Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Verzekering voor werken en reizen in het buitenland, nu tot 20% korting!

Verzekering voor werken en reizen in het buitenland
Verzekering voor werken en reizen in het buitenland

De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance is geschikt als je voor een reis, studie, stage of (vrijwilligers)werk langer van huis gaat. Dit kan tussen 1 en 24 maanden zijn.

Alleen op deze website ontvang je 10% extra korting op de premie. Zo heb je al een Globetrotter Verzekering v.a. € 8,51 per maand (incl. leeftijdskorting)!

Ga jij voor langere tijd naar het buitenland om te reizen, werken, stage of studeren? Of ga je vrijwilligerswerk doen? De Globetrotter Verzekering heeft unieke voordelen:

 • Flexibel op te bouwen, op maat samen te stellen.
 • Korting voor jongeren onder 27 jaar.
 • Geschikt voor studeren, reizen en werken.
 • Je bent ook verzekerd als je tussentijds naar Nederland gaat.
 • Innovatieve gratis diensten:
  •  Inentingsadvies en Reisarts;
  • Geldservice;
  • Persoonlijke Reisassistent;
  • Assistant Services.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld en telt meer dan 16.000 medewerkers, die samen 70 talen spreken. Ze zijn aanwezig met eigen vestigingen op vijf continenten, in 34 landen. Dus ook als je in het buitenland bent, word je altijd in je eigen taal te woord gestaan. Samen met ruim 400.000 dienstverleners, staan ze dag en nacht voor je klaar.

Verzekering voor werken en reizen in het buitenland

Naar het buitenland om te studeren, werken, stage te lopen, rond te reizen, backpacken of vrijwilligerswerk doen? Dan is de Globetrotter Verzekering voor jou gemaakt. Hiermee verzeker je voordelig alle soorten lange verblijven in het buitenland tussen 1 maand en 24 maanden. Naast het reizen is werken en studeren in het buitenland, standaard meeverzekerd (let op: bij een doorlopende reisverzekering is werken NIET toegestaan en ben je niet verzekerd als je werkt (betaald en onbetaald).

Werken tijdens je vakantie

Standaard werk (kantoor of werken in een bar) is verzekerd. Als je werk gaat doen met een verhoogd risico, dan geldt daarvoor een geringe toeslag (zie beroepsrisico’s). Neem daarvoor contact op met ons. Risicovolle werkzaamheden zijn tegen toeslag mee te verzekeren. Bepaalde werkzaamheden blijven echter uitgesloten van dekking, zoals vrachtwagenchauffeur of technische werkzaamheden in de olie-/petrochemische industrie. Zie hiervoor ook de voorwaarden.

Jongerenkorting

Iedere verzekerde onder 27 jaar op de polis krijgt 10% korting op alle algemene en aanvullende dekkingen.

Extra 10% online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijgt iedereen (ongeacht leeftijd) ook nog eens 10% extra korting wanneer je de Globetrotter Verzekering hier afsluit. Je betaalt bij ons de laagste premie. Daarom geven wij ook de laagste prijsgarantie. Bereken zelf de premie, onderaan zie je hoeveel korting je extra ontvangt. Let op, deze korting ontvang je alleen wanneer je de verzekering op deze website afsluit.

Heb je nog geen Globetrotter Verzekering voor werken in het buitenland, dan kan je hem hier afsluiten en ontvang je 10% extra korting:

Wat is verzekerd?

Je bent altijd verzekerd voor SOS kosten. De andere dekking kan je zelf kiezen. Zo betaal je ook niet voor dekkingen die je niet wilt.

 • SOS kosten: Je krijgt altijd hulp van onze Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden we vervoer naar huis en verlenen noodzakelijke hulp. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden.
 • Medisch kosten: Je hebt recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Je kunt kiezen uit Aanvullend of Volledig. Dit is afhankelijk van het doorlopen van je (basis)zorgverzekering. Voor medische kosten geldt een eigen risico van € 100,- per reis.
 • Bagage: Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. Er gelden maximale vergoedingen. Voor de rubriek Bagage geldt bij de dekkingen Budget een eigen risico van € 75,- en Uitgebreid van € 50,- per gebeurtenis. V
 • Wintersport en bijzondere sporten: Ga je op wintersport of beoefen je een bijzondere sport? En heb je medische kosten en bagage meeverzekerd? Dan vergoeden we medische kosten bij een ongeluk. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd. Bijzondere sporten zijn bijvoorbeeld jagen, bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungee-jumping en parachutespringen. Bij deelname aan wedstrijden en het beoefenen van sommige sporten (zoals gevechtssporten) ben je niet verzekerd.
 • Pech op reis: Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Als het nodig is, regelen en vergoeden we vervangend vervoer. Ook zorgen we voor vervoer van je defecte voertuig naar huis. Schade aan of diefstal van je vervoermiddel is niet verzekerd. Deze dekking is geldig in de landen op het internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) van het voertuig.
 • Ongevallen: Krijg je tijdens je reis een ongeval waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, dan heb je recht op een eenmalige uitkering.
 • Aansprakelijkheid: Tijdens je verblijf in het buitenland kun je schade toebrengen aan andere mensen. Deze dekking vergoed de schade tot € 1.000.000 per gebeurtenis. In Australië wordt de schade tot € 1.500.000 vergoed.
 • Rechtsbijstand: Je bent hiermee verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Voor juridische hulp binnen Europa geldt geen maximum vergoeding. Buiten Europa is dat tot € 50.000.

Voor welke bedragen ben ik verzekerd?

In het onderstaande overzicht zie je beknopt voor welke bedragen je verzekerd bent. Kijk in de polisvoorwaarden voor een meer uitgebreid overzicht.

Globetrotter verzekekering Allianz
Dekkingsoverzicht Globetrotter Verzekering
A. SOS HULPVERLENING
Opsporing- en reddingsacties:Max. € 50.000,- per persoon per gebeurtenis
Repatriëring verzekerde + een reisgenoot:Kostprijs
Reiskosten als gevolg van een ongeval:Kostprijs
Verblijfskosten als gevolg van een ongeval:Max. € 75,- per persoon per dag
Onvoorziene reis- en verblijfskosten i.v.m. oponthoud, natuurgeweld of staking:Terugreiskosten na het einde van de voorgenomen verblijfsduur per openbaar naar Nederland, kostprijs. Extra verblijfskosten max. € 75,- per dag.
Telecommunicatiekosten:Max. € 100,- per persoon per polis
B. ONGEVALLEN
Vergoeding bij overlijden:Standaard € 25.000,- Bij beoefening bijzondere (winter)sport of uitvoering werk met verhoogd risico € 5.000,-
Vergoeding bij blijvende invaliditeit:Standaard € 75.000,- Bij beoefening bijzondere (winter)sport of uitvoering werk met verhoogd risico € 25.000,-
C. BAGAGE
Verzekerd bedrag reisbagage
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 1.500,-
Max. € 3.500,-
Max. € 5.000,-
Eigen risico reisbagage schade
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
€ 75,-
€ 50,-
€ 0,-
Vergoeding foto-, film- en videoapparatuur, (spel)computers, mobiele telefoons en andere digitale/elektrische apparatuur
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 750,-
Vergoeding overige items (zoals fietsen, horloges, kledingstukken, zonnebrillen, etc.) per item
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 1.000,-
Vergoeding tijdens reis aangeschafte goederen per item
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
Max. € 200,-
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Vergoeding van schade aan logies/verblijf
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 1.000,-
Contant geld
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 200,-
Max. € 350,-
Max. € 500,-
D. MEDISCHE KOSTEN (bedragen per persoon per polis)Aanvullend en Volledig
Telefonisch advies van Nederlandse reisarts van Allianz Global Assistance:Gratis
Dokters en ziekenhuiskosten in het buitenland:Kostprijs
Vergoeding tandheelkundige kosten bij spoedeisende hulp:Max. € 250,-
Vergoeding aangeschafte /gehuurde krukken of rolstoel:Max. € 250,-
Eventuele nabehandeling in Nederland:Max. € 1.000,-
Dokters- en ziekenhuiskosten in Nederland tijdens tussentijds bezoek van max. 21 dagen:Max. € 25.000,-
Eigen risico:Max. € 100,-
E. RECHTSBIJSTAND
Europa;Kostprijs
Buiten Europa:Max. € 5.000 bij contractuele geschillen of € 50.000,- voor overige gebeurtenissen
F. AANSPRAKELIJKHEID
Uitkering voor aansprakelijkheid:
In Australie:
Max. € 1.000.000,-
Max. € 1.500.000,-
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.

Vragen?

Heb je een vraag over de Globetrotter Verzekering? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400409 of stuur een e-mail: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.