Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Annuleringsverzekering voor een groepsreis? Hier 10% groepskorting!

Annuleringsverzekering voor een groepsreis? Hier 10% groepskorting!
Annuleringsverzekering voor een groepsreis? Hier 10% groepskorting!

Zoek je voor een groepsreis een voordelige groepsannuleringsverzekering met 10% groepskorting? Dan moet je hier zijn! We hebben hier voor jouw groepsreis een uitstekende groepsannuleringsverzekering van Allianz.

Ga je op reis met een grote groep zoals familie, vrienden, collega’s of een vereniging? De eenmalige groepsannuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is daarvoor prima geschikt. Je kan de reeds geboekte reis of vakantie annuleren als iemand van de groep door ziekte, ongeval of overlijden niet mee kan.

De groepsannuleringsverzekering kan worden afgesloten voor kleine en grote groepen.

Annuleringsverzekering voor groepsreizen met 10% extra korting!

Je ontvangt op deze website altijd 10% korting op de prijs van een annuleringsverzekering voor groepen. Als je zelf een premieberekening maakt dan zie je korting die wij geven onderaan bij het totaalbedrag staan. Ook als je een offerte opvraagt tonen wij de 10% korting apart zodat je zelf alles kunt controleren.

Stel je gaat met een zeer grote groep van 30 personen op reis en de geboekte groepsaccommodatie kost € 3.500,- Wij kunnen je dan een groepsannuleringsverzekering aanbieden waarbij de groepsleden tegenover elkaar verzekerd zijn bij ernstig ziekte, een ongeval of overlijden. De hele groep kan dan annuleren bij een degelijk incident. Deze verzekering kost dan inclusief onze 10% korting, ongeveer: € 110,-

Wanneer is een groepsannuleringsverzekering de beste keuze?

De groepsannuleringsverzekering is geschikt voor groepen die te allen tijde gezamenlijk op reis willen, denk daarbij aan:

  • familie
  • vrienden
  • collega’s
  • school of klas
  • vereniging
  • andere groepen met reisgenoten

De samenstelling van de groep en de groepsgrote maakt niet uit, de groepsannuleringsverzekering kent daarvoor geen beperkingen. Je verzekerd de totale reissom van de groepsreis en die kan je claimen op je groepsannuleringsverzekering als je onverhoopt moet annuleren.

Ook dekking bij corona besmetting

Juist in deze onzekere tijd met de corona pandemie, is de kans aanwezig dat iemand uit de groep niet mee kan omdat hij of zij positief test op Covid-19. Met een Allianz groepsannuleringsverzekering* ben je ook verzekerd in geval van een corona (Covid-19) besmetting. Je kan de vakantie van een groep annuleren, als jij of een van de verzekerde groepsleden voor vertrek een corona besmetting oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel corona testbedrijf.

*Uitgezonderd de grote groepen annuleringsverzekering met beperkte dekking.

Annuleringsverzekeringen voor groepen

Als je met een groep op reis gaat kan je daarvoor een annuleringsverzekering voor groepen afsluiten. In dat geval sluit een groep gezamenlijk een verzekering af ten opzichte van elkaar. Wij hebben drie mogelijkheden voor groepen en reisgezelschappen:

  • De standaard kortlopende annuleringsverzekering voor een groep tot 7 personen. Deze uitgebreide annuleringsverzekering heeft een volledige dekking ten opzichte van elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering. Je kan deze hier zelf afsluiten: annuleringsverzekering »
  • De eenmalige groepsannuleringsverzekering voor een groep van maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten. Deze kent een volledige dekking ten opzichte van elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering.
  • De groepsannuleringsverzekering speciaal voor groepen groter dan 7 personen. Deze verzekering kent een beperkte dekking, alleen vanaf 4 weken voor vertrek is men ten opzichte van elkaar verzekerd. Het moet dan gaan om overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ernstig ongevalsletsel van één van de deelnemers.

Groepsreisverzekering

Naast de groepsannuleringsverzekering voor grote groepen, biedt Allianz Global Assistance ook een uitstekende kortlopende groepsreisverzekering aan. Deze groepsreisverzekering is geschikt voor groepsreizen vanaf 10 personen, denk daarbij aan verenigingen, scholen, sportverenigingen, personeelsreizen en bedrijfsuitjes. Alle deelnemers aan de groepsreis zijn verzekerd voor S.O.S.-kosten, reisongevallen, medische kosten, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Je kan dit eventueel nog uitbreiden met reisbagage en/of (winter)sport dekking. Meer weten? Klik hier: Kortlopende groepsreisverzekering »

Veel gestelde vragen en antwoorden over de annuleringsverzekering voor groepen met groepskorting (FAQ)

Hieronder lees je vaak gestelde vragen en antwoorden over de groepsannuleringsverzekering.

Wat is een annuleringsverzekering voor groepen?

Een kortlopende groepsannuleringsverzekering is raadzaam als je met een groep (familie, vrienden, vereniging, club, etc.) op reis gaat en je wilt annuleren als iemand uit de groep komt te overlijden, een ongeval of ernstige ziekte krijgt. Er is dus bij de groepsreis dekking ten opzichte van elkaar.

Geven jullie 10% groepskorting op de annuleringsverzekering?

Jazeker! Vraag vrijblijvend een premieofferte aan en je zal zien dat wij je de beste voorwaarden tegen de laagste premie aanbieden! De 10% groepskorting wordt daarin vermeld zodat je het zelf kan controleren.

Welke groepsannuleringsverzekeringen zijn er zijn er?

Wij hebben 3 mogelijkheden afhankelijk van de groepsgrootte:
1. De kortlopende groepsannuleringsverzekering voor groepen tot 7 personen.
2. De eenmalige groepsannuleringsverzekering voor groepen bestaande uit: maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten.
3. De kortlopende groepsannuleringsverzekering speciaal voor grote groepen.

Wat dekt de annuleringsverzekering voor groepsreizen?

De groepsannuleringsverzekering biedt onder andere dekking indien de annulering het gevolg is van:
• Overlijden, ongeval of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een familielid (1e, 2e en 3e graad);
• medisch noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
• zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;
• echtscheiding of relatiebreuk;
• overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.
• Etc.

Wat moet ik precies verzekeren bij een groepsannuleringsverzekering ?

Je verzekert de totale reissom van de groepsreis, denk aan de groepsaccommodatie, hotelkamers, eventuele vliegtickets, etc.

Wanneer moet de annuleringsverzekering voor een groepsreis worden afgesloten?

Het moet binnen 7 dagen na boeking. Heb je later geboekt, vraag naar de mogelijkheden.

Hebben jullie ook een groepsannuleringsverzekering voor grote reisgezelschappen?

Ja, daar hebben wij ook een oplossing voor. Neem contact met ons op.

Vragen?

Heb je een vraag over de annuleringsverzekering voor groepen met groepskorting of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400409 of stuur een e-mail: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.