Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Reisverzekering met Werelddekking nu 10% extra korting!

Ben jij op zoek naar een voordelige reisverzekering met werelddekking? Wij bieden de beste reisverzekeringen tegen de meest gunstige premie:

 • Met de kortlopende reisverzekering v.a. slechts: € 2,07 per dag in de hele wereld verzekerd.

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een reisverzekering met werelddekking afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

 • Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
 • Stap 2: Persoonsgegevens
 • Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Wereld reisverzekering ontvang je direct per e-mail! Je kan de reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor jouw reisverzekering met dekking voor de gehele wereld!

Vragen over reisverzekeringen? Stuur een e-mail naar: info@reisverzekeringkorting.nl of bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).


Reisverzekeringkorting.nl is een verbonden bemiddelaar van Faber Verzekeringen in Den Haag. Je kan op deze website online een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je 10% extra korting op de normale premies! 

Reisverzekering Wereld

Reisverzekering voor de gehele wereld nodig? Sluit hier een kortlopende reisverzekering met werelddekking af, direct geregeld v.a. slechts € 2,07 per dag!

Ga je op vakantie en heb je een reisverzekering met werelddekking nodig? Wij bieden je een uitgebreide reisverzekering die overal ter wereld geldig is. Deze reisverzekering sluit je al af vanaf slechts € 2,07 per dag.

Wat is werelddekking?

Werelddekking zorgt er voor dat je reisverzekering geldig is in de gehele wereld. De meeste reisverzekeringen hebben standaard een Europadekking. Wanneer jij ook verre vakanties boekt, bijvoorbeeld naar Thailand, Amerika of Indonesië. Dan moet je kiezen voor werelddekking.

Verschil Europadekking en werelddekking

Allianz Global Assistance verstaat onder Europa: alle Europese landen inclusief de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden.

Allianz Global Assistance verstaat onder Wereld: alle landen die niet onder de bovenstaande definitie vallen moet je beschouwen als wereld.

Wat kost een Wereld reisverzekering?

Je kunt eenvoudig zelf de premie berekenen en je Allianz Global Assistance reisverzekering met Werelddekking afsluiten. Je ontvangt de polis direct per e-mail. Je hebt al een reisverzekering vanaf slechts € 1,26 per dag (SOS Hulpverlening en reisbagage). Je kunt de reisverzekering uitbreiden met de rubrieken die jij belangrijk vindt.

Nu 10% korting op een reisverzekering met Werelddekking

Je ontvangt bij Reisverzekeringkorting.nl maar liefst 10% korting op de premie van een Allianz Global Assistance reisverzekering voor de gehele wereld. Dat is mooi meegenomen!

Kortlopende Reisverzekering ook geldig buiten Europa

Ga je slechts af en toe op vakantie, of maak je een korte reis? Dan is de Kortlopende Reisverzekering met werelddekking van Allianz Global Assistance, een prima keuze. Allianz Global Assistance heeft de kennis en ervaring om jou waar ook ter wereld te helpen bij problemen. Wanneer je vaker op vakantie gaat, kun je het beste een Doorlopende Reisverzekering met werelddekking afsluiten.

Liever een doorlopende reisverzekering met werelddekking?

Ga je vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan ben je wellicht voordeliger uit met een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. In 2011 en 2012 uitgekozen als Beste koop door de consumentenbond. Het omslagpunt van een Kortlopende Reisverzekering naar een Doorlopende Reisverzekering ligt al bij 14 dagen per jaar voor gezinnen met kinderen. Kijk hier: Doorlopende Reisverzekering Wereld

Allianz Global Assistance, de beste keuze

Een reisverzekering met werelddekking sluit je natuurlijk af bij Allianz Global Assistance. De voordelen:

 • Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
 • Reisverzekering met een gunstige premie en binnen een paar minuten afgesloten.
 • Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
 • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
 • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.

Basisdekking reisverzekering Wereld

De basispremie voor een reisverzekering met werelddekking bestaat o.a. uit de volgende dekkingen:

 • Reisbagage: verlies/ diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal max. € 4.000,-).
 • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Reisongevallen

Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval tijdens je reis of vakantie. Je bent dan wereldwijd verzekerd voor:

 • Overlijden: € 25.000,-
 • Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,-

Ga je een bijzondere sport uitvoeren? Dan adviseren wij om naast ‘Ongevallen’ ook voor de dekking ‘Ongevallen bijzondere sporten’ te kiezen (deze verschijnt na de keuze voor ‘Wintersport en bijzondere sporten’).

Medische kosten met werelddekking

 • Dokters en ziekenhuiskosten: Kostende prijs
 • Eigen risico per persoon: Geen
 • Nabehandelingskosten in NL: € 1.000,-

Wij adviseren je om altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in Wereld. Ga je op wintersport? Zorgverzekeraars vergoeden soms niet de kosten van het vervoer per “banaan” of helikopter naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Met de dekkingen Medische kosten en Wintersport ben je hiervoor wel verzekerd in alle landen in de wereld.

Geld en reischeques

Het verzekerd bedrag per verzekeringsbewijs is € 750,-

Automobilistenhulpverzekering

De Automobilistenhulpverzekering biedt dekking bij het uitvallen van de bestuurder of het uitvallen van het motorrijtuig of aanhanger door pech of ongeval. De verzekering biedt alleen dekking in Europa. De verzekering is niet geldig binnen Nederland, tenzij de reis door Nederland één geheel uitmaakt met de reis vanuit Nederland naar de buitenlandse bestemming en omgekeerd.

Bijzondere (winter)sporten

Wintersport en bijzondere (winter)sporten zijn met deze dekking verzekerd. Bijzondere sporten zijn onder andere: bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungee-jumping, hanggliding, ultralight vliegen, zweefvliegen. Bijzondere wintersporten zijn onder andere: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën.

Langlaufen

Langlaufen kan je ook apart meeverzekeren. Ga je nog andere (bijzondere) wintersporten doen? Dan adviseren wij je om de dekking Wintersport/ bijzondere (winter)sporten af te sluiten.

Betaalwijze reisverzekering

Bij het afsluiten van een reisverzekering met werelddekking, heb je de keuze uit verschillende betaalmethodes, namelijk:

 • Automatische incasso
 • iDEAL

Vragen?

Heb je vragen over een reisverzekering met werelddekking? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.