Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Verzekering huurauto Griekenland € 4,09 per dag | 10% korting

Verzekering huurauto Griekenland

Verzekering huurauto Griekenland

Een verzekering voor een huurauto in Griekenland sluit je hier voordelig af voor slechts € 4,09 per dag (inclusief 10% korting). Het eigen risico én de borg van je Griekse huurauto is dan verzekerd tot maximaal € 6.000,-

De Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance is de ideale huurauto verzekering voor jouw vakantie in Griekenland. De verzekering dekt in geval van diefstal of schade aan de huurauto, het eigen risico of de ingehouden borg. Zo loop jij geen financieel risico tijdens jouw vakantie in Griekenland en dat is wel zo prettig.

Wanneer je vliegt naar de luchthaven van Athene, Heraklion (Kreta), Rhodos, Thessaloniki, Kos of Corfu, kan je daar al in je huurauto stappen en naar je hotel rijden. Uiteraard wil je dan goed verzekerd zijn. Het Griekse verkeer kan behoorlijk hectisch zijn en een deukje in je huurauto heb je zo.

Premie per dag met 10% kortingHuurautoHuurcamper
Europa€ 4,09€ 7,14
Wereld exclusief de VS en Canada€ 4,09€ 7,14
Wereld inclusief de VS en Canada€ 4,09€ 7,73
Getoonde bedragen zijn exclusief assurantiebelasting. Je hoeft geen poliskosten te betalen. Er geldt een minimumpremie van 5 dagen.

Huurauto verzekering Griekenland met 10% korting

Alleen op deze website ontvang je 10% korting op de premie van een huurauto verzekering voor Griekenland. Wij bieden de Eigen Risico Verzekering Autohuur aan voor € 4,09 per dag (inclusief 10% korting). Maak vrijblijvend een premieberekening en vergelijk. Je ziet de korting die wij geven onderaan bij het totaalbedrag staan.

Waarom een extra verzekering voor je huurauto?

Bij de meeste verhuurbedrijven betaal je een vaste huurprijs per dag voor de auto. Deze prijs is inclusief een verzekering, maar mocht er schade aan het voertuig zijn, dan brengt de verhuurder in Griekenland toch een eigen risico in rekening. Vaak wordt deze ingehouden van de borg die je ook moet voldoen (meestal met een creditcard dus zorg dat je deze bij je hebt). Dit bedrag ben je dan kwijt, ook al is de auto goed verzekerd! Zelfs als jij niet degene bent die de schade heeft veroorzaakt, bijvoorbeeld omdat iemand anders jou heeft aangereden, moet je dit eigen risico betalen. Ook is bij de autoverzekering van de verhuurder schade aan de lak, banden, onderkant, het interieur of het dak niet meeverzekert. Wil je geen verrassingen? Dan biedt de huurauto verzekering de beste zekerheid.

Voordelen van de huurauto verzekering

Met deze verzekering profiteer je direct van de volgende voordelen:

 • Dekking van het eigen risico, maar ook van je borg voor de huurauto in Griekenland.
 • Schade aan ruiten, banden, lak, onderkant of interieur (borg) van de huurauto is ook verzekerd.
 • Lage premie en extra 10% korting (alleen op deze website) voor de huurauto verzekering.
 • Verzekerd tot maximaal € 6.000,- per huurcontract.
 • Geldig bij alle autoverhuurders in het buitenland (wereldwijd).
 • Voordeliger dan afkopen eigen risico bij de autoverhuurder.
 • Verzekerd bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

Je kan hier een gehuurde personenauto  voordelig en goed verzekeren. Dat kan voor maximaal 45 dagen aaneengesloten. De persoon die in het huurcontract staat vermeld, is verzekerd. De verzekering is wereldwijd geldig en het voertuig is verzekerd tot maximaal € 6.000,- De Eigen Risico Verzekering Autohuur is een aanvullende verzekering om het eigen risico van een cascoverzekering van je huurauto af te dekken. Bij sommige verhuurmaatschappijen zit de cascoverzekering in de huurprijs, maar het kan ook zijn dat je deze apart moet afsluiten. Check dus altijd goed bij de verhuurder of de huurauto een cascoverzekering (Collision Damage Waiver) heeft.

Verzekering van een huurauto, wat betekenen de afkortingen?

Op een Engelstalig internationaal huurcontract staan meestal de volgende afkortingen voor de verschillende (aanvullende) autoverzekeringen, maar wat betekenen die afkortingen?

 • ALI (Additional Liability Insurance) of LIS (Liability Insurance Supplement): Verhoging van de WA aansprakelijkheid tot een bepaald maximum bedrag.
 • CDW (Collision Damage Waiver): Vergelijkbaar met de cascoverzekering. De CDW beperkt de aansprakelijkheid voor schade aan het gehuurde voertuig.
 • LDW (Loss Damage Waiver: Zelfde als CDW aangevuld met dekking van diefstal en vandalisme.
 • SCDW (Super CDW): Allriskverzekering met bijzonder laag of geen eigen risico.
 • PAI (Personal Accident Insurance): Inzittendenverzekering voor letsel of overlijden.
 • PEP (Personal Effects Protection) en PEC (Personal Effects Coverage): Bagageverzekering.
 • PERSPRO/CCP (Carefree Personal Protection): Is een personen- en bagageverzekering met extra dekking voor medische hulp in noodsituaties.
 • TPI (Third Party Insurance): Vergelijkbaar met een WA-verzekering.
 • TP (Theft Protection) of THW (Theft Waiver): Diefstalverzekering, vaak met eigen risico.
 • STP (Super TP): Diefstalverzekering met bijzonder laag of geen eigen risico.
 • UMP (Uninsured Motorist Protection): Een aanvullende verzekering in geval van letsel of overlijden door onverzekerde of na ongeval doorgereden tegenpartij.

Vragen?

Heb je een vraag over de huurauto verzekering in Griekenland? Stuur een e-mail info@reisverzekeringkorting.nl of bel: Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.