Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Allianz annuleringsverzekering: hier 10% korting op de premie!

Allianz annuleringsverzekering

Allianz annuleringsverzekering

Een Allianz annuleringsverzekering kan je hier afsluiten met 10% korting op de premie. Maak een premieberekening voor de Allianz annuleringsverzekering, dan zie je korting onderaan bij het totaalbedrag staan. Dat is jouw voordeel. 

Heb je een reis geboekt, maar kun je onverwachts niet gaan? Of moet je de reis onderbreken? Dan vergoedt de reisorganisatie meestal niet de hele reissom. De Allianz annuleringsverzekering biedt dekking voor het gedeelte dat je niet terugkrijgt, inclusief eventuele aanvullende kosten die je moet maken.

Sluit je de Allianz annuleringsverzekering af, dan krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Moet je onverwachts de reis afbreken? Dan krijg je voor de niet-gebruikte dagen de kosten vergoed. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging die langer dan 8 uur duurt, bij vertrek of aankomst.

Allianz annuleringsverzekering met korting

Alleen hier ontvang je 10% korting op de premie van een Allianz kortlopende annuleringsverzekering. Met deze voordelige annuleringsverzekering ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Voordelen voor jou

Een Allianz annuleringsverzekering biedt de volgende voordelen:

 • Keuze uit drie dekkingsvormen: Standaard, Volledig en Dubbel-Zeker.
 • Vergoeding van gemiste vakantiedagen bij ziekenhuisopname in het buitenland.
 • Vergoeding van gemiste vakantiedagen bij afbreken van de vakantie.
 • Verzekerd bij annulering en vertraging.
 • Met Dubbel-Zeker variant: volledige verzekerde reissom vergoed.
 • Ook dekking voor samengestelde reizen mogelijk.

Annuleringsverzekering vergeten of afsluiten na het boeken?

Bij de meeste verzekeraars ben je verplicht om binnen 7 – 14 dagen na het boeken van een vakantie ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij de Allianz annuleringsverzekering geldt deze verplichting niet. Wanneer er voldoende tijd tussen het boeken van de reis en de vertrekdatum zit, dan kan je hier alsnog een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten – wel onder voorbehoud van acceptatie –  je bent dan normaal verzekerd tegen eventuele annuleringskosten.

Heb je nog geen Allianz annuleringsverzekering? Sluit hem dan hieronder af.

Annuleringsverzekering, waarom ook al weer?

Een reis of vakantie annuleren kan je veel geld kosten als je geen annuleringsverzekering hebt. Meestal moet je een gedeelte van de reis betalen of zelfs volledig. Met de Allianz annuleringsverzekering ben je tegen de meeste annuleringskosten verzekerd, zoals:

 • Overlijden, ziekte of ongeval van verzekerde.
 • Als een familielid in de eerste, tweede of derde graad overlijdt of in een levensbedreigende situatie komt.
 • Uitvallen van je reisgenoot.
 • Een medisch noodzakelijke ingreep bij verzekerde, partner of kinderen.
 • Werkloosheid van verzekerde als gevolg van ontslag.
 • Verlies of diefstal van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek.
 • Ziekte of ongeval van je huisdier (hond, kat of paard).

Bovenstaande is slechts een beknopt overzicht, in de voorwaarden staan alle dekkingen vermeld.

Heb je vragen?

Heb je een vraag over de Allianz annuleringsverzekering met korting of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. Telefoon 055-5400409 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.