Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (10:00 - 17:00 uur op werkdagen)
Laagste prijsgarantie
  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
  • Foto 5
  • Foto 6
  • Foto 7
  • Foto 8
Foto

Allianz Global Assistance


Beste Koop Consumentenbond 2012 - Mondial Assistant


Beste Reisverzekeraar 2011


Webshop


Thuiswinkel keurmerk

Vragen over
reisverzekeringen?

Stuur een e-mail:
info@reisverzekeringkorting.nl
of bel reisverzekeringkorting.nl in
Apeldoorn: 055 540 04 09
(10:00 - 17:00 uur op werkdagen)
Reisverzekeringkorting.nl is een intermediair waar je direct online een reisverzekering van Allianz Global Assistance kunt afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance Reisverzekeringen! Ook op de doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting!

GARANTIE: de extra korting op je reisverzekering gaat niet ten koste van de kwaliteit.

Keurmerk Webshop

Reisverzekeringkortin.nl heeft een Webshop Keurmerk

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.

Voor meer informatie over het Webshop Keurmerk: www.keurmerk.info

Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk

Deze Algemene Voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 juni 2014.

Deze Algemene Voorwaarden zullen worden gebruikt door alle leden van de Stichting Webshop Keurmerk met uitzondering van financiële diensten als bedoeld in de Wet Financieel Toezicht en voor zover deze diensten onder toezicht staan van de Autoriteit Financiële Markten. 

Je kan hier de Algemene Voorwaarden lezen en downloaden: www.reisverzekeringkorting.nl/blog/wp-content/uploads/2015/07/AV-Webshop-Keurmerk-RVK.pdf