Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Annuleringsverzekering vergeten? Wij helpen je!

Mocht je vergeten zijn een annuleringsverzekering af te sluiten maar nog niet naar je vakantiebestemming vertrokken? Ook dan kunnen wij je meestal wel helpen. Normaal gesproken moet je binnen zeven dagen na het boeken van je reis, een annuleringsverzekering afsluiten. Dit wordt nog wel eens vergeten. In tegenstelling tot een reisverzekering kun je niet wachten met het afsluiten van een annuleringsverzekering. Na een tijdje kom je daar pas achter en dan is het te laat. Hiervoor geldt ook, ben je te laat of vergeten om een annuleringsverzekering af te sluiten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan per geval bekijken of er alsnog een annuleringsverzekering afgesloten kan worden.

Annuleringsverzekering vergeten, maar nog niet op reis? Bel Reisverzekeringkorting.nl: 055-5400409 of stuur ons een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.