Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Doorlopende annuleringsverzekering: ook dekking voor familie in de derde graad

familie in de derde graad
Familie in de derde graad

Met ingang van 1 maart 2018 is de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance op onderdelen uitgebreid. Nieuw is nu ook de vergoeding bij annulering voor familie in de derde graad.

Verzekerden krijgen nu ook een vergoeding bij het overlijden, een ernstige ziekte of een levensbedreigend ongeval van een familielid in de derde graad bij de variant Comfort of Premium, zowel voor aanvang van de reis als tijdens de reis. Voor 1 maart was dit alleen gedekt bij de Premium variant indien dit tijdens de reis zou plaatsvinden.

  • Familie in de eerste graad zijn: partner, ouders, schoonouders, kinderen, schoonzoons, schoondochters.
  • Familie in de tweede graad zijn: broers, zussen, kleinkinderen, opa’s, oma’s, schoonzussen, zwagers, stiefzussen, stiefbroers.
  • Familie in de derde graad zijn: ooms, tantes, neven, nichten, overgrootouders en achterkleinkinderen.

Meer informatie of premie berekenen, klik hier: Doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance »

Wil je de voorwaarden per 1 maart 2018 nalezen dan kan dat hier: Voorwaarden van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Vragen?

Heb je vragen over de doorlopende annuleringsverzekering? Stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons, telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.