Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Bij Allianz direct je reisverzekering afsluiten dat kan hier v.a. € 0,81 per dag

Bij Allianz direct de goedkoopste reisverzekering afsluiten? Dat kan! En hier ook nog eens met korting op je reisverzekering? Op deze website ontvang je altijd 10% korting op de kortlopende reisverzekering (met corona dekking). Zo ben je onmiddellijk goed en voordelig verzekerd tijdens jouw vakantie.

Allianz

Je kan de scherp geprijsde kortlopende reisverzekering direct uitbreiden met dekkingen die je zelf kiest, zoals medische kosten, ongevallen of een annuleringsdekking. De kortlopende reisverzekering van Allianz heeft een complete basisdekking voor S.O.S kosten (o.a. hulpverlening, redding en opsporing), diefstal, beschadiging en verlies van bagage).

 • Al v.a. € 0,81 per dag (met 10% korting) goed verzekerd, inclusief bagagedekking tot € 4.000! Nergens goedkoper!

Allianz direct je reisverzekering

Heb jij direct een voordelige Allianz reisverzekering nodig? Dat kan hier 24 uur per dag en zeven dagen per week. Bereken eenvoudig online de premie door de dekkingen te kiezen die jij belangrijk vind. Wat je niet nodig hebt laat je weg, zo bespaar je ook nog eens op de premie. En onderaan de streep geven wij je 10% extra korting. Zo ben je altijd voordelig en goed verzekerd. De polis ontvang je binnen een paar minuten per e-mail. Snel, handig en voordelig!

Direct verzekerd bij Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met eigen alarmcentrales over de gehele wereld. Een extra zekerheid voor jou bij Allianz direct reisverzekering!

Allianz direct reisverzekering
Bij Allianz direct je reisverzekering afsluiten

Bij Allianz direct de goedkoopste reisverzekering afsluiten

Hier kan je zelf de premie berekenen en direct de goedkoopste kortlopende reisverzekering met korting afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

 1. Premieberekening
 2. Persoonsgegevens
 3. Controle en betaalwijze

Let op! Je ontvang alleen de 10% korting op de premie als je op deze website een kortlopende reisverzekering afsluit!

De polis van de kortlopende reisverzekering met korting ontvang je direct per e-mail! Je kan de reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Heb je nog geen voordelige reisverzekering met korting? Sluit hem dan nu direct af!

Voordelen van de kortlopende reisverzekering

 • Gunstige premie: 10% extra korting op de premie van je reisverzekering!
 • Direct je reis- en annuleringsverzekering op één polis, voordelig en handig.
 • Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten.
 • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.

Ontvang nu direct 10% extra korting op de premie

Je ontvangt hier maar liefst direct 10% extra korting op de Allianz direct reisverzekering. Dat is mooi meegenomen en zo heb je altijd de goedkoopste verzekering voor jouw vakantie. Je kunt deze eenmalige verzekering eenvoudig uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Gunstige premie Allianz kortlopende reisverzekering

Bij Allianz direct je reisverzekering afsluiten of meer weten over korting op de premies? Maak vrijblijvend een premieberekening of bekijk de onderstaande tabel.

Kortlopende reisverzekering Allianz
Premies Kortlopende Reisverzekering per dag*
Nederlanddekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 0,81
Europadekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 1,26
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,23
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Automobilistenhulpverlening€ 12,38
Annuleringsverzekering (standaard)4,95% v/d reissom
Werelddekking exclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,07
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,32
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,31% v/d reissom
Werelddekking inclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,66
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,32
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,31% v/d reissom
*Premies exclusief assurantiebelasting. De bovenstaande premies zijn een indicatie, maak voor de exacte premies altijd eerst een premieberekening.

Gratis extra Corona dekking

De Corona dekking op de kortlopende reisverzekering is een unieke dekking die de verzekerden van Allianz Global Assistance extra bescherming biedt op reis. De Corona dekking is geldig voor landen met een groen of geel reisadvies op de dag van vertrek.

Wat is de Corona dekking op de reis- en annuleringsverzekering?

Met de Corona dekking van Allianz ga je met extra bescherming op reis en weet je van tevoren waar je aan toe bent. Hieronder in het kort de extra dekking die gratis op de reis- en annuleringsverzekering wordt aangeboden*:

Voor de reisverzekering geldt dat je:

 • Medische kosten vergoed krijgt wanneer je corona oploopt op je reisbestemming (uiteraard als medische kosten zijn meeverzekerd).
 • Extra reis- en verblijfskosten vergoed krijgt wanneer je in quarantaine moet, omdat jij of iemand uit jouw omgeving Corona heeft opgelopen**.
 • Geen extra premie betaalt voor de corona dekking.

Als je ook een annuleringsverzekering afsluit, krijg je

 • Annuleringskosten vergoed als je corona oploopt vlak voor vertrek.
 • Annuleringskosten vergoed als je in quarantaine moet omdat je in contact bent geweest met iemand die corona heeft.
 • Een vergoeding voor de niet gebruikte vakantiedagen op bestemming als je door corona in het ziekenhuis bent opgenomen.

*De Corona dekking is alleen geldig voor landen met een groen of geel reisadvies van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse zaken op de dag van vertrek.

**Op het clausuleblad ‘Extra reis- en verblijfkosten‘ staat omschreven waarvoor je verzekerd bent en wanneer je recht hebt op een vergoeding.

Kies zelf je reisverzekering met korting

Bij Allianz direct de goedkoopste reisverzekering afsluiten kan eenvoudig dankzij de keuzemogelijkheid voor de verschillende dekkingen. De reisverzekering bestaat uit rubrieken, je kan zelf kiezen welke je wel en welke je niet wil verzekeren:

 • Bagage  (standaar meeverzekerd) – Je reisbagage is verzekerd tegen beschadiging, verlies en diefstal.
 • SOS kosten en extra kosten (standaard meeverzekerd) – Deze rubriek dekt o.a. de extra kosten die de verzekerde moet maken bij ziekte, ongeval of overlijden van de verzekerde zelf, een reisgenoot of een familielid. Hierbij kan onder meer worden gedacht aan extra verblijfkosten (door ziekte kan men niet naar huis) of extra reiskosten (door ziekte van een familielid moet de vakantie worden afgebroken en een duurdere vlucht worden geboekt), een gipsvlucht naar huis of een helikopterredding.
 • Medische kosten – Je bent volledig verzekerd tegen medische kosten in het buitenland, dat geldt ook voor privé-klinieken. In het buitenland kunnen de tarieven voor een medische behandeling fors afwijken van het Nederlandse tarief. Voor sommige behandelingen geldt in het buitenland zelfs een tienvoud van het Nederlandse tarief.
 • Wintersport/bijzondere sporten – Het beoefenen van wintersport en een aantal andere bijzondere sporten (zoals paragliding, raften, abseilen en bergbeklimmen) is bij veel verzekeraars uitgesloten. Dit betekent dat eventuele schade tijdens het beoefenen van de uitgesloten sport de verzekering geen dekking biedt. Je moet bij wintersport of bijzondere sporten deze rubriek meeverzekeren.
 • Geld – Neem je veel contant geld mee dan is deze rubriek van belang.
 • Automobilistenhulp – Deze rubriek biedt niet alleen dekking voor personenauto’s, maar ook voor kampeerauto’s, motoren en scooters en dekt onder meer het uitbetalen van arbeidsloon bij een reparatie langs de weg, het toezenden van onderdelen en de huurkosten van een gelijkwaardig vervoermiddel, wanneer niet verder gereden kan worden.
 • Ongevallen – De rubriek ongevallen voorziet de verzekerde of diens nabestaanden van een eenmalige geldelijke uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit.
 • Reisrechtsbijstand – Dekt de kosten die de verzekerde moet maken voor juridisch advies of juridische bijstand.

Medische kosten: voorkom onderverzekering

Sommige reizigers denken dat ze geen reisverzekering hoeven af te sluiten, “omdat ze al een zorgverzekering hebben”. Dat klopt niet. Hoewel medische kosten die je in je vakantie maakt, gedekt zijn op je zorgverzekering kan je toch onderverzekerd zijn. De Nederlandse polis vergoedt de kosten volgens Nederlandse normen. Als je bijvoorbeeld naar Amerika reist, waar een ziekenhuisopname zeker vier keer duurder kan zijn dan bij ons, moet je zelf veel bijbetalen. Kijk dus voor vertrek of je medische kosten hebt aangevinkt op je reisverzekering.

Vragen en antwoorden: Allianz direct reisverzekering

Nog vragen over Allianz direct reisverzekering? Lees hier de antwoorden.

Kan ik hier direct de goedkoopste Allianz reisverzekering afsluiten?

Ja, dat kan. Wij geven je altijd 10% korting op de premie. Dus nergens goedkoper. Je ontvangt, na betaling, direct de polis per e-mail. Dus je hoeft niet lang op je reisverzekeringspolis te wachten.

Wat is een Allianz reisverzekering?

Met een Allianz Global Assistance reisverzekering ben je verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie. Denk aan schade aan bagage, kosten voor vervangend vervoer of de kosten van een langer verblijf. Met een reisverzekering van Allianz ben je direct standaard verzekerd voor hulp in noodsituaties (SOS hulpverlening). Daarnaast kan je zelf de dekkingen selecteren die je belangrijk vindt, zoals ongevallen, bagage en medische kosten. 

Is de reisbagage ook meeverzekerd?

Ja, je reisbagage is direct verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging tot max. € 4.000,- ook kostbaarheden en de reisdocumenten zijn meeverzekerd.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Dat adviseren wij wel. Je zorgverzekering vergoedt slechts voor een deel de medisch noodzakelijke kosten en dan tot maximaal het tarief wat in Nederland geldt. De medische kosten boven het Nederlandse tarief worden gedekt door deze reisverzekering. Het vroegtijdig afbreken en repatriëring van een reis door een ongeval of ziekte valt ook niet onder je zorgverzekering, maar wel onder deze reisverzekering. Dat geldt ook voor reddings- en opsporingskosten. Met de reisverzekering van Allianz ben je direct voor 100% verzekerd tegen medische kosten, ook als je in een prive-kliniek terecht komt. Het verplicht eigen risico op je zorgverzekering van € 385,- valt ook onder dekking , als je kiest voor het meeverzekeren van dekking medische kosten.

Kan ik ook direct een annuleringsdekking meeverzekeren?

Jazeker. Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering ben je direct verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld omdat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Vragen?

Wil jij ook bij Allianz direct je reisverzekering afsluiten? Of heb je vragen over de reisverzekering met korting? Stuur een e-mail: [email protected] of bel tijdens kantooruren op werkdagen): telefoon 055 540 04 09. Wij zitten voor je klaar om je te helpen.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.