fbpx

Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Veiligheid & privacy

Wij hechten veel waarde aan veilig surfen en privacy

Reisverzekeringkorting.nl hecht veel waarde aan jouw privacy en de veiligheid op internet. Dat betekent dat wij alles in het werk hebben gesteld om er voor te zorgen dat al jouw persoonlijke en financiële gegevens zorgvuldig en veilig verwerkt kunnen worden. Daarvoor hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

  • Beveiligde verbinding (SSL)
  • Comodo SSL Web Server Certificaat
  • McAfee SiteAdvisor
  • Webshop Keurmerk
  • Thuiswinkel Keurmerk
  • Veiligheid verhogen
  • Privacystatement

Beveiligde verbinding (SSL)

Een veilige verbinding is een versleutelde informatie-uitwisseling tussen de website die je bezoekt en de webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Chrome of Firefox). De versleuteling komt tot stand met een document, een certificaat genoemd, dat door de website wordt geleverd. De informatie die je naar de website stuurt, wordt versleuteld op jouw computer en ontsleutelt op de website. Onder normale omstandigheden kan de informatie niet worden gelezen of gewijzigd wanneer deze wordt verzonden.

Internet Explorer
In Internet Explorer zie je een vergrendelingspictogram (het slotje) in de balk Beveiligingsstatus. De balk Beveiligingsstatus bevindt zich rechts naast de Adresbalk. Het certificaat dat wordt gebruikt om een versleutelde verbinding te maken, bevat ook informatie over de identiteit van de eigenaar of het bedrijf van de website. Je kunt de identiteit van de website weergeven door op het slot te klikken.

Firefox
Wanneer je beveiligde websites bezoekt zal Firefox een pictogram met een slot in de  statusbalk (Status Bar) en de locatiebalk (Location Bar) weergeven. Firefox geeft tevens de domeinnaam van de website weer in de statusbalk (om te voorkomen dat kwaadaardige websites je gegevens stelen) en verandert de achtergrondkleur van de locatiebalk in geel.
Sommige websites bestaan mogelijk uit zowel beveiligde als onbeveiligde gegevens; de onbeveiligde gegevens zijn meestal niet persoonlijk, hoewel dat niet gegarandeerd is. Voor zulke websites geeft Firefox een pictogram van een slot met een streep erdoorheen weer in de statusbalk en de locatiebalk, en zal de domeinnaam van de website niet in de statusbalk worden weergeven zodat je weet dat de huidige website niet volledig beveiligd is.

Comodo SSL Web Server Certificaat

Om er zeker van te zijn dat de website die je bezoekt betrouwbaar is en de juiste identiteit heeft, maken wij gebruik van een Comodo beveiligingscertificaat, die je kunt inzien om onze identiteit te verifiëren. Dubbelklik hiervoor op het slotje naast of in de adresbalk.

Reisverzekeringkorting.nl gebruikt een Comodo SSL certificaat om de authenticiteit van onze website te valideren (domeinnaam en identiteitscontrole). Bij een SSL Webserver Certificaat worden de bedrijfsgegevens opgenomen in het SSL Certificaat en kan de eindgebruiker direct in het SSL Certificaat zien met wie hij zaken doet.
Door middel van de SSL codering garandeert het verkregen Comodo SSL Certificaat dat de informatie tussen de webserver en onze bezoekers versleuteld en dus privé is.

McAfee SiteAdvisor

De website van Reisverzekeringkorting.nl is getest door McAfee SiteAdvisor en veilig bevonden. McAfee SiteAdvisor geeft je meer zekerheid over de veiligheid op het web. Je kunt de McAfee SiteAdvisor-technologie gratis downloaden om websites te toetsen op spyware, spam, virussen en phishing, zodat je vol vertrouwen kunt surfen.

Meer informatie: www.siteadvisor.com

Webshop Keurmerk

Reisverzekeringkorting.nl heeft een Webshop Keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.

Voor meer informatie over het Webshop Keurmerk van Reisverzekeringkorting: www.keurmerk.info

Wil je de Algemene Voorwaarden lezen? Dat kan hier: www.reisverzekeringkorting.nl/webshop_keurmerk/

Thuiswinkel Keurmerk

 

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk. Bedrijven die aangesloten zijn bij het Thuiswinkel Keurmerk voldoen aan de wet- en regelgeving inzake veilig kopen op internet. Leden van het Thuiswinkel Keurmerk kan je herkennen het beeldmerk van Thuiswinkel Keurmerk. Als een verkopende partij zich niet houdt aan de wet of volgens jou een onrechtmatige daad begaat waar je het niet mee eens bent, dan kan je een klacht indienen bij Thuiswinkel Keurmerk. Het Thuiswinkel Keurmerk kan voor je uitzoeken of een thuiswinkel al dan niet volgens de wet handelt of een onrechtmatige daad heeft begaan. Indien noodzakelijk kan het Thuiswinkel Keurmerk een onafhankelijke arbiter benoemen die een bindende uitspraak doet inzake het conflict dat je met een van onze leden hebt.

Veiligheid verhogen

Hoewel veiligheid op internet nooit volledig kan worden gegarandeerd, kan je online privacy- of beveiligingsproblemen minimaliseren door alleen gebruik te maken van websites die je kent en vertrouwt. Internet Explorer of Firefox kan je niet vertellen of de eigenaar van een website betrouwbaar is. Gebruik bij voorkeur websites waarvan je al eerder gebruik hebt gemaakt of die je zijn aangeraden door vrienden of familieleden die je vertrouwt. Het is ook aan te raden om een phishingfilter in te schakelen evenals een goede virus/spamfilter zoals bijvoorbeeld Norton of McAfee.

Als je denkt dat de identiteit van de site mogelijk vals is, moet je contact opnemen met de certificeringsinstantie die in het certificaat en op de balk Beveiligingsstatus wordt vermeld.

Privacystatement

Reisverzekeringkorting.nl respecteert de privacy van de bezoeker en zal er op toezien dat de communicatie en gegevensuitwisseling met de bezoekers van onze website zo veilig mogelijk gebeurd. Reisverzekeringkorting.nl verwerkt in het kader van haar dienstverlening persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De persoonsgegevens van bezoekers en verzekerden gebruikt Reisverzekeringkorting.nl uitsluitend ten behoeve van haar rol als tussenpersoon van Allianz Global Assistance. Heb je vragen over privacy, wil je onjuiste gegevens corrigeren of laten blokkeren? Neem dan contact op met Reisverzekeringkorting.nl of Allianz Global Assistance.

Vragen of opmerkingen

Heb je nog vragen over veiligheid & privacy neem dan contact op met Reisverzekeringkorting.nl.