Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Over Reisverzekeringkorting.nl

Reisverzekeringkorting.nl is een intermediair (tussenpersoon) waar je direct online de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance kunt afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance Reisverzekeringen. Het is dus voordeliger om een reisverzekering op deze site af te sluiten dan rechtstreeks bij Allianz Global Assistance!

Ook kan je bij ons terecht voor vragen en deskundig advies over welke reisverzekering het beste bij jou past.

Bedrijfsinformatie
Reisverzekeringkorting.nl is eigendom van EXT Internet Consultancy ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 51738872

De directie bestaat uit:
Dhr. R.G. Heesters
Dhr. R.P. Demmers

Contactgegevens:

Bezoekadres
Laan van de Mensenrechten 370, Apeldoorn

Postadres
Postbus 3101, 7339 ZG, Apeldoorn

Telefoon
055-5400409

Fax
055-5401368

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.