Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Pechhulp Nederland nu 10% extra korting!

Ben jij op zoek naar een voordelige Pechhulp verzekering voor Nederland met een ruime dekking? Met de Pechhulp van Allianz Global Assistance kun je rekenen op snelle en professionele hulp in Nederland, het hele jaar door.

 • Vanaf slechts € 1,85 p/m, ben je uitstekend verzekerd tegen pech onderweg 

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Pechhulp Nederland verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Pechhulp Verzekering Nederland ontvang je direct per e-mail!

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Pechhulp verzekering!

Vragen over Pechhulp Verzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: [email protected].

Pechhulp Nederland van Allianz Global Assistance, nu 10% korting slechts € 1,85 p/m

Pechhulp Nederland extra zekerheid onderweg!

Nu 10% korting op je auto Pechhulp Nederland verzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor onvoorziene omstandigheden op de Nederlandse wegen!

Er kan altijd iets vervelends gebeuren. Dat is nooit leuk. En al helemaal niet als je met de auto bent. Want daar sta je dan, met pech langs de weg ergens in Nederland. Of een auto die niet meer wil starten. Wat doe je dan? Wie moet je bellen? Gelukkig is er Allianz Global Assistance, de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Altijd bereikbaar, dag én nacht. Je wordt direct geholpen. Waar je in Europa ook met pech staat. Gewoon in het Nederlands. Zodat je niet naar woorden hoeft te zoeken. Dat is wel zo prettig.

Wat houdt de Pechhulp Nederland verzekering precies in?

Afhankelijk van de aard van de pech, mag je van Allianz Global Assistance de volgende hulp in Nederland verwachten:

 • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van de auto naar dichtst bijzijnde dealer of garage, of adres naar keuze bij pech in Nederland.
 • Vervoer naar huis van inzittenden.
 • In Nederland: Vervangend vervoer tot maximaal 2 dagen indien de auto niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden.

Premie en voorwaarden Pechhulp Nederland verzekering

De premie voor een Pechhulp verzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een  Pechhulp Nederland verzekering vanaf € 22,27 per jaar (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

De goedkoopste pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.Voordelen Allianz Global Assistance Pechhulp Verzekering

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De Pechhulp Verzekering biedt jouw de volgende concrete voordelen:

 • Zeer scherpe premie – al vanaf € 1,85 per maand.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Naar wens samen te stellen en uit te breiden.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten voor bijvoorbeeld vervangend vervoer.
 • Aanhangwagens zijn mee te verzekeren.
 • Vervangende auto met trekhaak.
 • Eigen Alarmcentrales, je wordt in het Nederlands geholpen (24/7 bereikbaar).

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assistance is een prima keuze. De belangrijkste redenen:

 • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
 • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
 • Ruim 2 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
 • Grote automerken vertrouwen al jaren op deze hulpverlening.
 • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Makkelijk

Ben je geregeld met de auto onderwegin Nederland? Dan is Allianz Global Assistance Pechhulp ideaal. Je kunt rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door. En waar je maar wilt. Dus je betaalt nooit teveel.

Zelf kiezen

Pechhulp afsluiten voor alleen in Nederland of geheel Europa? Wat je wilt verzekeren, dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. Je beslist zelf. Net zoals de ingangsdatum. Handig, wanneer je nu nog ergens anders een pechhulpverzekering hebt lopen.

Betrouwbaar

Allianz Global Assistance is al jarenlang actief in het verlenen van pechhulp. Talloze grote automerken vertrouwen de pechhulp voor hun merk toe aan Allianz Global Assistance. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Dat doen zij niet voor niets. Je kunt er daarom op vertrouwen dat je pech goed wordt verholpen door Allianz Global Assistance. Met kennis van zaken en grote ervaring. Dat geeft een betrouwbaar gevoel. Vervangend vervoer Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 28 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikken ze in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. En dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

Ook op een Pechhulp Nederland verzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Vragen over pechhulp?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Pechhulp Nederland

Pechhulp Nederland van Allianz Global Assistance is de meest voordelige pechhulp voor je auto. Vanaf slechts € 1,85 p/m, ben je uitstekend verzekerd tegen pech onderweg in Nederland. Dat kan je uitbreiden met pechhulp in je woonplaats.

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener ter wereld en is daardoor prima in staat om bij autopech, waar ook in Nederland, jou snel en adequaat te helpen. Met een Pechhulp Nederland verzekering blijf je mobiel en wordt je altijd professioneel geholpen.

10% extra korting op Pechhulp Nederland

Nu 10% extra korting op de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance. Voor slechts € 1,85 per maand ben je het hele jaar door in Nederland verzekerd van professionele pechhulp.

De toch al voordelige Pechhulp Nederland verzekering wordt nog goedkoper dankzij de 10% extra korting die wij je geven, wanneer je een pechhulp verzekering via deze website afsluit. Deze ontvang je zolang de polis loopt dus ieder jaar weer. Profiteer van dit gunstige aanbod en kies vandaag nog voor de betrouwbare autopech hulp van de grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance. De pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Hulp bij pech in Nederland

Je gebruikt je auto iedere dag. Je brengt de kinderen naar school, gaat naar het werk en de supermarkt. Je gaat er altijd van uit dat de auto jou niet in de steek laat. Toch krijgt iedere Nederlander wel eens te maken met autopech. Startproblemen, een oververhitte motor, een lege accu, het kan iedereen overkomen. Maar het gebeurt altijd op een moment dat het slecht uitkomt. In de winter, in het donker of wanneer je een dringende afspraak hebt. Misschien sta je ergens in Nederland waar je totaal onbekend bent. Juist dan is het prettig dat je met één telefoontje naar Allianz Global Assistance snel geholpen wordt. Je wordt altijd naar huis gebracht.

Pechhulp Nederland omvat onder andere:

 • Snelle Pechhulp en reparatie ter plekke in heel Nederland.
 • Eventueel ook in je eigen woonplaats (extra mee te verzekeren).
 • Vervangend vervoer.
 • Elke bestuurder van de auto is verzekerd van pechhulp.
 • Ook voor auto’s ouder dan 12 jaar (geringe toeslag)

Voordelen Pechhulp van Allianz Global Assistance

Kies je voor Pechhulp Nederland van Allianz Global Assistance dan ben je verzekerd van veel voordeel en uitstekende voorwaarden. De voordelen op een rijtje:

 • Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener ter wereld.
 • Gunstige prijs, slechts al vanaf € 1,85 p/m.
 • Geen uitsluitingen.
 • Ook mogelijk voor oude auto’s (tot 15 jaar).
 • Tevens hulp bij eigen schuld (portiersleutel kwijt bijvoorbeeld).
 • Reparatie ter plekke (indien mogelijk).
 • Transport auto naar een adres in Nederland.
 • Vervoer van inzittenden in Nederland.
 • Eventueel een vervangend chauffeur.
 • Vervangend vervoer in Nederland (maximaal twee dagen).
 • Indien nodig een hotelovernachting.

Wat kost Pechhulp Nederland?

Je hebt al een Pechhulp Nederland verzekering vanaf € 1,85 p/m. Hiervoor heb je recht om 7x per jaar geholpen te worden indien je pech hebt. Wanneer je bedenkt dat alleen al het afslepen van je auto ongeveer € 300,- kost, dan is een Pechhulp verzekering een goede investering.

Sluit nu een Pechhulp verzekering af

Wacht niet langer en sluit nu een Pechhulp Nederland verzekering af. Je kunt zelf de premie berekenen en in een paar stappen de polis afsluiten. Je hebt de keuze uit Pechhulp Nederland inclusief of exclusief woonplaats.

Wie is Allianz Global Assistance?

Allianz Global Assistance is al jarenlang actief in het verlenen van pechhulp. Alleen al in Nederland zijn bij Allianz Global Assistance 2 miljoen auto’s van hulp bij pech of ongeval verzekerd. Talloze grote automerken vertrouwen de pechhulp voor hun merk toe aan Allianz Global Assistance. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 28 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven.

Overzicht Pechhulp Nederland

24-uurs service, 7 dagen per week? Ja
Aantal keren recht op hulp? 7x
Leeftijd auto? Alleen boven 12 jaar toeslag
Uitsluitingen? Nee
Hulp en reparatie ter plekke? Ja
Ook hulp bij eigen schuld? Ja
Vervangend vervoer? Ja
Transport? Ja
Persoonsgebonden of kentekengebonden? Kentekengebonden
Hulp in woonplaats? Ja, indien meeverzekerd
Hulp in Nederland? Ja
Transport naar dichtstbijzijnde garage/hulpdienst? Ja
Transport naar 1 adres in Nederland? Ja
Vervoer inzittenden? Ja
Vervangend vervoer? Ja, maximaal 2 werkdagen
Hotelovernachting? Ja

Ook op een Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Vragen over pechhulp?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.