Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

20% studentenkorting: Doorlopende REISVERZEKERING € 1,58 p/m

20% studentenkorting: Doorlopende REISVERZEKERING
20% studentenkorting

Studenten tot 27 jaar ontvangen hier maar liefst 20% korting op de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Zo heb je al een doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,58 per maand (Europadekking), want je ontvangt alleen hier 10% internetkorting en ook nog eens tot 10% studentenkorting.

De doorlopende reisverzekering zorgt ervoor dat je hulp krijgt bij ziekte, ongeval of overlijden van jou, je reisgenoten of familieleden die thuis zijn. Je kunt de reisverzekering uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. De premium variant van de Doorlopende Reisverzekering heeft in 2016 en 2018 de 5-star-rating heeft gekregen van Moneyview voor de beste kwaliteit!

Studeren en reizen

Studeren en af en toe reizen om stoom af te blazen. Een weekje wintersport en in de zomer drie weken naar een zonbestemming. Even geen studieboeken en colleges maar ontspanning. Je neemt natuurlijk je smartphone mee en waarschijnlijk ook je tablet of laptop. Die moeten wel goed verzekerd zijn. En daarvoor is de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance onmisbaar. Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.500,-, met Uitgebreid tot € 3.500,- en met Compleet zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toevoegen. De dekking SOS hulpverlening vormt hierbij de basis. Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit je makkelijk de wintersportdekking af.

Let op: Er is geen dekking als je reis te maken heeft met je beroep of werk, ook als stagiair. In dat geval is de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance de beste optie.

Jongerenkorting en internetkorting

Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance tot 10% korting op de totale premie van de Doorlopende Reisverzekering voor jongeren en studenten tot 27 jaar. Ook als je niet meer thuis woont, maar vanwege je studie op kamers woont. Sluit je de Uitgebreid of Compleet variant af? Dan ontvang je 10% korting. Met de Budget variant ontvang je 10% korting. De korting geldt voor hoofdverzekerde < 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden < 27 jaar zijn.

Daarnaast krijgt iedereen, ongeacht je leeftijd, 10% online korting (ieder jaar weer, zo lang de polis geldig is). Maar deze aanbieding voor de online korting geldt alleen als de polis op deze website afsluit. In de onderstaande tabel staan de premies:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering vaak voordeliger

Een doorlopende reis- en annuleringsverzekering voor studenten is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Dat is al snel het geval. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten, dat scheelt poliskosten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Wereld of Europa

Je kunt kiezen uit Europa- of werelddekking. Europa is inclusief alle landen aan de Middellandse Zee, zoals Israël, Egypte en Marokko. In Nederland ben je verzekerd als het gaat om een betaalde overnachting.

Heb je nog geen doorlopende reisverzekering met studentenkorting? Je kan hem hier snel en voordelig afsluiten!

Je bepaalt helemaal zelf of je wel of niet een bepaalde dekking van de doorlopende reisverzekering afsluit. Op deze manier betaal je nooit teveel en dat is prettig want studeren is al duur genoeg. Je kiest hier dus voor een doorlopende reisverzekering die helemaal past bij jouw manier van studeren en reizen!

Wat is verzekerd?

De SOS kosten en hulpverlening zijn standaard meeverzekerd. Je krijgt altijd hulp van de Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelt Allianz Global Assistance de vergoeding, vervoer naar huis en concrete hulp. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen, zoals:

 • Medische kosten –  Je hebt recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Ook vergoeden we het verplichte eigen risico van je zorgverzekering.
 • Reisbagage – Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. De maximale vergoeding is afhankelijk van de gekozen variant. Bij diefstal van een smartphone, tablet of laptop krijg je van ons een refurbished toestel met dezelfde specificaties, mits deze beschikbaar is.
 • Wintersport en bijzondere sporten – Ga je op wintersport of beoefen je een bijzondere sport? Hiermee ben je verzekerd voor hulpverlening of medische kosten als je een ongeval krijgt tijdens de beoefening ervan. De dekking Medische kosten moet tevens zijn afgesloten. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.
 • Pech op reis – Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Als het nodig is, regelen en vergoeden we vervangend vervoer. Ook zorgen we voor vervoer van je defecte voertuig naar huis. Schade aan of diefstal van je vervoermiddel is niet verzekerd. Deze dekking is geldig in de landen op het internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) van het voertuig.
 • Ongevallen – Krijg je tijdens je reis een ongeval waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, dan heb je recht op een eenmalige uitkering.
 • Rechtsbijstand – Je bent hiermee verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Juridische hulp wordt binnen Europa zonder maximum vergoed. Buiten Europa is dat tot € 50.000.
 • Doorlopende annuleringsverzekering – Allianz Global Assistance zal de kosten vergoeden die de reisorganisatie jou in rekening brengt bij een annulering. Ook als je een reis moet afbreken of bij een vertraging op de heenreis van meer dan 8 uur, ontvang je een vergoeding. Verzekerde gebeurtenissen vind je in de voorwaarden. Zelf samengestelde reizen zijn standaard ook meeverzekerd. Dat is een reis die bestaat uit meerdere onderdelen (bijvoorbeeld vlucht, bus transfer en hotel), die je zelf hebt geboekt bij verschillende reisorganisaties. Als één van die onderdelen uitvalt, dan moet je vaak extra kosten maken om op je bestemming te komen. Allianz Global Assistance vergoedt die kosten tot maximaal € 500,- p.p.
 • Dekking Terreuraanslagen en natuurrampen – Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft reisadviezen per land met behulp van kleuren. Wijzigt een kleur naar oranje of rood, dan krijg je de kosten van annuleren vergoed als je deze dekking hebt afgesloten en je binnen 4 weken naar dat gebied reist. De reis moet zijn geboekt voor de aanslag of ramp plaatsvond.

Heb ik een eigen risico?

Afhankelijk van de gekozen variant geldt voor de rubriek ‘Bagage’ een eigen risico per gebeurtenis: Budget (€ 75,-), Uitgebreid (€ 50,-) of Compleet (€ 0,-). Voor alle andere dekkingen geldt geen eigen risico, alleen voor rechtsbijstand is het eigen risico € 250 als je wil dat er een externe rechtshulpverlener wordt in geschakeld in plaats van een eigen juridisch specialist.

Wanneer en hoe betaal ik?

Je kunt je premie per maand of per jaar betalen. Betalen kan via automatische incasso of je maakt het bedrag zelf over. Je dient de premie te hebben betaald om een schade te kunnen claimen.

Wanneer begint en eindigt de dekking?

Je verzekering begint op de datum die op de polis staat. De dekking gaat in als jij of een andere verzekerde het huisadres verlaat voor een reis en eindigt bij terugkeer op het huisadres. De reis mag maximaal 60 dagen duren, tenzij er een ander aantal dagen op het polisblad staat. In Nederland ben je ook verzekerd als er sprake is van een betaalde overnachting.

Hoe kan ik de polis opzeggen?

In het eerste jaar kun je de verzekering alleen opzeggen binnen de bedenktermijn van 14 dagen. Na het eerste jaar kan je de verzekering opzeggen met een opzegtermijn van één maand. Een e-mailtje naar ons is daarvoor voldoende.

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering (Uitgebreid)

Doorlopende reisverzekering Allianz

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering Allianz (Uitgebreid)*
SOS HULPVERLENING
Opsporing en reddingsactiesKostprijs
Repatriëring Kostprijs
Extra reiskosten bij ziekte, ongeval, overlijdenKostprijs
Extra verblijfskosten bij ziekte, ongeval, overlijden€ 100,- per dag (max. 5 dagen)
Extra reiskosten bij overlijden/levensgevaar
familie
Kostprijs
Telecommunicatiekosten alarmcentrale Kostprijs
Telecommunicatiekosten overig€ 150,-
BAGAGE
Max. totaal verzekerd bedrag€ 3.500,-
Max. digitale/elektrische apparatuur € 1.750.-
Max. overige bagage€ 500,-
Max. tijdens reis aangeschafte goederen,
per item
€ 350,-
Schade aan logies/verblijf€ 500,-
Eigen risico bagage€ 50,-
MEDISCHE KOSTEN
Dokters- en ziekenhuiskosten buitenlandKostprijs
Tandheelkundige kosten buitenland€ 750,-
Dokters- en ziekenhuiskosten NederlandMax. € 1.000,-
Telefonische advies van Nederlandse ReisartsGratis
RECHTSBIJSTAND
Binnen EuropaKostprijs
Buiten EuropaMax. € 50.000,- met een maximum van € 5.000,- voor contractuele verschillen.
*Alle bedragen in deze dekking zijn per persoon, per reis.
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De verzekeraar bepaalt of je voor vergoeding in aanmerking komt. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit betekent Allianz Global Assistance voor jou:

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar;
 • grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld;
 • eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd;
 • meer dan 50 jaar ervaring in hulpverlening;
 • professionele hulp en altijd in het Nederlands;
 • snelle en goede schadebehandeling;
 • het inschakelen van artsen of ziekenhuizen ter plaatse.

Vragen?

Na het afsluiten van de doorlopende reisverzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: 055-5400409 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.