Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Zakelijke reisverzekeringen voor elk type ondernemer

Ontvang jaarlijks 10% premiekorting op de zakenreisverzekeringen van Allianz Global Assistance.

Ben jij op zoek naar een voordelige zakenreisverzekering met een ruime dekking? Met de zakenreisverzekeringen van Allianz Global Assistance is iedere ondernemer en zijn werknemers het hele jaar door voor alle zakelijke reizen verzekerd.

Je hebt bij ons de keuze uit drie mogelijkheden:

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste zakenreisverzekeringen.

Vragen over zakenreisverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen). Of stuur een e-mailadres naar info@reisverzekeringkorting.nl

Ontvang ook 10% korting op de premie van de zakelijke reisverzekeringen!

Een zakenreisverzekering is speciaal afgestemd op ondernemers, zakenmensen, commissarissen, directeuren, staffunctionarissen maar ook werknemers die voor hun bedrijf regelmatig naar het buitenland reizen.

Wanneer je voor zaken naar het buitenland gaat, is een zakelijke reisverzekering essentieel. Door de drukke agenda van een zakenman of zakenvrouw, schieten reisverzekeringen er vaak bij in. Veel zakenlijke reizigers gaan ervan uit dat ze privé verzekerd zijn of dat hun werkgever een reisverzekering en/of annuleringsverzekering heeft afgesloten. Dit kan nare gevolgen hebben bij geannuleerde vluchten, zoekgeraakte bagage of een ziekte of ongeval tijdens een zakenreis, wanneer blijkt dat dit niet goed geregeld is.

Om de veiligheid van werknemers op reis te garanderen en onnodige kosten uit te sparen, is het belangrijk dat bedrijven ervoor zorgen dat hun werknemers op een correcte manier verzekerd zijn.

Dat kan prima bij Allianz Global Assistance die voor iedere zakenreis de juiste verzekering heeft.

10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting ontvang je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance zakenreisverzekering. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende zakenreisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

Af en toe op zakenreis?

Ga je af en toe op zakenreis? Dan kan je de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Deze verzekering is niet alleen geldig tijdens privéreizen, maar ook tijdens zakenreizen. Standaard werkzaamheden, zoals administratief of commercieel werk zijn altijd meeverzekerd. Voor werkzaamheden met een verhoogd risico komt daar een toeslag bij. Deze toeslag varieert van 35% tot 110% en is afhankelijk van het type werk dat uitgevoerd wordt. Neem eventueel contact met ons op.

Meer informatie en deze reisverzekering afsluiten: Kortlopende Reisverzekering

Vaker per jaar op zakenreis

Wanneer je regelmatig voor zaken naar het buitenland moet, dan kan je het beste een doorlopende zakenreisverzekering afsluiten. Het voordeel van deze zakelijke reisverzekering is dat je automatische bij iedere zakenreis in het buitenland verzekerd bent. Handig als je bijvoorbeeld onverwacht een zakelijke reis gaat maken.

De zakenreisverzekeringen van Allianz Global Assistance bieden jouw als ondernemer de volgende voordelen:

  • Flexibel samen te stellen, behalve S.O.S. hulpverlening zijn alle dekkingen optioneel.
  • Wintersport en bijzondere sporten zijn gratis meeverzekerd tijdens zakenreis, ook voor meereizende gezinsleden.
  • Geen naverrekening bij Collectieve Zakenreisverzekering dus eenvoudige administratie.
  • Privéreizen kunnen meeverzekerd worden.
  • Mogelijkheid om Europese medewerkers van het Nederlandse hoofdkantoor te verzekeren.
  • Extra zekerheid dankzij Geld Service en Persoonlijke Reisassistent.
  • SMS en Luggage Assistant af te sluiten bij Doorlopende Zakenreisverzekering.

Voor de frequente zakenreiziger biedt Allianz Global Assistance twee mogelijkheden:

Doorlopende Zakenreisverzekering

Deze verzekering is geschikt voor de individuele zakenreiziger. De verzekering is op maat samen te stellen. Jij kiest dus zelf wat je verzekert. Standaard is de dekking SOS hulpverlening. Daar kan je naar wens de dekkingen ‘Ongevallen’, ‘Bagage’, ‘Medische kosten’ en ‘Rechtsbijstand’ aan toevoegen.

Werkzaamheden van commerciële, administratieve of toezichthoudende aard zijn standaard verzekerd. Werkzaamheden met een verhoogd risico, zoals werk in de bouw, zijn tegen een toeslag mee te verzekeren.

Belangrijk om te weten is dat bij de Doorlopende Zakenreisverzekering ook gezinsleden meeverzekerd zijn als zij meegaan op zakenreis. Tot slot is het mogelijk om privéreizen mee te verzekeren.

Meer informatie en deze zakenreisverzekering afsluiten: Doorlopende Zakenreisverzekering

Collectieve Zakenreisverzekering

De Collectieve Zakenreisverzekering is een goed alternatief als er meerdere werknemers van een bedrijf regelmatig op zakenreis gaan. Deze verzekering wordt afgesloten voor een aantal reisdagen. Alle medewerkers van het bedrijf zijn daarmee in één keer verzekerd. Zelfs de buitenlandse medewerkers zijn mee te verzekeren, als ze in Europa wonen en het hoofdkantoor (de verzekeringsnemer) in Nederland is gevestigd.

Omdat de verzekering wordt afgesloten voor een aantal reisdagen, komt het nooit voor dat een medewerker tijdens zijn zakenreis onverzekerd is. Het aantal reisdagen per jaar is tussentijds te wijzigen.

Meer informatie en deze zakelijke reisverzekering afsluiten: Collectieve Zaken reisverzekering

Vragen?

Vragen over collectieve- of individuele zakenreisverzekeringen? Bel ons: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen). Of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.