Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Ontvang 10% korting op de Doorlopende zakenreisverzekering!

Ontvang op deze website van Reisverzekeringkorting.nl maar liefst jaarlijks 10% premiekorting op de Doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance.

Ben jij op zoek naar een voordelige Doorlopende Zakenreisverzekering met een ruime dekking? Met de Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance ben je het hele jaar door voor al jouw zakelijke reizen verzekerd. Je hebt al een doorlopende zakenreisverzekering met dekking voor SOS kosten in heel Europa vanaf € 2,25 per maand. Deze verzekering is uit te breiden met dekkingen naar keuze.

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Doorlopende Zakenreisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Doorlopende Zakenreisverzekering ontvang je direct per e-mail!

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Doorlopende Zakenreisverzekering!

Vragen over zakenreisverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).


Reisverzekeringkorting.nl is een verbonden bemiddelaar van Faber Verzekeringen in Den Haag. Je kan op deze website online een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je 10% extra korting op de normale premies! 

Doorlopende Zakenreisverzekering nodig? Nu 10% extra korting op je premie!

Doorlopende zakenreisverzekering

Doorlopende zakenreisverzekering

De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance is de ideale verzekering voor iedereen die regelmatig op zakenreis gaat.

Je kunt je als zakelijke reiziger volledig richten op het doel van de reis en erop vertrouwen dat de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld klaar staat als dat nodig is. Niet alleen bij nood, maar ook bij minder spoedeisende, reisgerelateerde vragen wordt je geholpen.

Wil je meerdere medewerkers collectief verzekeren?

De Doorlopende Zakenreisverzekering is af te sluiten voor de individuele zakelijke reiziger. De Collectieve Zakenreisverzekering is geschikt om meerdere mensen van 1 bedrijf voor zakelijke reizen te verzekeren. Neem hiervoor contact met ons op.

10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance doorlopende zakenreisverzekering. Je kan hier zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende zakenreisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

Premie doorlopende reisverzekering

De premie voor een doorlopende zakenreisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende zakenreisverzekering vanaf € 2,25 per maand (inclusief 10% extra korting). Je bent dan in heel Europa verzekerd voor SOS kosten en hulpverlening. S.O.S. Hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/levensgevaarlijke ziekte/overlijden van jezelf of van een 1e of 2e graad familielid. Natuurlijk kan je deze basisdekking uitbreiden met onderdelen die jij belangrijk vindt. Zo heb je altijd een dekking op maat, zoals je zelf wilt.

Voordelen Doorlopende Zakenreisverzekering

De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance heeft veel concrete voordelen voor iedere zakelijke reiziger:

 • Maatwerk, een verzekering die past bij jouw wensen.
 • Zekerheid van de grootste reisverzekeraar en hulpverlener.
 • Handige extra diensten: Persoonlijke Reisassistent & Geld Service.
 • Mogelijkheid om privéreizen ook te verzekeren.
 • Extra zekerheid met de Assistant Services.

Maatwerk, een verzekering die past bij jouw wensen

De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance is helemaal naar eigen wens samen te stellen. S.O.S. hulpverlening is de standaard dekking welke aangevuld kan worden met alle gewenste extra dekkingen. En omdat de verzekering beschikbaar is in een Comfort en Premium variant betaal je precies voor de dekkingen die passen bij jouw reisgewoonten. Je hebt de keuze uit de volgende dekkingen:

Zakelijke dekkingen algemeen

 • S.O.S. Hulpverlening
 • Ongevallen: Comfort of Premium
 • Bagage: Comfort of Premium
 • Medische Kosten: Comfort of Premium
 • Rechtsbijstand

Zakelijke dekkingen aanvullend

 • Werelddekking
 • Uitbreiding zakelijke uitrusting
 • Meereizend Assistent
 • S.O.S. Autohulp
 • Zakelijke annulering
 • SMS Assistant
 • Luggage Assistant
 • Beroepsrisico: Commercieel, Administratief, Toezichthoudend of anders
 • Privéreizen meeverzekeren

Zekerheid van de grootste reisverzekeraar en hulpverlener

Allianz Global Assistance is met eigen alarmcentrales in 34 landen, ’s werelds grootste reisverzekeraar en hulpverlener. Met een internationaal netwerk van meer dan 400.000 hulpverleners is de beste hulp in nood altijd binnen handbereik. En natuurlijk krijg je in nood altijd een Nederlands sprekende hulpverlener aan de telefoon, 24/7.

Handige extra diensten: Persoonlijke Reisassistent & Geld Service

Niet alleen in noodsituaties kun je rekenen op Allianz Global Assistance. Dankzij de Persoonlijke Reisassistent kun je 7 dagen per week, dag en nacht rekenen op hulp, ook als de nood iets minder hoog is. Zo kan het gebeuren dat je een vlucht mist of je paspoort verliest. Dan is het fijn als je iemand kunt bellen die je kan vertellen of er nog andere vluchten gaan, of waar de ambassade zich bevindt. Bij alle reisgerelateerde vragen helpt de Persoonlijke Reisassistent te zoeken naar het gewenste antwoord.

Het kan ook gebeuren dat je in het buitenland plotseling niet bij je eigen geld kunt, bijvoorbeeld door een verloren of beschadigde bankpas. Dan wil je toch snel over cash geld kunnen beschikken. Dankzij ‘Geld Service’ kan Allianz Global Assistance je hierbij helpen. Wanneer je belt met de alarmcentrale maken zij bij één van de 400.000 kantoren van Western Union wereldwijd tijdelijk een geldbedrag beschikbaar. Geld Service is een gratis dienst waarop je recht hebt, bij het afsluiten van Bagagedekking.

Mogelijkheid om privéreizen ook te verzekeren

Het is ook mogelijk om met deze verzekering privé-reizen te verzekeren. Als je kiest voor de module “privé-reizen” dan zijn de dekkingen die je kiest voor zakelijke verzekering ook van toepassing tijdens privé-reizen. Wel met uitzondering van de dekkingen Uitbreiding zakelijke bagage en Annulering zakelijke reizen. De dekking voor privé-reizen is vervolgens uit te breiden met een doorlopende annuleringsverzekering en met een dekking voor Wintersport en bijzondere sporten. Let op, als gezinsleden tijdens de zakenreis meereizen met de hoofdverzekerde, zijn zij standaard en zonder extra kosten meeverzekerd voor alle dekkingen die je voor de zakenreisverzekering hebt gekozen.

Extra zekerheid met de Assistant Services

SMS Assistant

Op een eigen account op www.assistant-services.nl laat je weten waar je tijdens de zakenreis zult zijn. Als er zich in die periode, in dat land, problemen voordoen zoals een natuurramp of bijvoorbeeld politieke instabiliteit, word je hierover direct geïnformeerd per sms of e-mail. Dit is vaak nog voordat het op radio of tv komt.

Luggage Assistant

Stickers en labels met unieke ID-codes kunnen aan koffers, portemonnees, etc. bevestigd worden. Wanneer iemand één van jouw eigendommen terugvindt, kan hij of zij het telefoonnummer bellen dat op het label staat. Vervolgens wordt de vinder met jou in contact gebracht en kun je er samen voor zorgen dat je de spullen weer terug krijgt. Indien nodig kan zelfs een koerier worden ingeschakeld.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 29 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.
 • HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.
 • Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Bereken zelf de premie inclusief korting

Maak nu zelf een premieberekening op onze website. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de doorlopende zakelijke reisverzekering (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Hebben jullie een voordelige doorlopende zakenreisverzekering?

Jazeker, je hebt al een voordelige doorlopende zakenreisverzekering vanaf € 2,25 per maand (inclusief 10% korting). Je bent dan in heel Europa verzekerd voor SOS kosten en hulpverlening voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/levensgevaarlijke ziekte/overlijden van jezelf of van een 1e of 2e graad familielid. Natuurlijk kan je deze basisdekking uitbreiden met onderdelen die jij belangrijk vindt.

Ontvang ik doorlopend 10% korting op de zakenreisverzekering?

Alleen hier krijg je 10% extra korting op de premie van de doorlopende zakenreisverzekering. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

Voor wie is de zakenreisverzekering geschikt?

Ben je zakenman of werknemer van een bedrijf en reis je voor je werk regelmatig naar het buitenland? Dan is de doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance de ideale reisverzekering. Een annuleringsdekking kan je extra meeverzekeren. Met deze zakenreisverzekering ben je het hele jaar door uitstekend verzekerd. Niet alleen jezelf, ook een meereizende zakenpartner of assistent van hetzelfde bedrijf.

Wat zijn de voordelen van een zakenreisverzekering?

De doorlopende zakenreisverzekering heeft veel concrete voordelen voor iedere zakelijke reiziger:

– Maatwerk, een verzekering die past bij jouw wensen.

– Alleen op deze website 10% extra korting, dus de laagste prijs.

– Zekerheid van de grootste reisverzekeraar en hulpverlener.

– Handige extra diensten: Persoonlijke Reisassistent & Geld Service.

– Mogelijkheid om privéreizen ook te verzekeren. – Extra zekerheid met de Assistant Services.

Kan ik ook mijn privéreizen meeverzekeren?

Ja, het is mogelijk om met deze zakenreisverzekering, ook jouw privé-reizen te verzekeren. Als gezinsleden tijdens de zakenreis meereizen met de hoofdverzekerde, zijn zij standaard en zonder extra kosten meeverzekerd voor alle dekkingen die je voor de zakenreisverzekering hebt gekozen.

Kan ik ook meerdere medewerkers collectief verzekeren?

De doorlopende zakenreisverzekering is af te sluiten voor de individuele zakelijke reiziger. De collectieve zakenreisverzekering is geschikt om meerdere mensen van 1 bedrijf voor zakelijke reizen te verzekeren. Neem hiervoor contact met ons op.

Hulp of advies nodig?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 of stuur een email naar: info@reisverzekeringkorting.nl

Zakenreisverzekering

Doorlopende Zakenreisverzekering voor als je regelmatig op zakenreis gaat!

Nu 10% korting op je Doorlopende Zakenreisverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste reisverzekering voor als je regelmatig op zakenreis gaat!

Ben je zakenman of werknemer van een bedrijf en reis je voor je werk regelmatig naar het buitenland? Dan is de Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance de ideale reisverzekering. Een annuleringsdekking kan je extra meeverzekeren. Mocht je zakenreis niet doorgaan door persoonlijke omstandigheden die onder de dekking valt, dan worden de kosten hiervoor vergoed en dat is wel zo prettig.

Een Doorlopende Zakenreisverzekering is vooral handig, omdat veel zakenreizen op het laatste moment gepland worden. Uit onderzoek is gebleken dat het afsluiten van een zakenreisverzekering nogal eens vergeten wordt. Vooral omdat je als zakenman veel moet regelen en voornamelijk druk bent met het voorbereiden van je zakenreis. Daarom is een Doorlopende Zakenreisverzekering een prettig idee, zeker wanneer je ook nog eens kostbare apparatuur meeneemt, zoals een smartphone, laptop of presentatiemiddelen.

Met de Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance ben je het hele jaar door, wereldwijd, uitstekend verzekerd. Niet alleen jezelf, ook een meereizende zakenpartner of assistent van hetzelfde bedrijf.

Een zakenreisverzekering die past bij jouw wensen

De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance is helemaal naar eigen wens samen te stellen. S.O.S. hulpverlening is de standaard dekking welke aangevuld kan worden met alle gewenste extra dekkingen. En omdat de verzekering beschikbaar is in een Comfort en Premium variant betaal je precies voor de dekkingen die passen bij jouw reisgewoonten. Je hebt de keuze uit de volgende dekkingen:

Zakelijke dekkingen algemeen

 • S.O.S. Hulpverlening (standaard)
 • Ongevallen: Comfort of Premium
 • Bagage: Comfort of Premium
 • Medische Kosten: Comfort of Premium
 • Rechtsbijstand

Zakelijke dekkingen aanvullend

 • Werelddekking
 • Uitbreiding zakelijke uitrusting
 • Meereizend Assistent
 • S.O.S. Autohulp
 • Zakelijke annulering
 • SMS Assistant
 • Luggage Assistant
 • Beroepsrisico: Commercieel, Administratief, Toezichthoudend of anders
 • Privéreizen meeverzekeren

S.O.S. Hulpverlening

S.O.S. Hulpverlening is standaar gedekt op de doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance en geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/levensgevaarlijke ziekte/overlijden van jezelf of van een 1e of 2e graad familielid.

Ongevallendekking

Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval, verzekerd p.p.:

 • Comfort: Overlijden: max. € 25.000,- Blijvende invaliditeit: max. € 75.000,-
 • Premium: Overlijden: max. € 50.000,- Blijvende invaliditeit: max. € 125.000,-

Bij uitvoering van wintersport of een bijzondere sport zijn de uitkeringen gemaximeerd tot:

 • Overlijden: € 10.000,-
 • Blijvende invaliditeit: € 25.000,-

Bagagedekking

Je hebt bij de doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance de keuze uit Comfort of Premium dekking, verzekerd p.p.:

Comfort:

 • Verzekerd bedrag: max. € 3.500,-
 • Laptop, i-pod, smartphone, etc.: max. € 1.750,-
 • Overige bagage (per item): max. € 500,-
 • Eigen risico: € 50,-

Premium:

 • Verzekerd bedrag: max. € 5.000,-
 • Laptop, i-pod, smartphone, etc.: max. € 3.500,-
 • Overige bagage (per item): max. € 1.000,-
 • Eigen risico: Geen

Tip: Neem je tijdens je reis waardevolle zakelijke uitrusting mee? Kies dan ook voor de dekking Uitbreiding zakelijke uitrusting.

Medische kosten

Je hebt bij de doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance de keuze uit Comfort of Premium dekking, verzekerd p.p.:

Comfort:

 • Medisch noodzakelijke kosten: volledig
 • Tandartskosten: max. € 500,-
 • Vergoeding krukken/rolstoel: max. € 250,-

Premium:

 • Medisch noodzakelijke kosten: volledig
 • Tandartskosten: max. € 750,-
 • Vergoeding krukken/rolstoel: max. € 350,-

Tip: Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland.

Ga je op wintersport? Zorgverzekeraars vergoeden niet altijd de kosten van het vervoer per “banaan” of helikopter naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Met de dekkingen Medische kosten en Wintersport en bijzondere sporten ben je hiervoor wel verzekerd.

Rechtsbijstand

Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Verzekerd is:

 • Binnen Europa: Volledig
 • Buiten Europa: Tot maximaal € 50.000 (voor contractuele geschillen geldt een maximum van € 5.000)

Tip: Bij reizen binnen Europa met de auto adviseren wij je ook S.O.S. autohulp af te sluiten. Dan kun je in geval van pech of ongeval gebruik maken van rechtsbijstand.

Werelddekking

Standaard ben je bij de bij de doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance verzekerd voor Europa, waaronder mede wordt verstaan de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden.

Dit is uit te breiden met een dekking voor de gehele wereld

Tip: Kies je voor Werelddekking? Dan adviseren wij altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekeraar vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Ook zijn Medische kosten buiten Europa vaak hoger dan in Nederland.

Meereizend Assistent

Met deze dekking bij de doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance is de meereizende assistent ook verzekerd van alle gekozen dekkingen. Dit mag iedere reis een andere assistent zijn en hoeft niet genoemd te worden bij het afsluiten van deze verzekering. Dekking voor maximaal 1 assistent per reis.

S.O.S. Autohulp

Alleen geldig binnen Europa. De ideale aanvulling op je auto- en pechhulpverzekering met buitenlanddekking. Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen en €3.000 per polis, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer.

Let op: Alleen voor auto’s met een Nederlands kenteken.

Tip: Indien je nog geen pechhulpverzekering of –abonnement hebt, dan kun je deze bij Allianz Global Assistance afsluiten. Onze Pechhulp met buitenlanddekking is al beschikbaar vanaf € 3,99 per maand (inclusief 10% extra korting) en daarmee goedkoper dan de traditionele aanbieders.

Zakelijke annulering

Dekking voor annulering van zakelijke reizen tot € 3.000,- per persoon per reis.

SMS Assistant

Bij dreigend gevaar in je reisgebied, wordt je hierover direct per SMS en/of e-mail op de hoogte gebracht. Vaak nog sneller dan radio of tv. Deze dekking is gratis voor alle verzekerden op de polis.

Luggage Assistant

Luggage Assistant vergroot de kans dat verloren bagage weer bij de eigenaar terugkomt. Dit kan eventueel anoniem. Als het nodig is wordt kosteloos een koerier ingezet.

 • Bij een Comfort dekking: Gratis in het eerste jaar voor de hoofdverzekerde. Daarna € 8,95 per jaar.
 • Bij een Premium dekking: Gratis gedurende de gehele looptijd van de verzekering voor de hoofdverzekerde.

Beroepsrisico

De zakenreisverzekering is ook van toepassing als tijdens de reis gewerkt wordt, zolang de werkzaamheden geen extra risico met zich meebrengen. Beroepen met een commercieel, administratief of toezichthoudend karakter zijn niet risicoverhogend. Het uitvoeren van andere werkzaamheden kan tegen een toeslag verzekerd worden.

Privé-reizen

Bij de doorlopende zakenreisverzekering is het ook mogelijk om privé-reizen mee te verzekeren. De gekozen dekkingen voor de zakelijke reizen gelden hiermee ook tijdens privé-reizen. Het is mogelijk om privé-reizen mee te verzekeren voor:

 • Hoofdverzekerde
 • Hoofdverzekerde + partner of kinderen
 • Hoofdverzekerde + partner en kinderen

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: Wereldwijd professionele hulp voor de zakenreiziger bij ziekte en ongeval.
Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar en heeft eigen alarmcentrales wereldwijd. Daarnaast beschikt Allianz Global Assistance over een wereldwijd netwerk van hulpverleners. Allianz Global Assistance weet altijd of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Een prettige gedachte voor iedere zakenreiziger. Waar je als zakenman ook bent, indien je belt met Allianz Global Assistance word je 24 uur per dag, 7 dagen in de week in het Nederlands geholpen.

Een zakenreisverzekering met uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
Als je zonder een zakenreisverzekering op reis gaat, kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten lopen snel op, zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoed je zorgverzekeraar de kosten die gangbaar zijn in Nederland. Het meerdere komt dan voor eigen rekening, je zadelt je bedrijf dan op met hoge kosten. Met de Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance worden al je onvoorziene medische kosten voor 100% vergoed. Wij adviseren altijd om medische kosten volledig mee te verzekeren. Bij sommige zorgverzekeraars valt alleen een recreatief verblijf in het buitenland onder de dekking van de zorgverzekering.

Beroepsrisico´s voor zakenreizigers zoals administratieve, commerciële en toezichthoudende werkzaamheden zijn meeverzekerd.
Voor zakenreizen geldt dekking voor zover deze verband houden met administratieve, commerciële en/of toezichthoudende werkzaamheden. Werkzaamheden van andere aard zijn ook mogelijk, maar uitsluitend meeverzekerd indien dit uitdrukkelijk op de polis wordt vermeld. Informeer bij Reisverzekeringkorting.nl naar de mogelijkheden.

Gratis betrouwbaar medisch advies in het Nederlands voor iedere zakenreiziger.
Je bent op zakenreis in het buitenland en voelt je niet lekker. Dan heb je wellicht behoefte aan advies. De Reisarts van Allianz Global Assistance staat je dan telefonisch te woord. Mocht het nodig zijn, dan kan hij je doorverwijzen naar de beste arts of het beste ziekenhuis in de buurt. Ook vóór je reis helpen we je graag: met professioneel inentingsadvies.

Schade tijdens je zakenreis? Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering.
Een schade tijdens je zakenreis is vervelend. De kosten die je hebt gemaakt, wil je zo snel mogelijk na je reis weer terug ontvangen. Allianz Global Assistance bekijkt altijd de situatie waarin de schade is ontstaan en streeft er naar de schade aangifte binnen 10 werkdagen af te handelen. Je schade online melden gaat nog sneller. Allianz Global Assistance zorgt er dan voor dat je zakenreis schadeaangifte binnen 5 werkdagen is afgehandeld.

Sluit nu online een Doorlopende Zakenreisverzekering af bij Reisverzekeringkorting.nl en ontvang 10% korting op de premies van Allianz Global Assistance!

Vragen over reisverzekeringen?
Stuur een e-mail naar info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons: Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.