Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Wat is de goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz met corona dekking? Nu to 20% korting!

Op zoek naar de goedkoopste doorlopende reisverzekering met corona dekking? Een Allianz doorlopende reisverzekering met corona dekking, regel je hier snel en voordelig. De doorlopende reisverzekering van Allianz biedt dekking voor medische kosten ivm een corona besmetting, zelfs in oranje gebieden.

Allianz

Dat is nog niet alles, zo krijg je bij de doorlopende reisverzekering ook dekking voor extra reis- en verblijfskosten bij ziekenhuisopname. Je ontvangt een vergoeding bij verplichte individuele quarantaine. Ook een vergoeding bij latere terugvlucht en een vergoeding van verblijfskosten bij Denied boarding. Daarnaast nog een vergoeding bij een latere terugvlucht en een vergoeding voor de verplichte (PCR- of Antigeen-)test.

Wat is de goedkoopste doorlopende reisverzekering met corona dekking?

Ontvang op deze website ieder jaar weer tot 20% premiekorting op de doorlopende reisverzekering met corona dekking van Allianz Global Assistance. Ben jij op zoek naar een goede en voordelige doorlopende reisverzekering met corona dekking? Hier ontvang je jongerenkorting en extra online korting. Nergens voordeliger en laagste prijsgarantie!

De doorlopende reisverzekering met dekking voor medische kosten heb je al v.a.: € 3,30 p/m (incl. 20% korting)! Dat is inclusief de uitgebreide corona dekking (ook voor oranje gebieden). Je bent dan uitstekend en doorlopende verzekerd met corona dekking bij Allianz Global Assistance, de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.

Goedkoopste doorlopende reisverzekering met corona dekking
Goedkoopste doorlopende reisverzekering met corona dekking

Wat behelst de corona dekking?

Omdat corona voorlopig niet meer weg gaat of mogelijk wel voor altijd blijft, heeft Allianz Global Assistance een aantal unieke corona dekkingen toegevoegd bij de doorlopende reisverzekering. Zo weet je precies waar je aan toe bent voordat je een vakantie gaat boeken naar het buitenland of als je al op reis bent en te maken krijgt met corona (Covid-19) of quarantaine. In alle gevallen geldt natuurlijk wel dat corona vastgesteld moet zijn met een positieve PCR-test of antigeen-test.

Dit is verzekerd op de Allianz doorlopende reisverzekering (met dekking medisch kosten) in groene en gele gebieden:

 • Medische kosten bij diagnose corona: Geldt voor geel, groen en oranje gebieden.
 • Extra reis- en verblijfskosten bij ziekenhuisopname: alle noodzakelijke kosten.
 • Verplichte individuele quarantaine: extra verblijfskosten + latere terugvluchtvergoeding. Extra verblijfskosten maximaal € 100 per dag. Vergoeding latere terugvlucht tegen kostprijs (totale vergoeding extra reis- en verblijfskosten is maximaal € 1.000 per persoon).
 • Denied boarding (alleen corona gerelateerd en alleen terugvlucht): vergoeding extra verblijfskosten: bedrag per persoon per dag maximaal € 100. Vergoeding latere terugvlucht: kostprijs (alleen voor reizen binnen EU en buiten de EU alleen voor pakketreizen).
 • Vergoeding verplichte (PCR- of Antigeen-)test: indien op medisch voorschrift.

Zoals je kan zien biedt de goedkoopste doorlopende reisverzekering met corona dekking van Allianz jouw meer zekerheid, zonder dat je daarvoor extra premie hoeft te betalen.

10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een Allianz doorlopende reisverzekering. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie. Maar dat is nog niet alles. Wij hebben ook voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering met corona dekking. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting van 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Zo kan jouw korting zelfs oplopen tot 20%! We maken het heel voordelig voor jou!

Doorlopend verzekerd tegen corona

Ga je vaker op reis dan is de doorlopende reisverzekering met corona dekking van Allianz al snel veel voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Sluit hieronder de voordelige Allianz doorlopende reisverzekering met corona dekking af (medische kosten meeverzekeren is verplicht als je corona dekking wilt):

De premie voor de doorlopende reisverzekering met corona dekking is bijzonder gunstig. Zie onderstaande premietabel:

Hoeveel kost de doorlopende reisverzekering met corona dekking?

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Medische kosten vanwege besmetting met corona verzekerd

Raak je besmet met corona tijdens je reis? En moet je daarom opgenomen worden in een ziekenhuis? Dan heb je dekking voor medische kosten vanwege een ziekenhuisopname tijdens je reis. Je moet dan wel de module medische kosten hebben meeverzekerd. Deze dekking geldt ook in gebieden met het ‘reisadvies oranje’, vanwege het risico op corona besmetting (de dekking geldt niet voor rode gebieden).

Quarantainedekking op je doorlopende reisverzekering 

Het is mogelijk dat de overheid op je bestemming je verplicht om in quarantaine te gaan vanwege (de kans op) een coronabesmetting. Daardoor loop je het risico van een langer verblijf, latere terugreis en dergelijke. Dat zorgt voor extra kosten, die in principe niet verzekerd zijn op een normale reisverzekering.

Allianz heeft besloten om in dat soort gevallen wel de kosten van het langer verblijf te vergoeden. Daaronder vallen ook de extra kosten van de terugreis, indien je bijvoorbeeld opnieuw de terugvlucht moet boeken. Wij noemen dat de ‘Quarantainedekking‘. 

De dekking geldt als het reisadvies voor het gebied waar je naartoe gaat groen of geel is op het moment van vertrek. De dekking geldt niet voor cruises. Het volledige overzicht van deze dekking vind je hier. De voorwaarden van de doorlopende reisverzekering worden niet aangepast, maar je kunt dit document downloaden en bij je polis bewaren. Je bent verzekerd zoals vermeld.

Doorlopende annuleringsverzekering ook met coronadekking

De voordelige doorlopende reisverzekering met corona dekking van Allianz, kan je eenvoudig uitbreiden met een doorlopende annuleringsverzekering. Ook de annuleringsverzekering heeft gratis een extra corona dekking:

 • Annuleringskosten worden vergoed als je vlak voor vertrek corona oploopt.
 • Annuleringskosten worden vergoed als je in een verplichte individuele quarantaine moet, omdat je in contact bent geweest met iemand die corona heeft.
 • Je ontvangt een vergoeding voor de niet gebruikte vakantiedagen op bestemming als je door Corona in het ziekenhuis bent opgenomen.

De doorlopende annuleringsverzekering heeft daarnaast nog meer voordelen:

 • Kosten van annulering vergoed voor vertrek.
 • Dekking bij overlijden 1e, 2e en 3e graad familie.
 • Vergoeding bij vertraging langer dan 8 uur.
 • Noodzakelijke terugkeer? Volledige reissom terug dankzij dekking Annulering Dubbel Zeker.

Engelstalige verklaring reisverzekering met corona dekking nodig?

Heb je een Engelstalige Covid-19 verzekeringsverklaring nodig voor bijvoorbeeld een reis naar het buitenland of een visumaanvraag? Die kan op verzoek worden verstrekt als je op deze website een doorlopende reisverzekering van Allianz afsluit. Heb jij voor je reis naar Thailand, Vietnam, Filipijnen, Maleisië, Indonesie of een ander land een Engelstalige verzekeringsverklaring nodig? Hier kan je snel en eenvoudig een dergelijke verklaring krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is een doorlopende reisverzekering met dekking medische kosten en werelddekking af te sluiten en daarna de verklaring per e-mail aan te vragen (vermeld ook altijd je polisnummer).

Meest gestelde vragen en antwoorden over wat is de goedkoopste doorlopende reisverzekering met corona dekking?

Hieronder lees je de veelgestelde vragen over de goedkoopste doorlopende reisverzekering met dekking voor corona.

Heeft Allianz een voordelige doorlopende reisverzekering met dekking voor corona?

Ja, om Nederlandse reizigers meer zekerheid te bieden, dekt de Allianz reisverzekering ook de medische kosten vanwege een corona besmetting (indien medische kosten zijn meeverzekerd). Deze extra dekking voor medische kosten geldt wereldwijd en naast groene en gele gebieden, zelfs in oranje gebieden.

Waarom hebben jullie de goedkoopste doorlopende reisverzekering met corona dekking?

De premie voor een doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen op deze website ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 10% jongerenkorting bij.

Als ik op vakantie ga en ik krijg corona, worden mijn medische kosten dan vergoed?

Ja, mits je medische kosten hebt meeverzekerd en verblijft in een gebied waar kleurcode groen, geel of oranje geldt. Hierbij maakt het niet uit of je wel of niet gevaccineerd bent. Extra reis- en verblijfkosten als gevolg van een Covid-19 besmetting zijn alleen gedekt in kleurcode geel of groen of als je in het ziekenhuis wordt opgenomen.

Wat als ik met corona besmet raak op mijn vakantiebestemming?

Neem altijd zo snel mogelijk contact op met de Alarmcentrale, telefoonnummer +31 20 592 9292. Belangrijk voor dekking is de ernst van de besmetting. Als je moet worden opgenomen in een ziekenhuis, dan krijg je deze kosten vergoed, als je de module Medische Kosten op de verzekering hebt, dan krijg je de kosten van een ziekenhuisopname vergoed. Daaronder vallen ook de kosten van een eventueel langer verblijf van je reisgenoten. Deze dekking geldt niet als je naar een gebied reist dat de kleurcode Rood heeft vanwege het risico op besmetting met corona.

Ik ben positief getest op corona en kan niet op reis en moet annuleren. Krijg ik dat vergoed?

Ja, Allianz ziet het hebben van corona als ziekte waardoor je de reis kan annuleren. Zij vergoeden in dat geval de annuleringskosten. Je moet dan wel de annuleringsdekking bij je Allianz reisverzekering hebben afgesloten.

Wat is de corona dekking op de Allianz doorlopende reisverzekering?

Met de Covid-19 dekking ga je met extra bescherming op reis en weet je van tevoren waar je aan toe bent. Hieronder in het kort de extra dekking die Allianz gratis op de reisverzekering biedt:
– Medische kosten vergoed krijgt wanneer je corona oploopt op je reisbestemming. Zelfs als, op de dag van vertrek, het reisadvies oranje is. En uiteraard alleen als medische kosten zijn meeverzekerd.
– De extra reis- en verblijfskosten krijg je vergoed wanneer je in quarantaine moet, omdat jij of iemand uit jouw omgeving corona heeft opgelopen. Deze vergoeding ontvang je alleen als je afreist naar een land dat op de dag van vertrek een groen of geel reisadvies heeft gekregen van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken.
– Je betaalt geen extra premie voor de corona dekking.

Waarvoor ben ik nog meer verzekerd m.b.t. corona, als ik de doorlopende annuleringsdekking afsluit?

Als je ook een doorlopende annuleringsverzekering afsluit, krijg je:
– Annuleringskosten vergoed als je corona oploopt vlak voor vertrek.
– Annuleringskosten vergoed als je in een verplichte individuele quarantaine moet, omdat je in contact bent geweest met iemand die corona heeft.
– Een vergoeding voor de niet gebruikte vakantiedagen op bestemming als je door corona in het ziekenhuis bent opgenomen.

Geven jullie een Engelse verzekeringsverklaring af?

Ja. Heb je voor je reis een Engelstalige reisverzekering verklaring nodig? Die kunnen wij verstrekken als je op deze website een doorlopende reisverzekering afsluit.

Vragen?

Heb je een vraag over de Allianz doorlopende reisverzekering met corona dekking of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400409 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail naar: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.