Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Aanpassingen Eigen Risico Verzekering Autohuur per 1 september

Aanpassingen Eigen Risico Verzekering Autohuur per 1 septemberPer 1 september 2020 wordt de Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance op onderdelen aangepast. Zo komt de verzekering voor motoren te vervallen. 

De premie voor de Eigen Risico Verzekering bij campers wordt verhoogd. Ook geldt er een aparte premie voor campers in de Verenigde Staten en Canada.

De premie bij het huren van een auto is niet gewijzigd. Deze blijft € 4,09 per dag (inclusief 10% korting op deze website), exclusief assurantiebelasting. Voor deze verzekering betaal je geen poliskosten.

Minimumpremie van 5 dagen

Per 1 september geldt voor deze verzekering een minimumpremie van vijf dagen. Het is wel mogelijk om de verzekering af te sluiten voor minder dan vijf dagen, maar dan betaal je de minimumpremie voor vijf dagen.

Motoren kunnen niet meer verzekerd worden

Het is niet meer mogelijk om deze verzekering af te sluiten als je een motor huurt.

Aanpassing polisblad

Nieuw is dat Allianz Global Assistance op het polisblad zal vermelden voor welk dekkingsgebied de verzekering geldig is. Dit is Europa, Wereld exclusief Verenigde Staten en Canada of Wereld inclusief Verenigde Staten en Canada. Tot Europa rekenen zij ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Ook wordt op het polisblad vermeld dat de minimale premie voor vijf dagen is.

Vragen?

Heb je een vraag over de Eigen Risico Verzekering Autohuur? Stuur een e-mail [email protected] of bel: Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.