Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Korting op je reisverzekering

Korting op je reisverzekering? Dat is mooi meegenomen!

10% korting op de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance bij Reisverzekeringkorting.nl. Sluit nu direct online je reisverzekering af.

Wij geven je op deze website de mogelijkheid om de verschillende Allianz Global Assistance reisverzekeringen af te sluiten. Doordat dit proces geautomatiseerd verloopt, zijn we in staat om op alle reisverzekeringen 10% korting te geven*.

Laagste prijs garantie!

Wij garanderen dat je via deze website de laagste prijs betaalt voor je Allianz Global Assistance reisverzekering.

Elders je Allianz Global Assistance reisverzekering goedkoper?

Dat kan bijna niet! Mocht het toch voorkomen dat elders dezelfde verzekering goedkoper blijkt te zijn, dan betalen wij je het prijsverschil plus € 25,- retour!

Geen beperkingen op de dekking van je reisverzekering!

De 10% korting gaat niet ten koste van de dekking en/of de door Allianz Global Assistance gehanteerde voorwaarden.

*De korting wordt berekend over de Allianz Global Assistance basispremie. Er wordt geen korting gegeven op de assurantiebelasting, poliskosten en/of eventuele toeslagen.

Vragen over reisverzekeringen?
Stuur een e-mail of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn:
Telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.