Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Reisverzekering als je in België woont

Woon je in België maar wil je in Nederland een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan hier snel en eenvoudig. Je ontvangt ook nog eens tot 25% korting op de premie.

Doorlopende reisverzekering en woonachtig in België

Ongeacht je woonplaats in België kan je hier eenvoudig een doorlopende reisverzekering afsluiten. Je bent dan het hele jaar door goed verzekerd als je op reis of vakantie gaat. Een doorlopende reisverzekering is vaak voordeliger dan een kortlopende reisverzekering, zeker voor een gezin.

Voordelige doorlopende reisverzekering ook beschikbaar als je in Belgie woont

Allianz Global Assistance biedt voor Nederlanders die in België wonen een goede en voordelige doorlopende reisverzekering met drie verschillende basisdekkingen. Je kunt deze zelf uitbreiden met de door jouw gewenste extra dekkingen. Hierdoor is het mogelijk om een doorlopende reisverzekering op maat af te sluiten. Je bepaalt namelijk zelf wat je wel en wat je niet wilt meeverzekeren. De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kent drie varianten:

 • Budget doorlopende reisverzekering: solide basisdekking voor de belangrijkste risico’s.
 • Comfort doorlopende reisverzekering: zekerheid van hogere dekkingen.
 • Premium doorlopende reisverzekering: maximale dekking en zekerheid.

Woon je in België en heb je een reisverzekering of annuleringsverzekering nodig? Dan ben je bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres.

Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance en ELVIA verzekeringen) heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Regel nu je doorlopende reisverzekering hier. Je ontvangt 10 – 25% extra korting op de premie!

De premie voor een doorlopende reisverzekering is, ook als je in België woont, erg gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,18 per maand (inclusief jaarlijks 10% extra korting). Deze reisverzekering (budgetvariant) is zelfs door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop in 2011 en 2012. Dus goed en goedkoop, wat wil je nog meer?


Wonend in België en een Doorlopende reisverzekering afsluiten?

Woon je in België en wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Wij e-mailen je vervolgens een instructie, waarin staat hoe je de reisverzekering via internet kunt afsluiten.

Stuur een e-mail naar info@reisverzekeringkorting.nl of bel naar: 0031 (0)55-540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).


Premie doorlopende reisverzekering

De premie voor een doorlopende reisverzekering is ook voor Nederlanders in België of Belgen bijzonder gunstig. Dat komt door de jaarlijkse extra kortingen die je alleen bij Reisverzekeringkorting.nl ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 15% jongerenkorting bij. Zie onderstaande premietabel:

Maandpremie doorlopende reisverzekering (vanaf)
S.O.S hulpverlening (verplicht)€ 1,18
Ongevallen€ 0,38
Reisbagage
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,25
€ 0,88
€ 1,59
Medische kosten
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,96
€ 0,99
€ 1,08
Rechtsbijstand€ 0,35
Werelddekking€ 0,67
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,45
Ongevallen bijzondere sporten€ 1,45
Uitgebreide sportuitrusting€ 1,82
Geld€ 2,46
S.O.S Autohulp€ 1,72
Uitbreiding 180 dagenToeslag 50%
Annuleringsdekking€ 5,14
Premies exclusief assurantiebelasting en inclusief leeftijdskorting plus online korting. Maak zelf een premieberekening voor de exacte premie.

Belgen kunnen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten

Niet alleen Nederlanders in België maar ook Belgen kunnen bij ons een Nederlandse doorlopende reisverzekering afsluiten. Deze is vaak goedkoper dan wanneer je dezelfde verzekering in België afsluit.

Als Belgische klanten een reisverzekering met Medische kostendekking willen afsluiten bij ons vereisen wij wel dat ze aangesloten zijn bij het Belgische Mutaliteits fonds.

Op de polis wordt aangetekend dat waar in de van toepassing zijnde voorwaarden en op de bijbehorende clausulebladen wordt vermeld “Nederland”, gelezen dient te worden: “Nederland en België”.

Doorlopende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance

Bij Allianz Global Assistance kan je kiezen uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen:

 • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
 • Comfort: normale dekking – gunstige premie
 • Premium: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Je kunt voor Bagage kiezen uit 3 varianten:

Verzekerd p.p.
 • Budget
Verzekerd bedrag: max. € 1.000,-
Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 500,-
Overige bagage (per item): max. € 350,-
Eigen risico: € 50,-
 • Comfort
Verzekerd bedrag: max. € 3.500,-
Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 1.750,-
Overige bagage (per item): max. € 500,-
Eigen risico: € 50,-
 • Premium
Verzekerd bedrag: max. € 5.000,-
Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 3.500,-
Overige bagage (per item): max. € 1.000,-
Eigen risico: Geen

Kies je voor een bepaalde variant Bagage, dan is deze van invloed op de keuze voor Medische kosten. Beide moeten van dezelfde variant zijn.

Tip: Neem je tijdens je reis veel sportuitrusting mee? Kies dan ook voor de dekking Uitgebreide sportuitrusting. Bij alle drie de varianten bepaal je zelf wat je wilt meeverzekeren. S.O.S. hulpverlening is de enige rubriek, die standaard in je doorlopende reisverzekering zit. De andere rubrieken kan je toevoegen of uitsluiten.

Woonachtig in België: jaarlijks 10 – 25% korting op je doorlopende reisverzekering

Indien je hier een doorlopende reisverzekering afsluit, ontvang je ook nog eens jaarlijks 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance. Deze korting is ook van toepassing voor Nederlanders die in België wonen en bij Reisverzekeringkorting.nl een reisverzekering afsluiten.

Bereken de premie van een doorlopende reisverzekering

Je kan op onze website zelf een premieberekening maken. Het direct afsluiten van een doorlopende reisverzekering kan niet, omdat de internetmodule van Allianz Global Assistance geen Belgische postcodes herkent. Vraag daarom onze instructie op en dan kan je eenvoudig zelf een doorlopende reisverzekering afsluiten.

Budget doorlopende reisverzekering: beste keus volgens Consumentenbond

Ook Nederlanders die in België wonen, willen een goede doorlopende reisverzekering voor een gunstige premie. De Budget variant van de doorlopende reisverzekering is dan een prima keuze. De budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is in februari 2011 door de Nederlandse Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding kent.

Ontvang hier 10 – 25% korting op de premie!

Wil jij ook 10 tot 25% korting op de premie van reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting.nl. Iedereen ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 25% wanneer je een doorlopende reisverzekering afsluit!

De voordelen van een Allianz Global Assistance reisverzekering:

 • Ook voor Nederlanders en Belgen die in België wonen.
 • Uitstekende voorwaarden en ruime dekking.
 • Gekozen tot beste reisverzekeraar in 2011 en 2013.
 • De grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met ruim 50 jaar ervaring.
 • Een reisverzekering voor iedere situatie en ieder individu of groep.
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen en ruim 10.000 medewerkers wereldwijd.
 • Snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen).
 • Hulp en advies van een Reisarts.
 • Jongerenkorting op de doorlopende reisverzekeringen.
 • Een gratis handige Help Me App voor smartphones.

De voordelen van Reisverzekeringkorting.nl:

 • 10% extra online korting op de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance.
 • Binnen vijf minuten verzekerd: online je premie berekenen, polis afsluiten en je ontvangt direct je polis per email.
 • Wij verzekeren al vele jaren Nederlanders en Belgen die in Belgie wonen.
 • Je kunt ons bellen tijdens kantooruren voor advies.
 • Wij zijn specialist op het gebied van reisverzekeringen.
 • Wij maken gebruik van een beveiligde internetverbinding voor jouw veiligheid en privacy.
 • Wij geven de laagste prijsgarantie op de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance.
 • Wij hebben een Thuiswinkel- en Webshop keurmerk, voor veilig online winkelen.

Wonend in België en een Doorlopende reisverzekering afsluiten?

Woon je in België en wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Wij e-mailen je vervolgens een instructie, waarin staat hoe je de reisverzekering via internet kunt afsluiten.

Stuur een e-mail naar info@reisverzekeringkorting.nl of bel naar: 0031 (0)55-540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.