Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering en autovakantie: SOS autohulp en Automobilistenhulp

Reisverzekering en autovakantie: SOS autohulp en Automobilistenhulp
Reisverzekering en autovakantie: SOS autohulp en Automobilistenhulp

Voor automobilisten die met de auto op vakantie naar het buitenland gaan, biedt Allianz Global Assistance twee dekkingen als aanvulling op de reisverzekering: SOS autohulp op de doorlopende reisverzekering en Automobilistenhulp op de Kortlopende reisverzekering).

De dekkingen zijn niet gelijk. Er zijn een aantal belangrijke verschillen, daarom een korte toelichting.

Of je nu voor een kortlopende reisverzekering met Automobilistenhulp kiest of een doorlopende reisverzekering met SOS autohulp, je ontvangt hier altijd 10% extra korting op de premie.

10% korting op SOS autohulp en Automobilistenhulp

Geld besparen? Dat kan hier bij Reisverzekeringkorting.nl! Ontvang nu tot 10% extra online korting op de reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance). Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is jouw reisverzekering op deze website af te sluiten. Maak eerst een premieberekening, helemaal onderaan zie je de korting die je van ons ontvangt.

SOS autohulp aanvullende dekking doorlopende reisverzekering

De dekking SOS autohulp kan worden afgesloten als module op de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering en de Doorlopende Zakenreisverzekering. SOS autohulp is speciaal samengesteld als ideale aanvulling op een bestaande auto- en pechhulpverzekering met buitenlanddekking. Hierdoor ontbreken onnodige, dubbele dekkingen en is de jaarpremie voor SOS autohulp lager dan van veel andere reisverzekeringen.

Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer. Zo hoef je op vakantie met het hele gezin en veel bagage niet in een kleine huurauto te stappen. Let op: Alleen voor auto’s met een Nederlands kenteken.

Tip: Indien je nog geen pechhulpverzekering of –abonnement hebt, dan kun je deze bij Allianz Global Assistance afsluiten. De Pechhulp met buitenlanddekking is al beschikbaar vanaf € 3,98 per maand (inclusief 10% korting)en daarmee goedkoper dan andere aanbieders.

SOS autohulp – Wat wordt wel gedekt?

Vergoeding voor vervangend vervoer. Dit zorgt, als aanvulling op de vergoeding van de auto- of pechhulpverzekering, voor voldoende dekking om gelijkwaardig vervoer mogelijk te maken. Wel zo handig wanneer een gezin van vijf personen met veel koffers een vakantie wil voortzetten.

Vergoeding voor reiskosten terug naar een adres in Nederland. Deze dekking wordt bij een ongeval niet door de autoverzekering vergoed.

SOS autohulp – Wat wordt niet gedekt?

Repatriëring van het voertuig is niet gedekt. Deze dekking wordt al zowel in de auto- als pechhulpverzekering geboden.

Wat kost SOS autohulp?

Wanneer je de SOS autohulp afsluit bij een doorlopende reisverzekering betaal je slechts € 1,13 per maand. Bereken hier de premie: Doorlopende reisverzekering

Automobilistenhulp – kortlopende reisverzekering

Automobilistenhulp kan worden afgesloten als aanvullende dekking op de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. De dekking Automobilistenhulp maakt onderdeel uit van reizen binnen Europa. Als je weer thuis bent van de reis, dan stopt de dekking. Met deze uitgebreide dekking voor Automobilistenhulp heb je extra zekerheid als je een beperkte autoverzekering hebt. De Automobilistenhulpverzekering biedt dekking bij het uitvallen van de bestuurder of het uitvallen van het motorrijtuig of aanhanger door pech of ongeval. De verzekering biedt alleen dekking in Europa.

Automobilistenhulp – Wat wordt wel gedekt?

Met Automobistenhulp ben je verzekerd voor:

  • Repatriëring van motorrijtuig en/of aanhanger.
  • Noodreparatie langs de weg, berging en vervoer.
  • Bewaking van het motorrijtuig en/of aanhanger.
  • Toezending vervangende onderdelen.

Automobilistenhulp – Wat wordt niet gedekt?

De verzekering is niet geldig binnen Nederland, tenzij de reis door Nederland één geheel uitmaakt met de reis vanuit Nederland naar de buitenlandse bestemming en omgekeerd.

Wat kost de dekking Automobilistenhulp?

Wanneer je de dekking Automobilistenhulp afsluit bij een kortlopende reisverzekering betaal je eenmalig € 12,38 (inclusief 10% korting). Bereken hier de premie: Kortlopende reisverzekering

Tip: Controleer altijd bij het afsluiten van je reisverzekering of je voldoende gedekt bent als je met de auto of motor op vakantie gaat naar het buitenland. Voor hulp bij pech in Nederland en Europa, gedurende het hele jaar, is de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance ideaal. Ook hierop ontvang je bij ons 10% korting.

Waarom Allianz Global Assistance?

Allianz Global Assistance is een prima keuze. De belangrijkste redenen:

  • Grootste reisverzekeraar ter wereld.
  • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
  • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
  • Ruim 2 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
  • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Vragen?

Stuur een e-mail of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.