Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering voor avontuur en survival: ontvang 10% korting – direct geregeld

Reisverzekering voor survival: 10% korting
Reisverzekering voor survival: 10% korting

Ga jij op survival, bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen? Dan is een reisverzekering voor bijzondere sporten aan te bevelen.

Survival en andere outdoorsporten is leuk en avontuurlijk, maar meestal niet gedekt op een normale (doorlopende) reisverzekering. Voor survival en andere bijzondere sporten kan je beter een speciale reisverzekering afsluiten.

Dat kan hier snel en voordelig. Wij bieden je een uitstekende reisverzekering voor bijzondere sporten, inclusief survival. De Adventure & Survival Verzekering van Allianz Global Assistance, is speciaal geschikt voor outdoor sport. Deze verzekering is uniek omdat standaard ook ongevallen en aansprakelijkheid tijdens een survivaltocht is meeverzekerd. De verzekering biedt dekking in heel Europa.

Survival verzekering

De Adventure & Survival Verzekering is een speciale korlopende reisverzekering voor bijzondere sporten zoals survival en kost slechts € 1,62 per dag (inclusief 10% extra online korting, indien je de reisverzekering afsluit op deze website).

Sluit nu af en ontvang 10% extra korting op de premie!

Je wilt tijdens je vakantie en survial goed verzekerd zijn. Als je nu een Adventure & Survival reisverzekering afsluit bij Reisverzekeringkorting.nl, ontvang je een extra korting van 10% op de normale premies. Je kan hier zelf de premie berekenen voor jouw vakantie inclusief alle sporten waaronder survial. Vervolgens kan je de polis afsluiten. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Bereken nu de premie en klik hier:

Let op! deze verzekering moet ingaan op de dag van vertrek tot het einde van je vakantie, je kan hem niet slechts voor 1 of 2 dagen afsluiten wanneer je tijdens je vakantie een survival of bijzondere sport gaat beoefenen.

Wat is Survival?

Een survival (Engels voor ‘overleving’) is een avontuulijke outdoor tocht of training waarbij de deelnemers midden in de natuur proberen te overleven met zo min mogelijk middelen. Vaak worden er hierbij lange wandelingen gemaakt, kampvuren gestookt, wordt er met kano’s of vlotten gevaren, gevist, gefietst (bijvoorbeeld met mountainbikes), enzovoort. Survivals vinden vooral plaats in gebergtes en heuvellanden als de Ardennen en de Alpen. Er zijn verschillende organisaties die survivaltochten organiseren, waarvan sommigen ook voor kinderen. Survivallen is vooral in trek als bedrijfsuitje en in de vakantie.

Survival is ook een vorm van sport, waarbij men in tijdens een survivalrun rennend een parcours van enkele kilometers moet afleggen, terwijl onderweg vele hindernissen genomen moeten worden. De hindernissen variëren van touwbruggen tot houthakken. De lengte van de parcoursen is vaak zodanig, dat een parcours in 2 uur tijd te volbrengen is. Voor kinderen geldt een kortere tijd.

Denk aan je reisverzekering

Een standaard reisverzekering biedt geen of onvoldoende dekking bij extreme sporten zoals survival. Speciaal daarvoor is er de Adventure & Survival Verzekering van Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance). Deze verzekering is ontwikkeld voor mensen die tijdens hun vakantie in Europa aan bijzondere sporten doen. Aansprakelijkheid- en ongevallendekking zijn standaard meeverzekerd op de Adventure en Survival verzekering, dat maakt deze polis uniek.

Bijzondere outdoorsporten goed verzekerd

Een Adventure & Survival Verzekering is een normale reisverzekering waarbij het tevens is toegestaan om te sporten. Dat mogen extreme of gevaarlijke sporten zijn. Je bent met deze verzekering goed verzekerd. En niet uitsluitend tijdens het abseilen, maar ook tijdens je gehele vakantieperiode. Deze reisverzekering biedt onder andere dekking voor:

 • SOS-kosten (o.a. hulpverlening en extra verblijfskosten);
 • reddingskosten (kosten van opsporing en redding);
 • repatriëring (medisch vervoer van het buitenland naar Nederland);
 • vervangend vervoer en verblijf;
 • beschadiging, verlies of diefstal van je reis- en/of sportbagage;
 • ongevallendekking;
 • medische kosten (o.a. medicijnen, huisarts, ziekenhuiskosten);
 • aansprakelijkheidsdekking.

De verzekering is geldig in geheel Europa (ook op de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee), inclusief Nederland.

Met de Adventure & Survival Verzekering kan je gerust gaan survivallen in heel Europa. Je mag dan ook nog aan andere bijzondere sporten gaan doen tijdens jouw vakantie, zoals:

 • Abseilen
 • Bergbeklimmen
 • Delta- en ultralight vliegen
 • Diepzeeduiken, grotduiken en wrakduiken
 • Hanggliding
 • Kiten
 • Parachutespringen
 • Paragliding
 • Raften
 • Speleologie
 • Wildwatervaren
 • Zweefvliegen

Natuurlijk is je vakantie ook verzekerd als je niet aan het sporten bent, net zoals op een normale reisverzekering.

Allianz Global Assistance

Als je op een overlevingstocht gaat wil je jouw verzekering goed geregeld hebben, daarom kies je voor Allianz Global Assistance, ’s werelds grootste reisverzekeraar en hulpverlener. Met alarmcentrales in 29 landen wereldwijd en een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners is deze verzekeraar in staat om jou te helpen in noodsituaties.

Allianz Global Assistance weet precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Waar jij je ook bevindt, als je belt word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Of je nu gaat backpacken in Australië, drie weken met je gezin naar Frankrijk gaat, gaat survivallen in de Ardenne of een zakentrip maakt, Allianz Global Assistance biedt een geschikte reisverzekering.

Vragen?

Heb je vragen over de Adventure & Survival Verzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl: telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.