Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Annuleringsverzekering van Allianz voor vakantieparken in Nederland: nu 10% korting!

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Allianz Annuleringsverzekeringen nu 10% korting!

 Verzekerd bij annulering, reisonderbreking en vertraging.

  Dekking voor familieleden in 1e, 2e en 3e graad.

 Huisdieren vallen ook onder de dekking.

  Dekking samengestelde reizen is mogelijk.

Alleen hier 10% korting op de premie.

Verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Vergoeding voor gemiste vakantiedagen bij afbreken van je vakantie of bij ziekenhuisopname in het buitenland.

Een annuleringsverzekering voor vakantieparken in Nederland regel je hier snel en voordelig dankzij de 10% korting op de premie die je alleen hier ontvangt!

Heb jij een verblijf in een vakantiehuisje op een vakantiepark in Nederland geboekt? Dan is goede en goedkope annuleringsverzekering geen overbodige luxe. Want moet je annuleren dan ben je de huurprijs voor het huisje op het vakantiepark kwijt en kan de schade hoog oplopen.

Vakantie op vakantiepark is genieten

Niets zegt meer ‘vakantie’ als een heerlijke tijd doorbrengen in één van de vele prachtige vakantieparken die Nederland rijk is. Maar net zoals elke reis, kunnen ook vakantiepark bezoeken onderhevig zijn aan onverwachte problemen. Een annuleringsverzekering van Allianz kan dan precies dat stukje zekerheid bieden dat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen genieten.

Nu is het moment om te profiteren van een speciale aanbieding van Allianz. Met de geweldige 10% korting op de annuleringsverzekering speciaal voor vakantieparken in Nederland!

Met deze annuleringsverzekering ben je gedekt als je jouw vakantiepark boeking moet annuleren of verkorten door omstandigheden buiten jouw macht, zoals ziekte of een dringende gebeurtenis thuis. Je kunt dan de kosten die je al hebt gemaakt voor je vakantie, terugkrijgen als ze onder de dekking vallen.

Kortom, als je een vakantie plant naar een van de vele fantastische vakantieparken in Nederland, is het nu de perfecte tijd om een annuleringsverzekering van Allianz te overwegen. Maak gebruik van de speciale aanbieding en geniet van een extra 10% korting.

Annuleringsverzekering voor extra zekerheid

Annuleringsverzekering vakantieparken Nederland

Met de kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance loop je geen enkel financieel risico als je door persoonlijke omstandigheden jouw vakantiehuis boeking moet annuleren.

Met een kortlopende annuleringsverzekering ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet naar je vakantiehuis kan gaan of dat je een vakantie op het park moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt dan de geboekte reissom terug. 

Hier 10% korting op de premie

Jij wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je annuleringsverzekering. Daarom geven wij je 10% korting op de normale premie. Daar hoef je niets voor te doen, alleen de verzekering hier af te sluiten. Zo weet je zeker dat je altijd de goedkoopste annuleringsverzekering hebt. En omdat nog eens te onderstrepen geven wij ook nog de laagsteprijsgarantie!

Dekking van annuleringskosten

De kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance vergoedt de kosten van het annuleren van een reis als gevolg van een onvoorziene bijzondere omstandigheid opgetreden tijdens de verzekeringsduur. Er moet dan sprake zijn van een gebeurtenis die onder de dekking van de verzekering valt. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je van Allianz Global Assistance een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. De kortlopende annuleringsverzekering biedt dekking als de annulering het gevolg is van:

  • overlijden of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een naast familielid;
  • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
  • zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;
  • ernstige ziekte van een zaakwaarnemer;
  • echtscheiding;
  • onverwachts ter beschikking krijgen van een huurwoning;
  • ernstige schade aan jouw huis of bedrijf;
  • onvrijwillige werkeloosheid na een vast dienstverband;
  • aangaan van een nieuw dienstverband na werkloosheid;
  • zorgplicht voor een familielid in 1e graad.
  • verlies of diefstal van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek.
  • diefstal of uitval van het voertuig waarmee je op reis zou gaan, binnen 30 dagen voor vertrek.
  • overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.

Je kunt in de voorwaarden van de kortlopende annuleringsverzekering exact nalezen welke gebeurtenissen nog meer gedekt zijn.

Heb je nog geen vakantiepark annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance? Sluit hem dan hieronder af. Om te weten wat de annuleringsverzekering kost, kan je eerst een premieberekening maken. De korting zie je ook bij de totaalprijs.

Meeste gestelde vragen en antwoorden over een annuleringsverzekering voor vakantieparken in Nederland

Lees hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden over een annuleringsverzekering voor vakantieparken in Nederland.

Waarom een vakantiepark annuleringsverzekering afsluiten?

Een annuleringsverzekering vergoedt onder andere de annuleringskosten van de reis bij ernstige ziekte, ongeval of overlijden van jezelf of je medereizigers. Bijvoorbeeld als iemand corona krijgt. Door een annuleringsverzekering af te sluiten, krijg je de betaalde reissom terug bij annulering, als er sprake is van een verzekerde gebeurtenis. In de voorwaarden lees je voor welke situaties je verzekerd bent.

Krijg ik bij jullie korting op de premie?

Alleen op deze website ontvang je 10% korting op de prijs van een annuleringsverzekering. Maak zelf eenvoudig en vrijblijvend een premieberekening en de korting zie je onderaan staan bij het totaalbedrag.

Wat dekt een annuleringsverzekering nog meer?

– Vergoeding van gemiste vakantiedagen bij ziekenhuisopname.
– Vergoeding van gemiste vakantiedagen bij afbreken van de vakantie.
– Verzekerd bij annulering en vertraging.
– Met Dubbel-Zeker variant: volledige verzekerde reissom vergoed.
– Ook dekking voor samengestelde reizen mogelijk.
– Huisdier valt ook onder de dekking.

Wat kost een kortlopende annuleringsverzekering?

De prijs van een annuleringsverzekering is afhankelijk van de hoogte van de reissom (wat je in totaal betaald hebt voor de reis). De premie voor een annuleringsverzekering is een vast percentage van de reissom. Je kan vrijblijvend een premieberekening maken. Je kan dan ook de korting zien die wij je geven.

Geldt jullie annuleringsverzekering ook voor een reisgenoot?

Met een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance ben je ook voor annuleringskosten verzekerd, als jouw reisgenoot de reis moet annuleren en de reisgenoot op jouw boekings- of reserveringsformulier genoemd staat, jouw reisgenoot een eigen annuleringsverzekering voor deze reis heeft afgesloten en de oorzaak van de annulering verzekerd is.

Valt familie in de derde graad ook onder de dekking?

Ja. Het is goed te weten dat bij zowel de kortlopende- als de doorlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance ook de familie in de derde graad onder de dekking valt. Voor de duidelijkheid sommen wij nog even de bloedverwantschap op zoals die worden gehanteerd:
– Familie in de eerste graad zijn: partner, ouders, schoonouders, kinderen, schoonzoons, schoondochters.
– Familie in de tweede graad zijn: broers, zussen, kleinkinderen, opa’s, oma’s, schoonzussen, zwagers, stiefzussen, stiefbroers.
– Familie in de derde graad zijn: ooms, tantes, neven, nichten, overgrootouders en achterkleinkinderen.

Wat is het verschil tussen Annulering Basis en Dubbel Zeker?

Annulering Basis: als je de reis vooraf moet annuleren, dan krijg je de annuleringskosten vergoed. Wanneer je de reis onverwacht moet afbreken, krijg je de kosten vergoed voor de niet-gebruikte vakantiedagen.
Annulering Dubbel Zeker: naast alle voordelen van de dekking Annulering Basis, krijg je de volledige reissom – tot maximaal het verzekerde bedrag terug wanneer je de reis moet afbreken. Zelf als je op de voorlaatste dag je reis afbreekt. Er moet dan wel sprake zijn van een verzekerde gebeurtenis. Alle verzekerde gebeurtenissen vind je in de voorwaarden.

Heb je vragen?

Heb je een vraag over de kosten van een annuleringsverzekering voor een vakantiepark of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. Telefoon 055-5400409 (op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur) of stuur een e-mail: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.