Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Annuleringsverzekering na boeken vlucht, hier slechts €22,75

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Vliegticket Annuleringsverzekering nu 10% korting!

Afsluiten kan alleen binnen 14 dagen na aankoop tickets

Uitstekende annuleringsverzekering voor geboekte vliegtickets.

 Maximaal verzekerd: €2.000,- p.p. en €10.000,- per boeking.

 Vergoedt ook de annuleringskosten van meereizende gezinsleden.

 Goedkoper dan een normale annuleringsverzekering.

Je vliegticket voor €22,75 (Europa) of €36,25 (wereld) verzekerd tegen annuleringskosten!

Wil je een annuleringsverzekering afsluiten na het boeken van een vlucht? Dat kan hier snel en eenvoudig. Je hebt hier een annuleringsverzekering voor slechts €22,75. Je bent dan voor €2000,- p.p. verzekerd met een maximum van €10.000,- per verzekeringsbewijs.

Let op: je moet de annuleringsverzekering binnen 14 dagen na het boeken van je vlucht afsluiten. Ben je dat vergeten of te laat? Dan kan je bij ons nog wel een normale annuleringsverzekering afsluiten. Lees hier de informatie: Annuleringsverzekering vergeten of te laat »

Annuleringsverzekering na boeken vlucht
Annuleringsverzekering na boeken vlucht

Kan je onverwachts niet op reis, waardoor jij je vlucht moet annuleren? Dan vergoedt deze eenmalige verzekering de kosten die je niet van de luchtvaartmaatschappij of reisorganisator terugkrijgt. De dekking is niet alleen geldig voor vluchten en vliegtickets, maar ook voor trein-, bus- of boottickets. Deze annuleringsverzekering voor je vlucht biedt ook dekking als één van de reizigers op het boekingsformulier of ticket de reis moet annuleren, mits deze reiziger een eigen annuleringsverzekering heeft gesloten en de oorzaak van annulering verzekerd is.

Vliegticket annuleringsverzekering met Corona (Covid-19) dekking!

Als je alleen, met een reisgenoot of met je familie een vliegticket gaat boeken, wil je in deze onzekere tijd gedekt zijn voor het geval dat jij, je reisgenoot of iemand van je gezin, voor vertrek, corona (Covid-19) oploopt. Dat valt bij Allianz Global Assistance onder de dekking van de annuleringsverzekering! Je kan jouw vliegticket annuleren, als jij of één van de verzekerde reisgenoten een besmetting met corona oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel testbedrijf.

Annuleringsverzekering na het boeken van een vlucht

De annuleringsverzekering voor je vlucht is geldig voor alle soorten tickets, of boekingsklassen zoals Economy Class, Business Class en First Class. Je kan de annuleringsverzekering afsluiten voor zowel vliegtickets binnen Europa als voor intercontinentale vluchten. Vlieg je verder dan Europa, dan moet je voor werelddekking kiezen.

Premie annuleringsverzekering vliegticket

De premie van de annuleringsverzekering is € 22,75 voor Europadekking en € 36,25 voor werelddekking (inclusief 10% extra online korting). Deze prijzen zijn per persoon. Europa: Europese landen alsmede de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden. Wereld: Overig. Je ontvangt alleen op deze website maar liefst 10% extra online korting op de premie van de annuleringsverzekering voor je vlucht indien je de verzekering afsluit op deze website. Zo heb je altijd de laagst mogelijke premie.

Sluit hier de annuleringsverzekering voor je vlucht af. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden

Annuleringskosten vliegticket

De annuleringsverzekering voor je vlucht dekt de annuleringskosten van je ticket als je de reis noodgedwongen moet annuleren. Door bijvoorbeeld:

  • Overlijden, ernstige ziekte of ongeval van jezelf of een medeverzekerde.
  • Overlijden, ernstige ziekte of levensbedreigend ongeval van een familielid in de eerste of tweede graad.
  • Overlijden, ernstige ziekte of ongeval van de mensen bij wie je in het buitenland zou verblijven.
  • Het geboekte verblijf is door schade niet meer bewoonbaar.
  • Overlijden, ernstige ziekte of ongeval van jouw hond, kat of paard.
  • Medisch vastgestelde noodzaak in verband met je zwangerschap.
  • Onvrijwillige werkloosheid na een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt dertig dagen voor de reis of tijdens de reis een huurwoning.
  • Als binnen vier weken na annulering een echtscheidingsprocedure of ontbinding van de notariële samenlevingsovereenkomst in gang wordt gezet.
  • Enz.

Een volledig overzicht van de gedekte oorzaken voor annulering van je vlucht staat in de voorwaarden.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de annuleringsverzekering voor je vlucht (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Hebben jullie een annuleringsverzekering voor na het boeken van een vlucht?

Jazeker. Wil je een annuleringsverzekering afsluiten na het boeken van een vlucht? Dat kan hier snel en eenvoudig. Je hebt hier een annuleringsverzekering voor slechts € 22,75. Je bent dan voor € 2000,- p.p. verzekerd met een maximum van € 10.000,- per verzekeringsbewijs.

Geven jullie ook korting op de premie van deze annuleringsverzekering?

Ja, je ontvangt bij ons altijd 10% korting op de premie, maar alleen op deze website. De premie van de annuleringsverzekering is € 22,75 voor Europadekking en € 36,25 voor werelddekking (inclusief 10% extra online korting). Deze prijzen zijn per persoon.

Na hoeveel tijd na het boeken van de vlucht moet ik de annuleringsverzekering afsluiten?

Je moet de annuleringsverzekering binnen 14 dagen na het boeken van je vlucht afsluiten. Ben je dat vergeten of te laat? Dan kan je bij ons nog wel een normale annuleringsverzekering afsluiten. Lees hier de informatie: Annuleringsverzekering vergeten of te laat »

Wat dekt deze annuleringsverzekering?

Kan je onverwachts niet op reis, waardoor jij je vlucht moet annuleren? Dan vergoedt deze eenmalige verzekering de kosten die je niet van de luchtvaartmaatschappij of reisorganisator terugkrijgt. De dekking is niet alleen geldig voor vluchten en vliegtickets, maar ook voor trein-, bus- of boottickets. Deze annuleringsverzekering voor je vlucht biedt ook dekking als één van de reizigers op het boekingsformulier of ticket de reis moet annuleren, mits deze reiziger een eigen annuleringsverzekering heeft gesloten en de oorzaak van annulering verzekerd is.

Wat voor vliegtickets kan ik verzekeren?

De annuleringsverzekering voor je vlucht is geldig voor alle soorten tickets, of boekingsklassen zoals Economy Class, Business Class en First Class. Je kan de annuleringsverzekering afsluiten voor zowel vliegtickets binnen Europa als voor intercontinentale vluchten. Vlieg je verder dan Europa, dan moet je voor werelddekking kiezen.

Wanneer begint en eindigt de dekking?

Sluit de Ticket Annuleringsverzekering af binnen 14 dagen na het boeken van je ticket. De verzekering begint op de datum dat je de verzekering afsluit. De verzekering eindigt op de eerste dag van je reis of direct op de datum waarop de reis wordt geannuleerd

Wat is het verschil tussen Europadekking of werelddekking?

Europadekking: Europese landen alsmede de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden. Wereld: alle overige landen en gebieden.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.