Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Goedkope doorlopende reis- en annuleringsverzekering met Covid-19 dekking

Goedkope doorlopende reis- en annuleringsverzekering met Covid-19 dekking

Een voordelige doorlopende reis- en annuleringsverzekering met coronadekking (Covid-19) van Allianz Global Assistance sluit je hier af. Je ontvangt alleen bij ons 10-20% korting op de premie!

Met deze reisverzekering krijg je financiële en praktische hulp bij ziekte, ongeval of overlijden tijdens je vakantie. Met de annuleringsdekking krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. En moet je de reis onverwachts afbreken? Dan worden de niet gebruikte vakantiedagen vergoed.

Je kunt de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. Je hebt hier al een uitstekende doorlopende reisverzekering vanaf € 1,58 per maand. Je kan de reisverzekering afsluiten voor jezelf, je partner en/of je kinderen, zolang zij niet ouder zijn dan 27 jaar. Sluit je de verzekering af voor je gezin, dan zijn kinderen tot 27 jaar, die voor studie op kamers wonen meeverzekerd. Ook als zij alleen op reis gaan.

Annuleringsverzekering: ook dekking bij Covid-19 (corona)!

Als je met je gezin of familie een vakantie gaat boeken, wil je in deze onzekere tijd ook dekking hebben voor het geval dat iemand van je gezin of familie corona (Covid-19) oploopt. Dat valt ook onder de dekking van de annuleringsverzekering! Je kan je vakantie annuleren als een van de verzekerden op de polis een coronabesmetting oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel corona testbedrijf.

Allianz Global Assistance is internationaal marktleider in hulpverlening en reisverzekeringen en telt bijna 13.000 werknemers, die samen 58 talen spreken. Ze werken over de hele wereld met een netwerk van 400.000 dienstverleners. Ongeveer 250 miljoen mensen (4% van de totale wereldpopulatie) maken gebruik van de services die Allianz Global Assistance aanbiedt op alle vijf de continenten.

Annuleringsdekking

Aanvullend op de doorlopende reisverzekering kan je de doorlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Met de doorlopende annuleringsverzekering krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal € 1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500 per polis per jaar). Is de reissom hoger? Dan is het verstandig het verzekerd bedrag te verhogen tot € 3.000,- p.p. per reis (maximaal € 15.000 per polis per jaar). Moet je onverwachts de reis afbreken? Dan worden de kosten voor de niet gebruikte dagen vergoed. Met de Dubbel-Zeker variant speel je helemaal op safe. Moet je eerder huiswaarts, dan krijg je de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie.

Een samengestelde reis is standaard onderdeel gedekt op de doorlopende annuleringsverzekering. Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto. Wordt er bij een samengestelde reis niet geannuleerd, maar maak je wel extra kosten om de reis in aangepaste vorm alsnog te kunnen maken, dan wordt het volgende vergoed:

  • De noodzakelijke extra verblijfkosten (logies en maaltijden) voor maximaal vijf dagen tot € 75,- per persoon per dag.
  • De noodzakelijke extra reiskosten tot € 500,- per persoon.
  • De annuleringskosten van gemist vervoer en overige onderdelen van de reis tot € 500,- per persoon. dekking

Terreuraanslagen & natuurrampen

De dekking ‘Terreuraanslagen & natuurrampen’ kan in combinatie met de doorlopende annuleringsverzekering worden afgesloten. Vertrek je binnen een bepaalde periode na de gebeurtenis naar een gebied waar recent een aanslag of ramp heeft plaatsgevonden? Dan vergoeden wij de kosten van je reis.

Ontvang doorlopend 10% korting op de prijs van de polis

Alleen op deze website ontvang je doorlopend 10% korting op de premie voor de polis. Deze korting ontvang je iedere jaar weer, zolang de polis loopt.

Ook jongerenkorting tot 10%

Ben je jonger dan 27 jaar dan ontvang je ook nog eens jongerenkorting: Budget: 10% en Uitgebreid & Compleet: 10%. De korting geldt in de volgende gevallen:

  • als de hoofdverzekerde jonger is dan 27 jaar;
  • als de hoofdverzekerde en partner beide jonger zijn dan 27 jaar en geen kinderen hebben.

Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting.

Heb jij nog geen voordelige reis- een annuleringsverzekering met Covid-19 dekking? Sluit hem hieronder af.

Wat kost de doorlopende reis- en annuleringsverzekering?

Dankzij de jongerenkorting en internetkorting is de premie bijzonder gunstig. Je hebt hier al een uitstekende doorlopende reis- en annuleringsverzekering met Covid-19 dekking vanaf € 1,58 per maand.

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Vijf algemene dekkingen

De doorlopende reis- en annuleringsverzekering met Covid-19 dekking is opgebouwd uit vijf algemene dekkingen, waarvan de dekking SOS hulpverlening de basis vormt. Daarnaast kun je kiezen voor Medische kosten, Bagage, Ongevallen en Rechtsbijstand om je verzekering compleet te maken. Voor Bagage en Medische kosten kun je zelf de hoogte van de dekking bepalen en kiezen voor een Budget, Uitgebreid of Compleet variant.

  • SOS hulpverlening (standaard) – Dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten door een ongeval, ziekte of overlijden van jezelf of naaste familie. Je belt de alarmcentrale en zij regelen alles voor je.
  • Medische kosten (optioneel, keuze uit Budget, Uitgebreid of Compleet) Deze dekking behoedt je voor torenhoge kosten in het buitenland. Je hebt recht op gratis telefonisch medisch advies van de Reisarts. Ook voor de reis helpen we je met inentingsadvies.
  • Bagage (optioneel, keuze uit Budget, Uitgebreid of Compleet) Hiermee is verlies, diefstal of schade van persoonlijke bezittingen of bagage gedekt. Dien je je schade online in? Dan krijg je uiterlijk op de vijfde werkdag een reactie.
  • Ongevallen (optioneel) Deze dekking biedt een éénmalige uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval tijdens je reis in het buitenland.
  • Rechtsbijstand (optioneel) Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Binnen Europa wordt juridische hulp volledig vergoed. Reis je buiten Europa? Dan wordt deze tot maximaal € 50.000,- vergoed.

Aanvullende dekkingen

Behalve de vijf algemene dekkingen bieden we aanvullingen. Afhankelijk van je reisgedrag kun je deze aan je verzekering toevoegen. Zo ga je goed verzekerd op reis en kun je onbezorgd genieten van je vakantie:

  • wintersport en bijzondere sporten;
  • werelddekking;
  • uitgebreide sportuitrusting;
  • geld;
  • SOS autohulp;
  • uitbreiding naar 180 dagen aaneengesloten verzekerd (standaard is 60 dagen).

Vragen?

Heb je vragen over de voordelige doorlopende reis- en annuleringsverzekering met coronadekking? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons: 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.