Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Doorlopende Reisverzekering met korting: v.a. € 1,18 per maand!

Wat kost een doorlopende reisverzekering bij Allianz Global Assistance? Minder dan je denkt. Dat komt door onze kortingen op de premie die kunnen oplopen tot 25%. Je kan hier eenvoudig zelf berekenen wat een doorlopende reisverzekering kost.

Doorlopende reisverzekering < 27 jaar kost slechts € 1,18 per maand!

De kosten berekenen en het afsluiten van een Doorlopende Reisverzekering, doe je hier in slechts vier eenvoudige stappen:

Stap 1: Bereken je kosten (je krijgt van ons tot 25% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Extra services
Stap 4: Controle en betaalwijze

De polis van de Doorlopende Reisverzekering ontvang je direct in je mailbox. Je kan een Doorlopende Reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Doorlopende Reisverzekering!

Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen).


Reisverzekeringkorting.nl is een verbonden bemiddelaar van Faber Verzekeringen in Den Haag. Je kan op deze website online een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je 10% extra korting op de normale premies! Ook op de doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting!

Wat kost een doorlopende reisverzekering bij Allianz Global Assistance?

Wat kost een doorlopende reisverzekering? Een doorlopende reisverzekering met Europadekking van Allianz Global Assistance  kost slechts € 1,18 per maand (< 27 jaar). 

Ga je vaker dan een keer op vakantie of voor een langere periode? Dan is een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger dan het meerdere keren afsluiten van een kortlopende reisverzekering. Meestal is een doorlopende reisverzekering al goedkoper wanneer je meer dan 17 tot 21 dagen per jaar op vakantie gaat. Voor een gezin is het voordeel al snel groter omdat er meerdere personen verzekerd moeten worden.

Beste koop volgens Consumentenbond

Je kunt hier al een uitstekende doorlopende reisverzekering afsluiten vanaf € 1,18 per maand. Deze reisverzekering (budgetvariant) is zelfs door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop in 2011 en 2012. Dus goed en goedkoop, wat wil je nog meer?

Voordelen doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten heeft een aantal voordelen:

 • Een doorlopende reisverzekering is al snel voordeliger dan losse reisverzekeringen.
 • Je betaalt maar 1 keer poliskosten.
 • De verzekering is volledig op maat samen te stellen, afhankelijk van jouw reisgedrag.
 • Ben je jonger dan 27 jaar dan ontvang je ook nog eens jongerenkorting.
 • Je bent het hele jaar door verzekerd, je kunt dus nooit meer vergeten een reisverzekering af te sluiten.
 • Je kunt de doorlopende reisverzekering combineren met de doorlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Wat kost een doorlopende reisverzekering?

De maandelijkse kosten voor een doorlopende reisverzekering is aantrekkelijk. De hoogte van de premie bepaal je zelf. De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is geheel op maat samen te stellen. Zo kan je overbodige dekkingen weglaten en betaal je minder.

Bij ons 10% extra korting op je doorlopende reisverzekering

Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance. Ook op de doorlopende reisverzekering ontvang je daarom ieder jaar weer 10% korting. Deze extra korting op je reisverzekering gaat niet ten koste van de kwaliteit.

Kosten doorlopende reisverzekering

De premiekosten voor een doorlopende reisverzekering zijn bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen bij Reisverzekeringkorting.nl ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 15% jongerenkorting bij. Zie onderstaande  premietabel:

Maandpremie doorlopende reisverzekering (vanaf)
S.O.S hulpverlening (verplicht)€ 1,18
Ongevallen€ 0,38
Reisbagage
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,25
€ 0,88
€ 1,59
Medische kosten
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,96
€ 0,99
€ 1,08
Rechtsbijstand€ 0,35
Werelddekking€ 0,67
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,45
Ongevallen bijzondere sporten€ 1,45
Uitgebreide sportuitrusting€ 1,82
Geld€ 2,46
S.O.S Autohulp€ 1,72
Uitbreiding 180 dagenToeslag 50%
Annuleringsdekking€ 5,14
Premies exclusief assurantiebelasting en inclusief leeftijdskorting plus online korting. Maak zelf een premieberekening voor de exacte premie.

Een doorlopende reisverzekering afsluiten

Een doorlopende reisverzekering kun je zelf online afsluiten. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een online reisverzekering hoeft af te sluiten. Zo bespaar je al op de poliskosten.

Beste doorlopende reisverzekering volgens de Consumentenbond

De budget variant van de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is in februari 2011 en februari 2012 door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Partner en/of kinderen meeverzekeren

Het is mogelijk om ook je partner en/of kinderen mee te verzekeren op dezelfde polis. Vaak is dit gunstiger dan dat zij ieder apart een reisverzekering afsluiten. Ook wanneer zij zonder jou op vakantie gaan, kunnen zij gebruik maken van deze doorlopende reisverzekering.

Maximum aantal vakantiedagen

Iedere doorlopende reisverzekering kent een maximaal aantal aangesloten vakantiedagen per jaar dat je verzekerd bent. Dat geldt ook voor de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Standaard ben je voor maximaal 60 dagen verzekerd. Dit kan je uitbreiden (tegen premietoeslag) naar 180 dagen.

Basisdekking van de doorlopende reisverzekering

 • De basisdekking bestaat uit een aantal onderdelen die je zelf kunt kiezen. Alleen S.O.S. hulpverlening is standaard meeverzekerd. S.O.S. hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kunt verder nog kiezen voor:
 • Ongevallen: Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is: Overlijden: € 25.000,- Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,-
 • Bagagedekking (drie varianten: Budget, Comfort, Premium).
 • Medische kosten: Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland.
 • Rechtsbijstand: Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Verzekerd is: Binnen Europa: Volledig. Buiten Europa: Tot maximaal € 50.000,-

Uitbreidingen op je doorlopende reisverzekering

Naast de keuze van de basisdekking kan je de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ook nog uitbreiden met extra dekkingen:

 • Werelddekking: Je bent standaard verzekerd voor geheel Europa, waaronder ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Kies je voor Werelddekking, dan ben je in de gehele wereld verzekerd.
 • Wintersport en bijzondere sporten: Deze optie is belangrijk wanneer je op wintersport gaat of bijzondere sporten tijdens je vakantie gaat beoefenen. Je bent dan verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bv. parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken). Recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zijn zonder deze dekking al standaard meeverzekerd.
 • Uitbreiding sportuitrusting: Met deze dekking ben je verzekerd voor je sportuitrusting tot maximaal € 2.500,-. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage en geldt voor uitrusting die gebruikt wordt bij o.a.: duik-, (kite)surf-, golf-, fiets- en wintersport.
 • Geld: Met deze dekking ben je verzekerd in geval van verlies/diefstal van geld, reischeques en/of chippassen. Verzekerd is: Maximaal € 750,- per reis en maximaal € 1.500,- per jaar
 • SOS Autohulp: De ideale aanvulling op je auto- en pechhulpverzekering met buitenlanddekking. Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer. Zo hoef je op vakantie met het hele gezin en veel bagage niet in een kleine huurauto te stappen.
 • Uitbreiding naar 180 dagen: Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard op een doorlopende reisverzekering is dit 60 dagen. Let op: Vrijwilligerswerk en ‘taalcursussen’ tot maximaal 60 aaneengesloten dagen zijn standaard verzekerd als ze onderdeel uitmaken van een georganiseerde reis van een touroperator. Andere vormen van werken zijn niet verzekerd. Sluit hiervoor de Zakenreisverzekering of Globetrotter Reisverzekering af.
 • Annuleringsverzekering: De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. De verzekerde som bedraagt standaard € 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van € 7.500,- per polis per jaar.
 • Annuleringsverzekering samengestelde reis: Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals bijvoorbeeld vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heb je daarvoor dekking met deze aanvulling op je doorlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heb je toch de mogelijkheid uw reis voort te zetten.

Voordelen van Allianz Global Assistance

Natuurlijk heb je de zekerheid van de grootste reisverzekeraar en hulpverleners ter wereld. Maar er zijn nog meer voordelen:

 • Gekozen tot beste reisverzekeraar.
 • Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten.
 • Gratis, medisch advies voor reizigers.
 • Snelle en zorgvuldige schadebehandeling bij problemen.
 • Kinderen meeverzekeren, óók als ze alleen op vakantie gaan.
 • Aan te vullen met de doorlopende annuleringsverzekering.
 • Uit te breiden met Assistant Services.

Om de hulpverlening nog verder uit te breiden heeft Allianz Global Assistance een aantal extra services geïntroduceerd: de Assistant Services. Deze diensten bieden nog meer zekerheid en bescherming. In combinatie met de doorlopende reisverzekering zijn de services tegen een aantrekkelijke prijs extra bij te bestellen en in sommige gevallen zelfs gratis (afhankelijk welke variant je van de Doorlopende Reisverzekering afsluit). Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar in Nederland die deze unieke services bij haar Doorlopende Reisverzekering aanbiedt.

De Assistant Services kun je 24/7 online beheren en bestaan uit de volgende onderdelen:

 • SMS Assistant: Bij dreigend gevaar in het reisgebied word je razendsnel per SMS gewaarschuwd;
 • Luggage Assistant: Verloren bagage krijg je hiermee weer snel in handen;
 • Kid Assistant: Dankzij het speciale polsbandje, met unieke code, van Kid Assistant worden kinderen weer snel herenigd met hun ouders;
 • Life Assistant: Medische en andere belangrijke gegevens zijn snel beschikbaar voor hulpverleners wanneer je zelf in nood en niet aanspreekbaar bent.

Meest gestelde vragen over de kosten van een doorlopende reisverzekering?

Vragen over de kosten van een doorlopende reisverzekering (FAQ)

Wat kost een doorlopende reisverzekering?

De premie voor de doorlopende reis en annuleringsverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende reis en annuleringsverzekering met Europadekking vanaf € 1,18 per maand (inclusief korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Wat is voordeliger, de kortlopende of de doorlopende reisverzekering?

In veel gevallen is de doorlopende reisverzekering goedkoper dan een kortlopende reisverzekering. Een doorlopende reis en annulerings verzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Dat is al snel het geval. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger.

Waarom een doorlopende reisverzekering?

Ga je vaker per jaar op vakantie of wat langer (meer dan 18 dagen), dan is een doorlopende reis en annuleringsverzekering een voordelige keuze. Wanneer je bij de doorlopende reisverzekering ook kiest voor de dekking annuleringsverzekering dan ben je compleet verzekerd voor al je reizen en vakanties.

Waarom de doorlopende reisverzekering van Allianz?

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft diverse prijzen gewonnen en is daarom de beste keuze:
– Uitgeroepen tot “Beste koop” door de Consumentenbond.
– De prestigieuze Reisrevue veer voor Beste Reisverzekeraar tijdens de vakantiebeurs in Utrecht.
– In 2016 en 2018 heeft MoneyView de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit.
Jij kan daarom altijd de beste doorlopende reisverzekering bij Allianz Global Assistance vinden.

Wat is de standaarddekking van de doorlopende reisverzekering?

Je bent standaard verzekerd voor SOS hulpverlening. Dit geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kan de dekking uitbreiden naar eigen keuze, zoals met werelddekking, maar bijvoorbeeld ook met een bagagedekking en een annuleringsdekking.

Hebben jullie ook een dekking voor bijzondere sporten en wintersport?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kan je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Kan ik ook een annuleringsdekking afsluiten?

Jazeker, aanvullend op de doorlopende reisverzekering kun je een annuleringsdekking afsluiten. Hiermee krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal € 1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500 per polis per jaar). Een samengestelde reis is standaard gedekt. Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reisverzekering in?

De dekking van de doorlopende reis en annuleringsverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Wil je meer informatie over de kosten van een doorlopende reisverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 op werkdagen of stuur een email naar info@reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn.

Kosten doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering: meest gestelde vragen

Misschien wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten, maar heb je nog een aantal vragen? Hieronder staan de meest gestelde vragen over de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Bij Allianz Global Assistance kan je kiezen uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen:

 • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
 • Comfort: normale dekking – gunstige premie
 • Premium: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Je kunt voor Bagage kiezen uit 3 varianten:

Verzekerd p.p.
 • Budget
Verzekerd bedrag: max. € 1.000,-
Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 500,-
Overige bagage (per item): max. € 350,-
Eigen risico: € 50,-
 • Comfort
Verzekerd bedrag: max. € 3.500,-
Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 1.750,-
Overige bagage (per item): max. € 500,-
Eigen risico: € 50,-
 • Premium
Verzekerd bedrag: max. € 5.000,-
Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 3.500,-
Overige bagage (per item): max. € 1.000,-
Eigen risico: Geen

Vraag: Bestaat er een Doorlopende Reisverzekering met uitsluitend Europadekking?
Antwoord: de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering biedt standaard Europadekking. De dekking is tegen een meerpremie uit te breiden naar Werelddekking.

Vraag: Is het mogelijk bijzondere sporten mee te verzekeren op de doorlopende reisverzekering?
Antwoord: Op de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is de module ‘Wintersport en bijzondere sporten’ mee te verzekeren als aanvullende dekking.

Vraag: Is werken meeverzekerd op de Doorlopende Reisverzekering?
Antwoord: Studie, stage en vrijwilligerswerk mits van administratieve, commerciële of toezichthoudende aard, zijn meeverzekerd met een maximum van 60 dagen.

Vraag: Kan een Doorlopende Reisverzekering worden afgesloten als men in Nederland geen ziektekostenverzekering heeft?
Antwoord: Nee, dit is niet mogelijk.

Vraag: Ik woon niet in Nederland. Kan ik een Doorlopende Reisverzekering afsluiten?
Antwoord: Ja, maar uitsluitend voor mensen die in België (gehele land) wonen of in Duitsland binnen 100 km van de Nederlandse grens.

Vraag: Kan ik me op een Doorlopende Reisverzekering langer dan 60 dagen verzekeren?
Antwoord: Ja, de standaard dekking is 60 dagen. Tegen een toeslag van 50% is dit uit te breiden tot 180 dagen.

Vraag: Valt een emergency evacuatie van een cruiseschip onder de dekking van de Doorlopende Reisverzekering?
Antwoord: Ja, indien medische kosten zijn meeverzekerd.

Vraag: Wat houdt Inentingsadvies van Allianz Global Assistance in?
Antwoord: Dit is een dienst die geldt voor verzekerden met een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. Voordat je op reis gaat, kan je bellen voor advies over de inentingen die noodzakelijk zijn voor de reisbestemming. Tevens wordt je geïnformeerd over waar deze verkrijgbaar zijn en eventueel waar deze het goedkoopst zijn. Verpleegkundigen of artsen van de Allianz Global Assistance Alarmcentrale geven op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur, advies volgens landelijke richtlijnen.

Vraag: Wat houdt Reisarts van Allianz Global Assistance in?
Antwoord: Verzekerden met een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance kunnen tijdens de reis bellen met een verpleegkundige of arts van de alarmcentrale, met vragen over hun gezondheid. Verpleegkundigen of artsen van de alarmcentrale geven op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur, advies volgens de richtlijnen Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG).

Vraag: Wat is de opzegtermijn van de Doorlopende Reisverzekering?

Antwoord: Deze verzekering is na de eerste looptijd van 12 maanden, dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Vraag: Wat is het geldigheidsgebied van de Doorlopende Reisverzekering?
Antwoord: Op de Doorlopende Reisverzekering is standaard Europadekking inbegrepen. De dekking is tegen een meerpremie uit te breiden naar Werelddekking.

Vraag: Wat zijn Assistant Services?
Antwoord: De Assistant Services van Allianz Global Assistance zijn extra hulpverleningsdiensten ter ondersteuning van de reiziger. In totaal zijn er vier verschillende services:

SMS Assistant
Bij dreigend gevaar in het reisgebied word je razendsnel per SMS gewaarschuwd

Luggage Assistant
Met Luggage Assistant krijg je verloren bagage weer snel in handen

Kid Assistant
Dankzij het speciale polsbandje  worden kinderen weer snel herenigd met hun ouders

Life Assistant
Belangrijke medische gegevens direct beschikbaar voor hulpdiensten

Vraag: Welke sporten zijn meeverzekerd op de Doorlopende Reisverzekering?
Antwoord: Op de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance zijn sporten als recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zonder aanvullende dekking al standaard meeverzekerd. Indien je de module Wintersport en bijzondere sporten meeverzekerd, zijn ook alle bijzondere (winter)sporten meeverzekerd. Kijk voor een overzicht van alle verzekerde sporten in de voorwaarden.

Vraag: Welke verzekering kan aanbevolen worden voor een reis van 3 maanden?

Antwoord: De Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. Er moet dan wel een toeslagpremie betaald zijn voor de uitbreiding van het aantal dagen van 60 naar 180.
In sommige gevallen zoals bij werken of studeren in het buitenland kan een Globetrotter Reisverzekering van Allianz Global Assistance een beteren keuze zijn . Bel ons voor een advies.

Woonachtig in Belgie of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
 • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: www.reisverzekeringkorting.nl/woonachtig_in_het_buitenland/

Goedkoper dan andere doorlopende reisverzekeringen

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is meestal goedkoper dan bij andere aanbieders. Ook de voorwaarden zoals de vergoeding bij bagage schade zijn vaak beter.

Ook op de Doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons iedere jaar weer 10% extra korting op je premie!

Vragen over reisverzekeringen?
Stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons in Apeldoorn, telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.