Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz voor alleenstaanden vanaf €1,58 per maand (20% korting)!

Allianz Travel Risk Insurance
alli logo th

Allianz doorlopende reisverzekering met korting!

Kijk hoeveel jij bespaart met de doorlopende reisverzekering van Allianz

Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past.

Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten bij een ongeval of ziekte.

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Nu met een doorlopende korting van 10 tot 20%!

Meer informatie over de doorlopende reis- en annuleringsverzekering Allianz

Heb je vragen over de doorlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.


De goedkoopste doorlopende reisverzekering voor alleenstaanden met of zonder kinderen sluit je hier af. Heb je een eenoudergezin? Bij ons betaal je slechts voor één kind premie en je ontvangt ook nog eens doorlopend 10% korting op de premie!

Ga jij regelmatig alleen of met je kinderen op vakantie en wil je een goede maar ook voordelige doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Dat kan! De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je zelf samenstellen met dekkingen die jij belangrijk vindt, zoals een annuleringsdekking.

Allianz Global Assistance, de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld en heeft meer dan 60 jaar ervaring, dus ook voor alleenstaanden of eenoudergezinnen de beste keuze! 

Ook voor uitwonende studerende kinderen

Wil jij een doorlopende reisverzekering afsluiten en jouw uitwonende studerende kinderen tot 27 jaar meeverzekeren op je polis? Dat kan bij Allianz Global Assistance. Het scheelt je veel geld omdat je niet steeds de duurdere kortlopende reisverzekering af hoeft te sluiten als je met je kinderen op vakantie wilt gaan.

Bij ons betaal je slechts voor 1 kind premie. Alle andere studerende uitwonende of thuiswonende kinderen tot 27 jaar zijn dan gratis meeverzekerd op je doorlopende reisverzekering. Zo is het vrijwel altijd voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten!

Goedkoopste doorlopende reisverzekering voor alleenstaanden: 10% extra korting op de premie

Op deze website ontvang je 10% extra korting op de premie, ben je jonger dan 27 jaar, dan kan de korting oplopen tot 20%. De korting zie je terug in de premieberekening onderaan. De korting ontvang je doorlopend, dus niet eenmalig zoals bij sommige andere aanbieders. Zo blijf jij steeds weer profiteren van de laagste premie.

Let op! Ben je een alleenstaande met kinderen? Dan profiteer je extra want je betaalt voor maximaal één kind premie!

Goedkoopste doorlopende reisverzekering voor alleenstaanden
Goedkoopste doorlopende reisverzekering voor alleenstaanden

Doorlopende reisverzekering ook voor alleenstaanden voordeliger

Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een Doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Uitstekende voorwaarden bij de goedkoopste doorlopende reisverzekering voor alleenstaanden

Je wilt natuurlijk wel dat jij en eventueel je kinderen goed verzekerd zijn. Het is daarom belangrijk te vermelden dat de doorlopende reisverzekering in 2021, de hoogste 5-sterren waardering heeft gekregen voor de beste kwaliteit, van het gerenommeerde financieel onderzoeksbureau Moneyview. Hierbij zijn 52 doorlopende reisverzekeringen onderzocht op flexibiliteit en voorwaarden.

Allianz Global Assistance Reisarts

Met je doorlopende reisverzekering heb je recht op gratis hulp en advies van de Allianz Global Assistance Reisarts. Dat is zeker nuttig als jij met je kind(eren) op vakantie gaat en je kind ziek wordt. De ervaren artsen en verpleegkundigen van de grootste alarmcentrale ter wereld, verstrekken gratis medisch advies aan jou of voor je kind. En altijd in je eigen taal zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Heb je nog geen voordelige doorlopende reisverzekering voor jezelf en eventueel je kinderen? Sluit hem hieronder af!

Premie en dekkingen

De premie van de goedkoopste doorlopende reisverzekering voor alleenstaanden of een eenoudergezin is bijzonder gunstig. Zie onderstaande premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Doorlopende reisverzekering van Allianz

De doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance kent de volgende dekkingen die je zelf kunt kiezen of uitsluiten:

  • SOS-kosten – Deze rubriek is verplicht en betreft o.a. 24-uurs hulpverlening, redding en opsporing, extra verblijfskosten, repatriëring (o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot) maar ook de kosten van een begrafenis of crematie en overkomst van familie.
  • Ongevallen – Je ontvangt een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval.
  • Bagage (Budget, Uitgebreid of Compleet) – Beschadiging, verlies of diefstal van je reisbagage waaronder je smartphone, laptop, tablet of camera.
  • Medische Kosten – O.a. ziekenhuis, ambulance, dokterskosten, hulpmiddelen, tandartskosten bij ongeval en medicijnen.
  • Rechtsbijstand – Hulp van juristen en advocaten bij geschillen in het buitenland.

Aanvullende dekkingen

  • Werelddekking – Standaard ben je in Europa verzekerd waaronder wordt verstaan de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Bij werelddekking: de gehele wereld.
  • Wintersport en bijzondere sporten – Voor het beoefenen van bijzondere sporten (bijv. parachutespringen, abseilen en rafting). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken).
  • Uitgebreide sportuitrusting – Met deze dekking ben je verzekerd voor je sportuitrusting tot maximaal € 2.500,-. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage. Deze dekking geldt voor uitrusting die gebruikt wordt bij o.a.: duik-, (kite)surf-, golf-, fiets- en wintersport.
  • Geld – Met deze dekking ben je verzekerd in geval van verlies/diefstal van geld, reischeques en/of chippassen.
  • SOS autohulp – Met SOS autohulp heb je recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal, pech of als de bestuurder niet meer in staat is te rijden. De hulp bestaat o.a. uit reparatie ter plaatse, transport naar de garage en eventueel transport naar Nederland als het voertuig niet gerepareerd kan worden. Daarnaast worden o.a. kosten vergoed voor vervangend vervoer, de terugreis naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand.
  • 180 dagen dekking – Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard is dit 60 dagen.

Annuleringsverzekering

  • Doorlopende annuleringsverzekering inclusief dekking voor samengestelde reizen – De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals bijvoorbeeld vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heb  je daarvoor dekking met deze aanvulling op jouw doorlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heb je toch de mogelijkheid jouw reis voort te zetten.

Met de annuleringsdekking op de doorlopende reisverzekering ben je verzekerd voor annuleringskosten ten gevolge van:

  • overlijden of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een naast familielid (eerste-, tweede- en derde graad);
  • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
  • zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;
  • ernstige ziekte van een zaakwaarnemer;
  • echtscheiding;
  • onverwachts ter beschikking krijgen van een huurwoning;
  • ernstige schade aan jouw huis of bedrijf;
  • onvrijwillige werkeloosheid na een vast dienstverband;
  • aangaan van een nieuw dienstverband na werkloosheid;
  • zorgplicht voor een familielid in 1e graad.
  • verlies of diefstal van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek.
  • diefstal of uitval van het voertuig waarmee je op reis zou gaan, binnen 30 dagen voor vertrek.
  • overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.

Je kunt in de voorwaarden van de annuleringsverzekering exact nalezen welke gebeurtenissen nog meer gedekt zijn.

Ook verzekerd bij uitvallen van je reisgenoot

Met de annuleringsdekking van Allianz Global Assistance ben je ook voor annuleringskosten verzekerd, indien jouw reisgenoot de reis moet annuleren en de:

  • reisgenoot op jouw boekings- of reserveringsformulier genoemd staat;
  • reisgenoot een eigen annuleringsverzekering voor deze reis heeft afgesloten;
  • oorzaak van de annulering verzekerd is.

Deze dekking is per reis beperkt tot drie meereizende gezinnen of zes reisgenoten. Breek je de reis af? Dan is deze dekking beperkt tot één reisgenoot.

Vragen?

Heb je vragen over de goedkoopste doorlopende reisverzekering voor alleenstaanden? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons: 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.