Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Autopechhulp Europa nu 10% extra korting!

Ben jij op zoek naar een voordelige Pechhulp verzekering met dekking voor geheel Europa? Met de Autopechhulp inclusief Europadekking van Allianz Global Assistance kan je rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door in Nederland en Europa.

Je hebt al een Autopechhulp verzekering voor Europa voor € 3,71 p/m (incl. 10% extra korting)! 

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Autopechhulp verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Pechhulp verzekering met Europadekking ontvang je direct per e-mail!

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een Autopechhulp verzekering!

Vragen over een Autopechhulp verzekering? Bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Autopechhulp voor Europa van Allianz Global Assistance. Nu 10% korting. Inclusief vervangend vervoer.

Ga je regelmatig met je auto de grens over naar andere Europese landen, bijvoorbeeld voor een vakantie of een zakentrip? Kies dan voor de Autopechhulp verzekering met Europadekking van Allianz Global Assistance.

Een Autopechhulp verzekering voor Europa sluit je hier af. Je ontvangt ook nog eens 10% extra korting. Inclusief vervangend vervoer, eventueel met trekhaak of skibox.

Auto Pechhulp Dekkingsgebied Europa

De Pechhulp verzekering met Europadekking, biedt dekking in de volgende landen:

Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Fyrom (Macedonië), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroätie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van Canarische Eilanden en de Balearen), Tsjechië, Turkije (Europese deel), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, IJsland, Zweden, Zwitserland.

Vanaf slechts € 3,71 per maand ben je het hele jaar door in Europa verzekerd van professionele pechhulp. Kies voor de grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance voor de perfecte hulpverlening in Nederland en het buitenland.

Pechhulp Europa voor auto en motor

De Autopechhulp verzekering voor Nederland en Europa is een all-in product, je betaalt geen aparte premie voor bijvoorbeeld vervangend vervoer.

De Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance voorziet in de volgende pechhulp:

Dekking Autopechhulp verzekering

Nederland

Nederland en Europa

Reparatie ter plekkeReparatie ter plekke
Of: versleping naar garage Of: versleping naar adres van keuzeBij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting
Vervoer naar huis van inzittendenLanger dan 48 uur: maximaal 30 dagen vervangend vervoer
Vervangend vervoer, maximaal 2 dagenZo nodig: auto of motor naar NL gebracht

Sta je met jouw auto of motor met pech langs de weg? Dan kan je 24 uur per, 7 dagen per week, bellen met de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance die altijd voor je klaar staat.

In Nederland schakelt Allianz Global Assistance professionele hulpdiensten in. Deze hulpdiensten kijken eerst of jouw auto of motor ter plaatse gerepareerd kan worden. Is dat niet mogelijk, dan kan je zelf kiezen om de auto of motor naar de dichtstbijzijnde garage of juist naar de eigen dealer of huisadres te laten brengen. Uiteraard zorgt Allianz Global Assistance ook voor vervoer van de inzittenden. Verder kan er in Nederland tot maximaal 2 dagen vervangend vervoer worden ingezet.

In het buitenland (Europa) wordt ook gekeken of de auto of motor ter plaatse gerepareerd kan worden. Zo niet dan zorgt Allianz Global Assistance ervoor dat de auto of motor naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst wordt gebracht. Is het niet mogelijk om de auto of motor daar binnen 48 uur te repareren, dan kan Allianz Global Assistance tot maximaal 30 dagen een vervangende auto of motor ter beschikking stellen. Allianz Global Assistance beschikt in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en ’s winters met skibox en winterbanden. En dat is wel zo handig als je tijdens jouw vakantie weer snel op weg wilt.

Uniek: vervangende motor mogelijk

De module ‘Vervangende Motor’ geeft je de unieke mogelijkheid om bij pech te kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto.

Voordelen van Allianz Global Assistance Pechhulp buitenland:

 • Zeer betrouwbaar: grote automerken vertrouwen al jaren op Allianz Global Assistance.
 • Zeer scherpe premie.
 • Wereldwijd netwerk, dus altijd en overal snelle hulp.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten.
 • Uniek in Nederland, vervangende motorfiets mogelijk.
 • Handige opzegservice.
 • Geen lidmaatschap, de auto is verzekerd, iedere bestuurder krijgt hulp.

Pech krijgen kan altijd, daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance de ideale aanvulling op je autoverzekering. Met de Pechhulp buitenland verzekering kan je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor Europa. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor.<

Wanneer je pech krijgt, staat het netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Door deze efficiënte manier van werken kan deze service aangeboden worden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulp van Allianz Global Assistance!

Premies

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Allianz Global Assistance Pechhulp verzekering met Europadekking

Allianz Global Assistance zorgt ervoor dat de hulpverlening altijd goed wordt uitgevoerd en dat je snel weer op weg bent. Dit komt door het wereldwijde professionele netwerk met eigen alarmcentrales in 34 landen. Daarnaast heeft Allianz Global Assistance eigen vervangende auto’s. Deze auto’s hebben veelal een trekhaak en hebben ’s winters winterbanden en een skibox op het dak.

Bij de pechhulp buitenland van Allianz Global Assistance staat kwaliteit en goede service voorop. Je kunt rekenen op snelle en goede service, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De aanrijdtijd is gemiddeld 35 minuten. Dit betekent dat je binnen iets meer dan een half uur wordt geholpen. De verzekeringen zijn af te sluiten voor zowel Nederland, als ook voor in het buitenland. Door de efficiënte manier van werken word je snel en vakkundig geholpen, tegen zeer concurrerende premies.

Wist je dat…

Al meer dan 2 mlijoen auto- en motorbezitters in Nederland vertrouwen op de pechhulp van Allianz Global Assistance? Allianz Global Assistance heeft pechhulp verleend uit naam van haar klanten, dus er is een grote kans dat je al een keer geholpen bent door Allianz Global Assistance. Door de jarenlange ervaring met pechhulpverlening, weet Allianz Global Assistance wat er moet gebeuren als je auto of motor er mee ophoudt. Waar je ook naar toe gaat, deze verzekering zorgt er voor dat je snel weer onderweg bent.

Ook op een Pechhulp buitenland verzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Vragen over pechhulp?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl: Telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Autopechhulp Europa

Ga je met de auto op vakantie naar het buitenland? Zorg dan voor een goede auto pechhulp verzekering met Europadekking.

Voor slechts € 3,71 per maand ben je het hele jaar door in Europa verzekerd van professionele pechhulp.

Aanzienlijke kans op autopech tijdens je vakantie in Europa

Ieder jaar gaan er ruim vier miljoen Nederlanders met de auto op vakantie binnen Europa. Hiervan krijgt één op de vijf automobilisten met autopech te maken. Vaak zijn er problemen met (automatische) versnellingsbakken, remmen, koeling en koppakkingen.

Niets is zo vervelend als autopech onderweg of tijdens je vakantie in Europa. Daar sta je met je auto en caravan in de brandende zon in een vreemd land. Een telefoontje naar Allianz Global Assistance zorgt er voor dat je snel adequate hulp krijgt. Zo kan autopech jouw welverdiende vakantie niet verpesten.

Het hele jaar door in Nederland en Europa verzekerd tegen autopech

Bij Reisverzekeringkorting.nl sluit je in een paar stappen een Allianz Global Assistance pechhulpverzekering voor je auto af. Je bent dan het hele jaar door en ook gedurende je vakantie in buitenland verzekerd tegen autopech. Mocht je tijdens je reis naar je Europese vakantiebestemming autopech krijgen dan kun je contact opnemen met de alarmcentrale van Allianz Global Assistance. Zij zorgen dan voor adequate hulp.

Hoge temperatuur buitenland oorzaak autopech

De alarmcentrale van Allianz Global Assistance krijgt in de zomervakantie veel hulpverzoeken binnen van automobilisten die ergens in Europa stranden met autopech. Vooral accu’s en koelsystemen zijn de boosdoeners.

De relatief hoge temperatuur in Europa speelt een belangrijke rol bij de mankementen. Accu’s die niet meer in goede conditie zijn, leggen het loodje bij extreme hitte. Daarnaast worden ze ook nog eens extra belast door de airconditioning en andere stroomverbruikers. Filerijden bij hitte zorgt al snel voor oververhitte motoren.

Voorkom autopech in het buitenland

Vakantiegangers kunnen autopech in Europa voorkomen door met een goed onderhouden auto op pad te gaan. Men dient er rekening mee te houden dat een zwaarbeladen auto en caravan bergop in de file voor een Alpentunnel erom veel vraagt van de koppeling en koeling van de auto.

Check je auto voor je op reis gaat

Om autopech tijdens je vakantie te voorkomen moet je zorgen dat je auto in topconditie is. Laat je auto controleren door je garage en vertel dat je op vakantie gaat. Dan kan de garagehouder hier rekening mee houden. Ben je net naar de garage geweest? Check dan toch nog voordat je op stap gaat de volgende zaken:

 • Vloeistoffen (oliepeil, koelvloeistof enz.)
 • Bandenspanning (ook reservewiel!)
 • Meest voorkomende autopech in het buitenland

Ieder jaar stranden er automobilisten met hun voertuig ergens in Europa. De alarmcentrale krijgt vooral tijdens de zomervakantie veel hulpaanvragen. De top vijf van meest voorkomende autopech is:

 1. Een oververhitte motor.
 2. Een lekke band of een klapband.
 3. Defecte remmen (bijvoorbeeld door te laag remvloeistofniveau).
 4. Elektrische storingen (bijvoorbeeld door intensiever gebruik van de airco).
 5. Overige motorproblemen.

Wat te doen bij autopech in het buitenland?

Pech op Europese wegen in het buitenland kan gevaarlijk situaties opleveren zowel voor jezelf als voor medeweggebruikers. Het is goed bij autopech een aantal regels in acht te nemen:

 • Ga altijd op een veilige plek staan (zo ver mogelijk van de rijstroken).
 • Draai de voorwielen van de geparkeerde auto in de richting van de weg af.
 • Zorg dat je de overige weggebruikers voldoende duidelijk maakt dat je met pech stilstaat.
 • Plaats je gevarendriehoek en schakel je alarmlichten in (controleer voor je vertrek wat in het land van jouw bestemming verplicht of verboden is in dergelijke situaties).
 • Zorg dat iedereen het voertuig zo snel mogelijk verlaat en achter de vangrail plaatsneemt.
 • Meld de autopech bij de alarmcentrale van Allianz Global Assistance.
 • Zorg dat je het kenteken en je polisnummer van je reisverzekering bij de hand hebt.
 • Geef de locatie waar je staat zo nauwkeurig mogelijk door.
 • Wacht altijd buiten de auto en achter de vangrail op de hulpverlener.
 • Zorg dat alle passagiers een reflecterend veiligheidsvestje dragen.
 • Zorg ervoor dat je na jouw melding bereikbaar bent voor de alarmcentrale.

Professionele hulp tijdens pech in het buitenland

Mocht je met de auto pech krijgen tijdens je vakantie in Europa, dan kun je direct professionele hulp verwachten:

 • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van de auto naar dichtstbijzijnde dealer of garage.
 • Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden.
 • Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Pech met aanhangwagen

Ga je in Europa op vakantie met een vouwwagen of caravan? Dan wil je daar onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de uitbreiding aanhangwagen module ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgt Allianz Global Assistance het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Allianz Global Assistance voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangend verblijfplaats nodig hebt, dan regelt en vergoedt Allianz Global Assistance deze kosten.

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assistance is en prima keuze. De belangrijkste redenen:

 • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
 • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
 • Ruim 2 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
 • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Oudere auto? Geen punt

Met een oudere auto heb je meer kans op autopech. Desondanks kun je gewoon een Autopechhulp verzekering voor Europa afsluiten bij Allianz Global Assistance. Wel geldt er voor auto’s ouder dan 12 jaar een geringe toeslag.

Voordelige maandpremies

De goedkoopste pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Bereken zelf de premie voor jouw auto

Kijk zelf hoe voordelig de premies zijn voor de uitgebreide Auto Pechhulp Verzekering, de beste garantie bij autopech tijdens je vakantie in Europa. Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een Auto Pechhulp Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail.

Welke hulp krijg je met een Pechhulp Verzekering?

Wanneer je een Auto Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance hebt afgesloten en je komt in Nederland of in Europa buitenland met pecht te staan, krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Auto Pechhulp verzekering Allianz Global Assistance NL excl. woonplaats NL incl. woonplaats NL + Europa excl. woonpl. NL + Europa incl. woonpl.
Aantal keer recht op service 7x 7x (max. 5 in woonplaats) 7x 7x (max. 5 in woonplaats)
Uitsluiting ivm leeftijd auto of zakelijke gebruik Nee Nee Nee Nee
Incl. hulp bij immobilisatie door eigen toedoen Ja Ja Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja Ja Ja
Transport Ja Ja Ja Ja
Pers.gebonden/kentekengebonden Kenteken Kenteken Kenteken Kenteken

Pechhulp Nederland

Hulp in woonplaats Nee Ja Nee Ja
Hulp ter plaatse Ja Ja Ja Ja
Reparatie aan aangekoppelde aanhanger N.v.t. N.v.t. N.v.t. Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienst Ja Ja Ja Ja
Transport naar een adres in Nederland Ja Ja Ja Ja
Transport incl. aangekoppelde aanhanger Ja Ja Ja Ja
Vervoer inzittenden Ja Ja Ja Ja
Vervangend chauffeur Ja Ja Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja Ja Ja
Duur inzet vervangend vervoer Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen
Hotelovernachting Ja Ja Ja Ja

Pechhulp Nederland en Europa

Hulp ter plaatse Ja Ja
Reparatie aan aangekoppelde aanhanger N.v.t. Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienst Ja Ja
Transport incl. aangekoppelde aanhanger Ja Ja
Transport naar een adres in Nederland Ja Ja
Toezenden van onderdelen Ja Ja
Kosten onderdelen Nee Nee
Vervoer inzittenden Ja Ja
Vervangend chauffeur Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja
Duur inzet vervangend vervoer Max. 30 dagen Max. 30 dagen
Stallingskosten Ja Ja
Hotelovernachting Ja Ja

Toelichting tabel Pechhulp verzekering Allianz Global Assistance

 • Alle prijzen, voor zover van toepassing, exclusief assurantiebelasting
 • Een volledige lijst met Europese landen waar dekking geldt is beschikbaar in de voorwaarden. 
 • Onder immobilisatie door eigen toedoen vallen bijvoorbeeld een lege accu, verkeerd getankte brandstof of een lekke band.
 • Deze tabel geeft een overzicht van een aantal dekkingen en is indicatief en niet volledig. De voorwaarden van de verzekering zijn dat wel, lees deze voor het afsluiten van de verzekering.
 • Maak voor de meest actuele premies altijd een premieberekening.
 • Er kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

Nederlandse monteurs

Allianz Global Assistance Pechhulp heeft servicepunten op populaire buitenlandse vakantiebestemmingen. Op de servicepunten zijn Nederlandse monteurs beschikbaar om gestrande reizigers ter plekke te helpen.

Het blijkt dat circa 80% van de pechhulpen ter plaatse verholpen kan worden door de eigen monteurs. Verzekerden kunnen het probleem in het Nederlands vertellen en andersom kan een monteur in het Nederlands uitleggen wat het probleem is en of het gemakkelijk opgelost kan worden. Tevens beschikt Allianz Global Assistance over een vloot eigen huurauto’s (met trekhaak) en/of skibox in het buitenland.

Eigen vloot huurauto’s

De eigen vloot huurauto’s van Allianz Global Assistance heeft zijn waarde al bewezen. Veel Nederlanders reizen met een caravan of vouwwagen achter de auto naar het buitenland. Bij pech en indien de auto niet op korte termijn gerepareerd kan worden, is een vervangende auto met een trekhaak nodig. Echter een huurauto met een trekhaak is vrijwel nergens bij de grote verhuurbedrijven in Europa te krijgen. Allianz Global Assistance Pechhulp heeft de beschikking over honderden eigen huurauto’s in het buitenland, vrijwel allemaal uitgerust met een trekhaak. Hiervan maken gestrande Nederlanders volop gebruik. De huurauto’s zijn verdeeld over meer dan twintig depots in Europa.

Vragen?

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.