Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Doorlopende reisverzekering als je in België woont

Doorlopende reisverzekering Belgie

Woon je in België maar wil je in Nederland een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan hier snel en eenvoudig. Je ontvangt ook nog eens tot 20% korting op de premie.

Inwoners van België (Nederlanders en Belgen) die een Nederlandse reisverzekering willen afsluiten, kunnen hier terecht. Je ontvangt ook nog eens 10 – 20% korting op de premie van een reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Hoe kan je een reisverzekering afsluiten?

Inwoners van België kunnen eenvoudig en snel een reisverzekering afsluiten op deze website Neem hiervoor contact op ons. Stuur een e-mail naar [email protected] en vraag naar de instructie voor inwoners van België. Bellen kan natuurlijk ook: 0031 (0)55 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Je ontvangt dan van ons een korte instructie hoe je online de premie van de reisverzekering kan berekenen en online afsluiten (dat kan niet zonder instructie omdat het systeem geen Belgische postcodes herkent).

Gunstige premie dankzij onze flinke korting!

Een reisverzekering voor inwoners van België is erg voordelig dankzij onze internet- en leeftijdskorting. Wij geven je een aantal voorbeelden:

 • Doorlopende reisverzekering, nu al vanaf: € 1,76 per maand (10% korting).
 • Doorlopende reisverzekering < 27 jaar vanaf: € 1,58 per maand (20% korting).

Op de doorlopende reisverzekering ontvang je deze korting iedere jaar, doorlopend!

Met de reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz Global Assistance ben je uitstekend verzekerd tijdens je vakantie of reis.

Doorlopende reisverzekering meestal voordeliger

Het is voor Nederlandse inwoners, maar ook voor Belgen ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De premie is erg gunstig al vanaf € 1,58 per maand. Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen op reis bent. Dat is al snel het geval. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Meest gestelde vragen en antwoorden over een doorlopende reisverzekering als je in Belgie woont (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Ik woon in Belgie kan ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Ja, inwoners van België (Nederlanders en Belgen) die een Nederlandse doorlopende reisverzekering willen afsluiten, kunnen hier terecht.

Krijg ik ook als ik in Belgie woon 10-20% korting op de premie?

Ja, ook als je in Belgie woont ontvang je korting. De doorlopende reisverzekering is extra voordelig dankzij de korting van 10-20% die je alleen bij ons doorlopend ontvangt. En je betaald voor slecht 1 kind premie.

Wat kost een doorlopende reisverzekering?

De premie voor de doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering met Europadekking vanaf € 1,58 per maand (inclusief 10% extra korting en 10% jongerenkorting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening. De korting die je van ons ontvangt staat onderaan vermeld.

Waarom hebben jullie de beste doorlopende reisverzekering?

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft diverse prijzen gewonnen en is daarom de beste keuze:
– Uitgeroepen tot “Beste koop” door de Consumentenbond in 2011 en 2012.
– De prestigieuze Reisrevue veer voor Beste Reisverzekeraar tijdens de vakantiebeurs in Utrecht.
– In 2016, 2018 en 2021 heeft MoneyView de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit.
Jij kan daarom altijd de beste doorlopende reisverzekering bij Allianz Global Assistance vinden.

Wat is voordeliger, de kortlopende of de doorlopende reisverzekering?

In veel gevallen is de doorlopende reisverzekering goedkoper dan een kortlopende reisverzekering. Dat begint al bij het feit dat je bij een doorlopende reisverzekering slechts één keer poliskosten hoeft te betalen. Het omslagpunt is van vier situaties afhankelijk:
– Jouw gezinssamenstelling (alleenstaand, stel of gezin).
– Hoeveel korting je krijgt. Ben je jonger dan 27 jaar dan kan je bij ons tot 10% extra korting op de premie van een doorlopende reisverzekering krijgen.
– Het aantal keren dat je op vakantie gaat. Maak je veel korte tripjes dan kunnen de poliskosten die je iedere keer moet betalen bij een kortlopende reisverzekering aardig oplopen.
– De duur van je vakantie. Ga je voor een langere periode, meer dan drie weken, op vakantie dan loont het om de premies te vergelijken.

Wat is de standaarddekking van de doorlopende reisverzekering?

Je bent standaard verzekerd voor SOS-hulpverlening, rechtsbijstand en bagage. Dit geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kan de dekking uitbreiden naar eigen keuze, zoals met werelddekking, maar bijvoorbeeld ook met een bagagedekking en een annuleringsdekking.

Hebben jullie ook een dekking voor bijzondere sporten en wintersport?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kan je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Kan ik ook een annuleringsdekking afsluiten?

Jazeker, aanvullend op de doorlopende reisverzekering kun je een annuleringsdekking afsluiten. Hiermee krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal € 1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500 per polis per jaar). Een samengestelde reis is standaard gedekt. Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reisverzekering in?

De dekking van de doorlopende reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Woon je in België maar wil je in Nederland een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan hier snel en eenvoudig. Je ontvangt ook nog eens tot 20% korting op de premie.

Doorlopende reisverzekering en woonachtig in België

Ongeacht je woonplaats in België kan je hier eenvoudig een doorlopende reisverzekering afsluiten. Je bent dan het hele jaar door goed verzekerd als je op reis of vakantie gaat. Een doorlopende reisverzekering is vaak voordeliger dan een kortlopende reisverzekering, zeker voor een gezin.

Voordelige doorlopende reisverzekering ook beschikbaar als je in Belgie woont

Allianz Global Assistance biedt voor Nederlanders die in België wonen een goede en voordelige doorlopende reisverzekering met drie verschillende basisdekkingen. Je kunt deze zelf uitbreiden met de door jouw gewenste extra dekkingen. Hierdoor is het mogelijk om een doorlopende reisverzekering op maat af te sluiten. Je bepaalt namelijk zelf wat je wel en wat je niet wilt meeverzekeren. De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kent drie varianten:

 • Budget doorlopende reisverzekering: solide basisdekking voor de belangrijkste risico’s.
 • Uitgebreid doorlopende reisverzekering: zekerheid van hogere dekkingen.
 • Compleet doorlopende reisverzekering: maximale dekking en zekerheid.

Woon je in België en heb je een reisverzekering of annuleringsverzekering nodig? Dan ben je bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres.

Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering. Met ruim 60 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Regel nu je doorlopende reisverzekering hier. Je ontvangt 10 – 20% extra korting op de premie!

De premie voor een doorlopende reisverzekering is, ook als je in België woont, erg gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,58 per maand (inclusief jaarlijks 10% extra korting).


Wonend in België en een Doorlopende reisverzekering afsluiten?

Woon je in België en wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Wij e-mailen je vervolgens een instructie, waarin staat hoe je de reisverzekering via internet kunt afsluiten.

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar: 0031 (0)55-540 04 09 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).


Premie doorlopende reisverzekering

De premie voor een doorlopende reisverzekering is ook voor Nederlanders in België of Belgen bijzonder gunstig. Dat komt door de jaarlijkse extra kortingen die je alleen bij Reisverzekeringkorting.nl ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 10% jongerenkorting bij. Zie onderstaande premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Belgen kunnen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten

Niet alleen Nederlanders in België maar ook Belgen kunnen bij ons een Nederlandse doorlopende reisverzekering afsluiten. Deze is vaak goedkoper dan wanneer je dezelfde verzekering in België afsluit.

Als Belgische klanten een reisverzekering met Medische kostendekking willen afsluiten bij ons vereisen wij wel dat ze aangesloten zijn bij het Belgische Mutaliteits fonds.

Op de polis wordt aangetekend dat waar in de van toepassing zijnde voorwaarden en op de bijbehorende clausulebladen wordt vermeld “Nederland”, gelezen dient te worden: “Nederland en België”.

Doorlopende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance

Bij Allianz Global Assistance kan je kiezen uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen:

 • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
 • Uitgebreid: normale dekking – gunstige premie
 • Compleet: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Woonachtig in België: jaarlijks 10 – 20% korting op je doorlopende reisverzekering

Indien je hier een doorlopende reisverzekering afsluit, ontvang je ook nog eens jaarlijks 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance. Deze korting is ook van toepassing voor Nederlanders die in België wonen en bij Reisverzekeringkorting.nl een reisverzekering afsluiten.

Bereken de premie van een doorlopende reisverzekering

Je kan op onze website zelf een premieberekening maken. Het direct afsluiten van een doorlopende reisverzekering kan niet, omdat de internetmodule van Allianz Global Assistance geen Belgische postcodes herkent. Vraag daarom onze instructie op en dan kan je eenvoudig zelf een doorlopende reisverzekering afsluiten.

Ontvang hier 10 – 20% korting op de premie!

Wil jij ook 10 tot 20% korting op de premie van reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting.nl. Iedereen ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 20% wanneer je een doorlopende reisverzekering afsluit!

De voordelen van een Allianz Global Assistance reisverzekering:

 • Ook voor Nederlanders en Belgen die in België wonen.
 • Uitstekende voorwaarden en ruime dekking.
 • Gekozen tot beste reisverzekeraar.
 • De grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met ruim 60 jaar ervaring.
 • Een reisverzekering voor iedere situatie en ieder individu of groep.
 • Eigen alarmcentrales in 36 landen en ruim 10.000 medewerkers wereldwijd.
 • Snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen).
 • Hulp en advies van een Reisarts.
 • Jongerenkorting op de doorlopende reisverzekeringen.

De voordelen van Reisverzekeringkorting.nl:

 • 10% extra online korting op de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance.
 • Binnen vijf minuten verzekerd: online je premie berekenen, polis afsluiten en je ontvangt direct je polis per email.
 • Wij verzekeren al vele jaren Nederlanders en Belgen die in Belgie wonen.
 • Je kunt ons bellen tijdens kantooruren voor advies.
 • Wij zijn specialist op het gebied van reisverzekeringen.
 • Wij maken gebruik van een beveiligde internetverbinding voor jouw veiligheid en privacy.
 • Wij geven de laagste prijsgarantie op de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance.
 • Wij hebben keurmerken, voor veilig online winkelen.

Wonend in België en een Doorlopende reisverzekering afsluiten?

Woon je in België en wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Wij e-mailen je vervolgens een instructie, waarin staat hoe je de reisverzekering via internet kunt afsluiten.

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar: 0031 (0)55-540 04 09 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.