Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering krijgt 5-sterren beoordeling

Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering krijgt 5-sterren beoordeling

De Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance heeft dit jaar van onderzoeksbureau Moneyview een 5-sterren beoordeling gekregen. Dat is de hoogste score die behaald kan worden.

Moneyview onderzocht de prijs en kwaliteit van reisverzekeringen die daarvoor een ‘sterrenrating’ kunnen krijgen. De doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance ontving het maximale aantal van 5 sterren dankzij de uitstekende en uitgebreide voorwaarden. In totaal werden 38 doorlopende reisverzekeringen met elkaar vergeleken op voorwaarden en vergoedingen.

Ruime dekking Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Een van de redenen daarvoor is dat Allianz Global Assistance onder andere een hoger bedrag vergoeden voor spoedeisende tandheelkundige kosten in het buitenland, dan veel andere reisverzekeraars. Ook het maximumbedrag voor schade aan een (zonne)bril is hoger dan bij de meeste concurrenten. De Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering heeft daarnaast een zeer ruime annuleringsdekking. Overlijden van een familielid in de derde graad of van een goede vriend(in) is een gedekte reden voor afbreken van de vakantie.

Het hele jaar doorlopend goed verzekerd!

Wil jij ook de 5-sterren Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten en daarnaast nog eens 10 tot 20% korting op de premie ontvangen? Dat krijg je alleen hier bij Reisverzekeringkorting. Iedereen ontvangt 10% online korting, maar ben je jonger dan 27 jaar dan kan de korting zelfs oplopen tot 20%! Zo heb je al een doorlopende reisverzekering voor Europa vanaf € 1,58 per maand.  Hier lees je meer over onze voordelige doorlopende reisverzekering.

Vragen?

Heb je vragen over de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance of over de korting die je bij ons krijgt? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons: Telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.