Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Ook dit jaar heeft onderzoeksbureau Moneyview in de Special Item aandacht besteed aan reisverzekeringen. Voor deze uitgave onderzochten zij de prijs en kwaliteit van reisverzekeringen. De onderzochte verzekeringen worden vervolgens beoordeeld met een ‘sterrenrating’. Ook dit jaar scoort de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance weer 5 sterren op het gebied van voorwaarden.

Moneyview beoordeelt verzekeraars jaarlijks op zowel prijs als voorwaarden. Allianz Global Assistance heeft ook dit jaar (2019) weer vijf sterren gekregen voor de voorwaarden. Een van de redenen daarvoor is dat Allianz Global Assistance een hoger dan marktconform bedrag vergoeden voor spoedeisende tandheelkundige kosten in het buitenland. Ook het maximum bedrag voor schade aan een (zonne)bril is hoger dan bij de meeste concurrenten.

Tot slot heeft de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering een zeer ruimte annuleringsdekking. Overlijden van een familielid in de derde graad of van een goede vriend(in) is een gedekte reden voor afbreken van de vakantie.

In totaal werden 38 doorlopende reisverzekeringen met elkaar vergeleken op voorwaarden. Bekijk hier de complete special Reisverzekeringen.

Met de wijzigingen die Allianz Global Assistance ruim een jaar geleden heeft doorgevoerd in de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering, bieden zij iedereen een kwalitatief uitstekende verzekering.

Waar je ook naartoe reist, je hebt het hele jaar nergens omkijken naar. Dankzij de flexibele dekkingen is de verzekering helemaal op maat samen te stellen. Je bepaalt dus zelf waarvoor jij je wel of niet verzekert. En je betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt.