt

Als je de Globetrotter Verzekering afsluit, kun je deze helemaal naar eigen wens samenstellen. Je kiest zelf de dekkingen die passen bij jouw reisplannen en wat je gaat doen in het buitenland, zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. Je kunt kiezen uit een scala aan opties, zoals:

  • SOS-hulpverlening: Dit is standaard inbegrepen en helpt je in geval van onvoorziene situaties tijdens je reis.
  • Ongevallen: Je krijgt een uitkering als je een ongeluk krijgt tijdens je reis en daardoor blijvend letsel oploopt.
  • Bagage: Je kunt kiezen tussen drie niveaus van dekking – Budget, Comfort of Premium – afhankelijk van hoeveel je meeneemt en welke mate van bescherming je wilt voor je spullen.
  • Medische kosten: Of je nu kiest voor een aanvullende of volledige dekking (indien jij je zorgverzekering tijdelijk opzegt), je kunt zonder zorgen reizen. Allianz dekt de medische kosten
  • Rechtsbijstand: Mocht je dringend juridische hulp nodig hebben tijdens je reis, dan ben je hiervoor gedekt.
  • Aansprakelijkheid: Als je schade veroorzaakt aan anderen en dat moet betalen, hoef jij je geen zorgen te maken.
  • SOS Autohulp: Als je met de auto reist en onderweg problemen ondervindt of pech krijgt, biedt deze optie concrete hulp.
  • Wintersport en bijzondere sporten: Ga je ook voor avontuurlijke activiteiten ondernemen? Zorg ervoor dat je gedekt bent!
  • Werelddekking: Waar je ook heen gaat, je bent overal ter wereld uitstekend gedekt.

Daarnaast is standaard werk, zoals administratief werk, kantoorwerk of werken in een bar, al in de verzekering opgenomen zonder extra kosten. Mocht je echter werk gaan doen dat een hoger risico met zich meebrengt, dan geldt hier een beperkte toeslag voor. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover. Met de Globetrotter Verzekering heb je alle vrijheid om je verzekering zo uitgebreid of beperkt te maken als je zelf wilt.

Overzicht van de dekkingen van de Allianz Globetrotter Verzekering

De Globetrotter Verzekering is geschikt als je voor een reis, studie, stage of (vrijwilligers)werk langer van huis gaat. Dit kan tussen 1 en 24 maanden zijn. hieronder nog even een overzicht van de dekkingen.

OnderwerpBeschrijving dekking Allianz Globetrotter Verzekering
SOS-kosten:Je krijgt altijd hulp van de Allianz Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelt en vergoedt Allianz vervoer naar huis en verleent noodzakelijke hulp. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.
Medische dekking:Je hebt recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Je kunt kiezen uit Aanvullend of Volledig. Dit is afhankelijk van het stopzetten of aanhouden van je (basis)zorgverzekering.
Bagagedekking:Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. Er gelden maximale vergoedingen. Voor de vergoeding maakt Allianz gebruik van een afschrijvingstabel.
Wintersport en bijzondere sporten:Ga je op wintersport of beoefen je een bijzondere sport? En heb je medische kosten en bagage meeverzekerd? Dan vergoedt Allianz medische kosten bij een ongeluk. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.
Pech op reis:Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Als het nodig is, regelt en vergoedt Allianz vervangend vervoer. Deze dekking is geldig in de landen op het internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) van het voertuig.
Ongevallen:Krijg je tijdens je reis een ongeval waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, dan heb je recht op een eenmalige uitkering.
Aansprakelijkheid:Tijdens je verblijf in het buitenland kun je schade toebrengen aan andere mensen. Deze dekking vergoedt de schade tot €1.000.000 per gebeurtenis. In Australië wordt de schade tot €1.500.000 vergoed.
Rechtsbijstand:Je bent hiermee verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Voor juridische hulp binnen Europa geldt geen maximum vergoeding. Buiten Europa is dat tot €50.000.
Risicovolle werkzaamheden:Normaal werk is gratis meeverzekerd. Risicovolle werkzaamheden zijn tegen toeslag mee te verzekeren. Neem contact met ons op.
Dekkingsgebied:Je kunt kiezen uit Europa of wereldwijde dekking. Tot Europa rekent Allianz ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.
Betaling:Je betaalt de premie eenmalig bij het afsluiten van de verzekering. Betalen kan via factuur of automatische incasso.
Begin en einde dekking:De dekking begint op de ingangsdatum van de reis en stopt automatisch op de einddatum van je reis zoals vermeld op het polisblad. Loop je vertraging op met het openbaar vervoer of beland je tijdens je reis in het ziekenhuis en kun je niet terug naar huis? Dan loopt de verzekering door, ook na de einddatum.
Deze tabel geeft alleen een beknopte samenvatting van de Globetrotter Verzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Nog meer voordelen als je een lange reis gaat maken

Stel je voor, je bent van plan om voor een langere periode te gaan reizen, studeren of werken in het buitenland. Hoe fijn zou het zijn als je een verzekering hebt die precies biedt wat je nodig hebt? Dat is wat de Globetrotter Verzekering doet.

En laten we de unieke diensten van deze verzekering niet vergeten. Of je nu persoonlijke reisassistentie, financiële hulp, medisch advies of informatie over vaccinaties nodig hebt, de Globetrotter Verzekering biedt het allemaal. En weet je wat het beste is? Je kostbare apparaten zoals je laptop en iPad zijn goed verzekerd. Ook je medische kosten, of ze nu aanvullend of volledig zijn, zijn gedekt.

Maak je ook geen zorgen als je tussendoor even terug wilt naar Nederland en je tijdelijk geen Nederlandse zorgverzekering meer hebt. Deze verzekering biedt tevens dekking voor een tussentijds verblijf in Nederland van maximaal 21 dagen. En als je je creditcard of pinpas kwijtraakt, helpt Allianz Assistance je door een voorschot te regelen bij een Western Union wisselkantoor.

Maar we zijn er nog niet! Je krijgt ook enkele gratis handige extra diensten. De Personal Assistant helpt je met al je vragen, belangrijk of onbelangrijk. De sms-assistent stuurt je een gratis sms of e-mail als er gevaar dreigt in jouw reisgebied. Moet je langer blijven dan gedacht tijdens je buitenlandse avontuur? Geen probleem, je kunt je verzekering gemakkelijk verlengen tijdens je reis. Kom je eerder terug dan verwacht? Als je geen schade claimt, krijg je de premie voor niet-genoten maanden terug.

Dus, waar wacht je nu nog op? Maak je reis extra veilig, comfortabel en betaalbaar met de Globetrotter Verzekering en profiteer van je premiekorting!

Vragen?

Heb je een vraag over de voordelige Globetrotter Verzekeringen voor een lang verblijf in het buitenland of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail: naar [email protected] of bel ons: 055-5400409 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen) we zitten klaar om je te helpen.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.