Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Annuleringsverzekering inclusief dekking voor je hond: nu 10% premiekorting

Annuleringsverzekering inclusief dekking voor je hond
Annuleringsverzekering inclusief dekking voor je hond

Nu 10% extra korting op een annuleringsverzekering voor je hond bij Allianz Global Assistance!

Wil je een annuleringsverzekering inclusief dekking voor jouw hond? Dat kan bij Allianz Global Assistance. Jij mag dan jouw reis of vakantie annuleren als jouw hond (of een ander huisdier) plotseling ziek wordt of ernstig gewond raakt of komt te overlijden.

Annuleringsverzekering voor je hond

Voor velen maakt een hond ook deel uit van het gezin. Een huisdier is een vriend, kameraad en speelmaatje. Wanneer er dan vlak voor jou vertrek iets vervelends met je trouwe viervoeter gebeurt, dan staat je hoofd niet naar vakantie. Je aandacht gaat uit naar jouw hond en je wilt het liefst de vakantie annuleren. Het zou dan wel erg zuur zijn als jij het geld voor jouw vakantie dan ook nog eens kwijt bent. Dat hoeft niet als je een annuleringsverzekering bij Allianz Global Assistance afsluit. Deze is namelijk ook geldig voor jouw hond, kat of paard. Daar hoef je zelfs geen extra premie voor te betalen.

Waarom een annuleringsverzekering?

Naast een reisverzekering kan je ook een annuleringsverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering geeft een schadevergoeding, wanneer je door een onverwachte gebeurtenis je reis of vakantie moet annuleren of afbreken. Het moet dan om een gebeurtenis gaan, die onder de dekking valt. In de polisvoorwaarden van een Allianz Global Assistance annuleringsverzekering staat exact welke situaties gedekt zijn. Ben je al op vakantie maar moet je deze afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet gebruikte reisdagen. Kies je voor de Dubbel-zeker dekking dan krijg je zelfs de volledige reissom vergoedt.

Bij een annuleringsverzekering heb je, net als bij een reisverzekering, de keuze uit een eenmalige- of een doorlopende verzekering.

Wat dekt een annuleringsverzekering?

Een annuleringsverzekering biedt een vergoeding voor onverwachte problemen waardoor je niet op reis kunt. In de polis lees je duidelijk wanneer je de kosten vergoed krijgt. Bijvoorbeeld bij:

 • overlijden of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een naast familielid;
 • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
 • zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;
 • ernstige ziekte van een zaakwaarnemer;
 • echtscheiding;
 • onverwachts ter beschikking krijgen van een huurwoning;
 • ernstige schade aan jouw huis of bedrijf;
 • onvrijwillige werkeloosheid na een vast dienstverband;
 • aangaan van een nieuw dienstverband na werkloosheid;
 • zorgplicht voor een familielid in 1e graad;
 • verlies of diefstal van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek;
 • diefstal of uitval van het voertuig waarmee je op reis zou gaan, binnen 30 dagen voor vertrek;
 • overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.

Je kunt in de voorwaarden van de annuleringsverzekering exact nalezen welke gebeurtenissen nog meer gedekt zijn en welke vergoeding Allianz Global Assistance hiervoor kent.

Annuleringsverzekering: ook dekking bij Corona (Covid-19)!

Als je alleen, met een reisgenoot of met je familie een vakantie gaat boeken, wil je in deze onzekere tijd ook dekking hebben voor het geval dat jij, je reisgenoot of iemand van je gezin corona (Covid-19) oploopt. Dat valt bij ons onder de dekking van de annuleringsverzekering! Je kan de boeking van je vakantie annuleren, als jij of een van de verzekerde reisgenoten, voor vertrek, een coronabesmetting oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel corona testbedrijf.

Annuleringsverzekering Allianz Global Assistance: inclusief honden

Indien je hond komt te overlijden, levensgevaarlijk ziek wordt of levensgevaarlijk ongevalletsel oploopt binnen 7 dagen voor aanvang van de reis, mag je jouw vakantie annuleren en een beroep doen op jouw Allianz Global Assistance annuleringsverzekering.

Allianz Global Assistance reisverzekering ook voor huisdieren

Heb je nog geen reisverzekering afgesloten en neem je jouw hond mee op vakantie? Dan is de reisverzekering van Allianz Global Assistance een prima keuze. De medische kosten voor je huisdier in het buitenland zijn bij Allianz Global Assistance meeverzekerd in de rubriek medische kosten. Per reis geldt er een maximum aan medische kosten voor een huisdier van € 125,-. Per polis kan er maximaal € 250 ,- voor alle huisdieren samen worden uitgekeerd. De kosten voor een terugreizend huisdier (repatriëring) worden door Allianz Global Assistance vergoed indien deze het gevolg zijn van een verzekerde gebeurtenis. Wil je een reisverzekering afsluiten? Klik hier: Allianz Global Assistance reisverzekering inclusief huisdieren.

Wat kost een annuleringsverzekering?

De premie voor een annuleringsverzekering bij Allianz Global Assistance is bijzonder gunstig. Je hebt al een annuleringsverzekering vanaf 5,31% van de reissom (inclusief 10% extra korting)! Hier komt nog wel assurantiebelasting en poliskosten bij. Wil je weten wat je precies betaalt? Maak dan een premieberekening.

Hoe sluit ik een annuleringsverzekering af?

Op deze website kan je zelf eenvoudig alle verzekeringen van Allianz Global Assistance afsluiten. Zo ook een kortlopende annuleringsverzekering met dekking voor je hond. Daar hoef je niets extra’s voor te doen. De dekking voor je hond is een standaarddekking op de annuleringsverzekering.

Wil je een annuleringsverzekering afsluiten? Klik dan hier: Annuleringsverzekering berekenen en afsluiten. Of klik op de onderstaande banner. Eerst bereken je de premie en daarna kan je besluiten of je de annuleringsverzekering wilt afsluiten. Je ontvangt de polis en de voorwaarden direct per e-mail.

Dubbel-Zeker annuleringverzekering, je vakantie afbreken = geld terug

Dankzij de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance krijg je altijd je volledige reissom terug. Stel dat je een vakantie moet afbreken en huiswaarts moet, dan krijg je de volledige reissom terug (tot maximaal het verzekerde bedrag). Zelfs als dit het geval zou zijn op de voorlaatste dag van je vakantie.

Annuleringsverzekering met dekking samengestelde reis

De dekking ‘samengestelde reis’ past goed bij jou als jij zelf je reis samenstelt. Je kunt gebruik maken van de dekking ‘samengestelde reis’ wanneer een onderdeel van de reis onvoorzien uitvalt. Uitval kan veroorzaakt worden door natuurgeweld, zoals een aswolk of tsunami. Maar ook door oproer en binnenlandse onlusten (een politieke opstand), een defect aan het los geboekte vervoersmiddel of een plotselinge staking. Bij Allianz Global Assistance kan naast het volledig annuleren van de reis ook gekozen worden voor het voortzetten van de reis in aangepaste vorm. Wel zo handig voor reizigers die niet de hele vakantie willen annuleren wanneer slechts één onderdeel (bijvoorbeeld een hotelovernachting) uitvalt.

Ook op de annuleringsverzekeringen van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting!

Annuleringsverzekering vergeten?

Mocht je vergeten zijn een annuleringsverzekering af te sluiten, neem dan contact met ons op: 055-5400409 of stuur een e-mail naar [email protected] In veel gevallen hebben wij een passende oplossing voor je. Je kunt echter geen annuleringsverzekering voor je hond afsluiten als deze al ziek of gewond is.

Voordelen van een Allianz Global Assistance annuleringsverzekering

 • Uitstekende voorwaarden en ruime dekking.
 • De grootste reisverzekeraar ter wereld met ruim 50 jaar ervaring.
 • Een reisverzekering voor iedere situatie en ieder individu of groep.
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen en 11.000 medewerkers wereldwijd.
 • Snelle en eerlijke schade-afhandeling (online binnen vijf werkdagen).
 • Binnen vijf minuten verzekerd: online je premie berekenen, polis afsluiten en printen.

Vragen over annuleringsverzekeringen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.