Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Ticket annuleringsverzekering – 10% korting – Allianz Global Assistance

Ticket annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance
Ticket annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance

Heb jij een ticket geboekt voor je vakantie? Hier een Ticket Annuleringsverzekering voor € 22,75 (Europadekking) en € 36,25 (werelddekking) inclusief 10% extra korting. Direct online afsluiten.

De ticket annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is een voordelig alternatief als je een los ticket hebt geboekt, zoals bijvoorbeeld een vliegticket of een treinticket.

De verzekering dekt de annuleringskosten als je jouw reis noodgedwongen moet annuleren. Je hebt hier al een Ticket Annuleringsverzekering voor € 22,75  (Europadekking) en € 36,25 (werelddekking) inclusief 10% extra korting. Deze prijzen zijn per persoon en inclusief assurantiebelasting en inclusief € 2,50 poliskosten.

Tickets voor vliegtuig, boot, trein verzekerd

Of je nou met het vliegtuig, de trein of de boot gaat. Met de Ticket Annuleringsverzekering ben je verzekerd tegen de annuleringskosten van je ticket, mocht je de reis noodgedwongen moeten annuleren. Jouw voordeel:

√  Uitstekende annuleringsverzekering voor geboekte tickets (vliegtuig, boot, bus, trein, etc.).
√  De maximale reissom is € 2.000,- per persoon en € 10.000,- per boeking.
√  Hier 10% extra internetkorting.
√  Vergoedt ook de annuleringskosten van meereizende gezinsleden.

Ticket annuleringsverzekering met Corona (Covid-19) dekking!

Als je alleen, met een reisgenoot of met je familie een ticket gaat boeken, wil je in deze onzekere tijd gedekt zijn voor het geval dat jij, je reisgenoot of iemand van je gezin, voor vertrek, corona (Covid-19) oploopt. Dat valt bij Allianz Global Assistance onder de dekking van de annuleringsverzekering! Je kan jouw ticket annuleren, als jij of één van de verzekerde reisgenoten een besmetting met corona oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel testbedrijf.

Nu 10% korting op de Ticket annuleringsverzekering!

Je ontvangt bij Reisverzekeringkorting.nl maar liefst 10% online korting op de premie van een Ticket annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. Dat is mooi meegenomen!

Premie Ticket Annuleringsverzekering

De prijs van de Allianz Global Assistance Ticket Annuleringsverzekering is € 22,75 voor Europadekking en € 36,25 voor werelddekking. Deze prijzen zijn per persoon en inclusief assurantiebelasting en inclusief € 2,50 poliskosten.

Handig en snel online afsluiten!

Sluit in 3 simpele stappen de Ticket Annuleringsverzekering af. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail.

Dekkingsgebied Ticket Annuleringsverzekering

Europa: Europese landen alsmede de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden. Wereld: Overig.

Reissom Ticket Annuleringsverzekering

De totale reissom is de totale ticketprijs van alle tickets en voor alle verzekerden samen. Het maximum verzekerd bedrag is € 2.000,- per persoon met een max. van € 10.000,- per verzekeringsbewijs.

Let op: De dekking van deze verzekering is uitsluitend geldig vóór vertrek en t/m de dag van vertrek.

Boekingsdatum Ticket Annuleringsverzekering

De ticket annuleringsverzekering mag tot 7 dagen na het boeken van de ticket worden afgesloten.

Voorwaarden Ticket Annuleringsverzekering

De Ticket Annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten van je ticket als je de reis noodgedwongen moet annuleren. Oorzaken van annulering kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Het overlijden of ernstig ziek worden van verzekerde.
  • Het overlijden van een 1ste of 2e graads familielid.
  • Een levensgevaarlijk ongeval of een levensbedreigende ziekte van een 1ste of 2e graads familielid.
  • Een volledig overzicht van de gedekte oorzaken voor annulering staat in de voorwaarden.

Voordelen Allianz Global Assistance

  • Gunstige premie en binnen een paar minuten afgesloten.
  • Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: Wereldwijd professionele hulp

Je wilt graag de zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld. Met eigen alarmcentrales in achtentwintig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners ben je altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je in het Nederlands word geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Snelle afhandeling van schade

Schade tijdens je vakantie is altijd vervelend. Dus wil je dat je schademelding snel word afgehandeld. Allianz Global Assistance streeft er naar je schade aangifte binnen tien werkdagen af te handelen. Het kan nog sneller indien je online je schade meld. Allianz Global Assistance zorgt er dan voor dat je schade aangifte binnen vijf werkdagen afgehandeld is.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons: telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.