Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Travel Risk Insurance voor aanvraag Schengenvisum

De Travel Risk Insurance is een internationale medische reisverzekering voor niet-Nederlands ingezetene, buitenlanders en geschikt voor de aanvraag Schengenvisum en garantstelling. Hier snel en voordelig geregeld.

Ben jij op zoek naar een kortlopende reisverzekering voor buitenlanders (of voor Nederlanders die in het buitenland wonen) met een ruime dekking? Heb je een verzekering nodig om te voldoen aan de eisen voor een Schengenvisum? Wij hebben de perfecte oplossing: de Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance (voor personen tot 70 jaar). De goedkoopste Schengen verzekering voor buitenlandse gasten.

De Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance is een uitstekende verzekering, voor personen tot en met 69 jaar en voldoet aan alle eisen en wordt altijd geaccepteerd door de ambassade en VFS Global. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld en meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.